:(

siz çok bunalmış olduğunuz için belki küçük sorunlaı bile büyütüp eşinizle kavga ediyor olabilirsiniz. bir dönem bende öyleydim. istediğim şartlara kavuşunca yani eski evimden taşındıktan sonra aslında büyüttüğüm şeylerin saçma olduğunu anladım. eşiniz bir sene sonra taşınmayı kabul etmiş. bence biraz dayanın.kendinizi motive edin.sayılı gün geeçr.

ama bakıcı olayını atlamayın.araştırın derim.en kıymetlimiz bu hayatta evlatlarımız.gerisi boş.

birde baba olduktan sonra bu adamlara bi rahatlık geliyor galiba.benimkide baya değişti de:(

Bu aralar eşimle iyi değiliz farkında değil beni çok kırıyor.bebeğim hastalık atlattı çok üzüldüm.yaşadığım yer kısıtlı bir yer istediğimi bulamıyorum.ihtiyaçlarını karşılayamıyorum.büyük bir şehirde yaşıyprdum bekarkn .spora giderdim alışveriş yapardım kuaföre giderdim o zevklerimde kalktı.dün bakıcı adayımız bizdeydi hiç tanımadığımız biri kızımı suratsız soytarı gibi kelimelerle sevddi.şok oldum.tvdeki haberlerden de etkileniyorum.analar ağlıyor.iş kazaları oluyor.en son kabedeki kaza içimi yaktı.bugün böyleyim keyifsizim.size açılayım dedim

Bakıcıya asla tavız vrmeyın cocuga sıfat kullanmasın annesı degıl ıhtıyacını karsılayacak ve bı mesafesı olmalı .. Sızın ıcın yasadıgınız yerden ortamınızdan ayrılmak zor olmuştur allah sabır versın

Ben en cok bakiciya takildim , insallah ise almadiniz o bakiciyi..

Ayrica SIKILDIGINI icindekileri esine anlatmalisin...
Erkekler söylemeden anlamiyo malesef...
Bakıcıyı işe almıştım bayramdan sonra başlayacaktı ama öncesinde birkaç kere görüşmek istedim tanımadığım için kadın güya bedalaşıyo giderken böyle dedi.kaldım
yeni doğum yapmış bir anne sendorumu yaşıyorsun sanırım.
Bebek olmadan önce de aynı şeyleri hissediyor muydun?
Zaman zaman.gurbet özlem gündemdeki olaylara duyarlılığım aynıydı.bebek büyüdü ama tek başıma ilgilendim.bundan şikayetim yok tabiki harika bi duygu ama yorucu mükemmel anne ve eş olmaya çalışmak.sadece huzursuzluğu sevmiyorum evimde ülkemde gerisi çözülür halledilir..
siz çok bunalmış olduğunuz için belki küçük sorunlaı bile büyütüp eşinizle kavga ediyor olabilirsiniz. bir dönem bende öyleydim. istediğim şartlara kavuşunca yani eski evimden taşındıktan sonra aslında büyüttüğüm şeylerin saçma olduğunu anladım. eşiniz bir sene sonra taşınmayı kabul etmiş. bence biraz dayanın.kendinizi motive edin.sayılı gün geeçr.

ama bakıcı olayını atlamayın.araştırın derim.en kıymetlimiz bu hayatta evlatlarımız.gerisi boş.

birde baba olduktan sonra bu adamlara bi rahatlık geliyor galiba.benimkide baya değişti de:KK43:
Demek herkesin yaşadığı şeyler.yorumlarını rahatlattı beni.bakıcı konusunu atlamayacağım tabiki.teşekkürler.

İlgin için sağol.yaşadığım yerin küçük olduğunu söylemiştim kreş yok.en son bulamazsam anlaşamadığım KV çağırcam ki onunda çocuk gelişimiyle alakası yok.hiçte anlaşamayız.diğer torununa bakmış çocuğun durumunu gördüm konuşması vs n bileyim. Hiç olmazsa bakıcıya müdahale edebiliyosun.bende dert bir değilki.Rabbim bu günlerimizi aratmasın.

amiin. Allah beterinden saklasın.
o zaman başka bakıcıyı deneyin bari:( kv iyi olsaydı iyi anlaşsaydınız daha mantıklı olabilirdi ama zaten sıkıntılar var evinizde üzerine yeni sıkıntılar eklenmesin bence. Allah yardımcınız olsun.

Bakıcıya asla tavız vrmeyın cocuga sıfat kullanmasın annesı degıl ıhtıyacını karsılayacak ve bı mesafesı olmalı .. Sızın ıcın yasadıgınız yerden ortamınızdan ayrılmak zor olmuştur allah sabır versın
Aynen katılıyorum işine gelirse artık kurallarımı koyacağım kim olursa ama öylede diyorki arkadaşlar mükemmel birini bulamazsın diyorlar.nasıl olur bu bir iş ilişkisi ve işini iyi yapmak zorunda herkes.ben çalışırken kafama göre çalışmıyorum kuralları uyguluyorum..teşekkürler

amiin. Allah beterinden saklasın.
o zaman başka bakıcıyı deneyin bari:KK43: kv iyi olsaydı iyi anlaşsaydınız daha mantıklı olabilirdi ama zaten sıkıntılar var evinizde üzerine yeni sıkıntılar eklenmesin bence. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim cümlemiz için..sanki ferahladım :) burası baya işe yarıyor

Bakıcıyı işe almıştım bayramdan sonra başlayacaktı ama öncesinde birkaç kere görüşmek istedim tanımadığım için kadın güya bedalaşıyo giderken böyle dedi.kaldım

Zaman zaman.gurbet özlem gündemdeki olaylara duyarlılığım aynıydı.bebek büyüdü ama tek başıma ilgilendim.bundan şikayetim yok tabiki harika bi duygu ama yorucu mükemmel anne ve eş olmaya çalışmak.sadece huzursuzluğu sevmiyorum evimde ülkemde gerisi çözülür halledilir..

