85'den 66'ya👍 66'dan 58 'e🙏🏻🔥

27 Nisan başlangıç 65.8
7 Mayıs bugün 64.5
Fark 1.3
Hedef 58, devammmm🥳
Haftaya hedefim 63.5 en az inşallah sağlıkla ulaşırım 🤗❤️🥳
Oo çok iyi ya tebrik ederim 😍😍 inşallah hepsi yağdan gitmiştir 😍 bende de hiç ödem yok çok fazla su ve bitki çayı içip pilates yapıyorum, bakalım verebildim mi. Sanki hiç veremedim gibi hissediyorum 😐

Merhaba, ben de doğumdan sonra kilo veremeyengillerden olarak kararlı bir şekilde diyete başlamaya niyet ettim ☘️
4 senedir 70li kilolardayım, hayatımın en kilolu dönemlerini yaşıyorum ve çok mutsuzum. Geçen sene bu zamanlar 2 ayda 8-9 kilo verip sonra tekrar aldım. Maksimum 72 idim, kilo verip tekrar alınca 75leri gördüm ve durumu kontrol altına almaya karar verdim. 1-2 haftadır haftada birkaç kez 10-12 bin yürüyüş yapabiliyorum.
Şu an kilom 72.5. İlk hedefim sadece 69 kilo olabilmek 🤷🏻 Açken, tokken, üstümde mont varken, cebimde telefon varken, üşüyüp üstüme hırka almışken, ayakkabıyla veya terlikle 69 kilo olabilmek. Kırılma noktam 70'in altı. Sonra da 5er 5er kilo vermek, hedefim 60. Sonrası Allah Kerim 😀
34 yaşındayım, boyum 158, kilom 72.5, ilk hedefim 69. Beni de listeye ekler misiniz? Teşekkürler 🌸

Merhaba, ben de doğumdan sonra kilo veremeyengillerden olarak kararlı bir şekilde diyete başlamaya niyet ettim ☘️
4 senedir 70li kilolardayım, hayatımın en kilolu dönemlerini yaşıyorum ve çok mutsuzum. Geçen sene bu zamanlar 2 ayda 8-9 kilo verip sonra tekrar aldım. Maksimum 72 idim, kilo verip tekrar alınca 75leri gördüm ve durumu kontrol altına almaya karar verdim. 1-2 haftadır haftada birkaç kez 10-12 bin yürüyüş yapabiliyorum.
Şu an kilom 72.5. İlk hedefim sadece 69 kilo olabilmek 🤷🏻 Açken, tokken, üstümde mont varken, cebimde telefon varken, üşüyüp üstüme hırka almışken, ayakkabıyla veya terlikle 69 kilo olabilmek. Kırılma noktam 70'in altı. Sonra da 5er 5er kilo vermek, hedefim 60. Sonrası Allah Kerim 