Demek herkesin yaşadığı şeyler.yorumlarını rahatlattı beni.bakıcı konusunu atlamayacağım tabiki.teşekkürler.
Sen sorunları özelden genele yazmışsın.
Evimüzde ve ülkemizde sorunlar olunca elbette üzülüyoruz. Bu aynen senin ruh durumunu yansıtıyor olabilir. Ancak eşinin sana yardım etmemesi bazı şeyleri tek başına yüklenmiş olman seni bu hale getirmiş sanki.

herkes bakıcıya o nasıl sözler demiş de nazar değmesin diye böyle diyen çok

güzelce söyleyin biz böyle hitap etmiyoruz; sevgi sözcükleri yerine bunları kullanmıyoruz diye

kimse mükemmel değil siz ve ben de dahil o nedenle bakıcı da mükemmel olamaz

onun sınırlarını çizmek de bizim görevimiz

Sen sorunları özelden genele yazmışsın.
Evimüzde ve ülkemizde sorunlar olunca elbette üzülüyoruz. Bu aynen senin ruh durumunu yansıtıyor olabilir. Ancak eşinin sana yardım etmemesi bazı şeyleri tek başına yüklenmiş olman seni bu hale getirmiş sanki.
Hepsi biraraya geldi işte.tv ekranlardaki görüntüler hiç hoş değil bu ara.dün konu açatken haber izlemiştim vinç kazasının görüntüleri filan acı üstüne acı yaşanıyor bebekler ölüyor.dayanılacak gibi değil.

herkes bakıcıya o nasıl sözler demiş de nazar değmesin diye böyle diyen çok

güzelce söyleyin biz böyle hitap etmiyoruz; sevgi sözcükleri yerine bunları kullanmıyoruz diye

kimse mükemmel değil siz ve ben de dahil o nedenle bakıcı da mükemmel olamaz

onun sınırlarını çizmek de bizim görevimiz
Hani hep nazar değmesin diye çirkin derler ya ona alışmıiız.o laflar sanki kavgada söyleniyor gibi geldi kulağıma.hoş gelmedi yani.ben severken canım gülüm derim.hiç bu ifadeleri kullananı da duymadım.bir anlık gaftır umarım.birçok şeyi konuşucam zaten bakalım hayırlısı olur inş.

Hepsi biraraya geldi işte.tv ekranlardaki görüntüler hiç hoş değil bu ara.dün konu açatken haber izlemiştim vinç kazasının görüntüleri filan acı üstüne acı yaşanıyor bebekler ölüyor.dayanılacak gibi değil.
kesinlikle dayanılacak gibi değil.
Biz birey olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorsak bu biraz vicdani rahatlatma yapabiliyor. Ancak yapabileceklerimize karşı üzülmeyi tercih ediyorsak burada sorun vardır. Ha Mekke'de olanlar için tabi elimizden bir şey gelmez, ama tekmelenen bir kediyi bile kollamak bireysel harekettir.

kesinlikle dayanılacak gibi değil.
Biz birey olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorsak bu biraz vicdani rahatlatma yapabiliyor. Ancak yapabileceklerimize karşı üzülmeyi tercih ediyorsak burada sorun vardır. Ha Mekke'de olanlar için tabi elimizden bir şey gelmez, ama tekmelenen bir kediyi bile kollamak bireysel harekettir.
Tabiki seyirci kalmamak lazım.o da ayrı bir yara.haberlerde insanların duyarsızlaştığını da görebiliyoruz.acımasızlaştığını.kalbinde biraz merhamet olsa yapmazdı heralde.

Herkese teşekkür ederimde bu eşimin nazını cazını ne yapıcaz.ilgisiz ve agrasif biri.konuşmak yerine kızgınlığını sinirini başka bişeyden çıkarır.ben uzak durmayı tercih ettim artık.ne konuşabiliyoruz ne dertleşebiliyoruz.tabi ben bunu kabullenemiyorum sonra tartışma çıkıyor.geri adım atmıyor küsüyor bikaç gün sonra özür filan dilemek yok ya sevdiğim bişeyi alır ya da ilgili davranır işlerimde yardımcı olur falan.artık bebekte var ilerde onun yanında tartışmaktan korkuyorum.hep böyle küs barış.hayat çekilmez oldu.ben huyuna gidip bildiklerimi unutayım mı.yoksa savunmaya devam mı edeyim.her defasında da duygularıma yenik düşüp kanıyorum ona.hep başa sarıyor.iyi anlaştığımız zamanlarda oluyor.onun keyfi yerindeyse.sevgisinden bunların dışında şüphem yok.özel gün unutmaz.ben Yoruldum ama.

Back
X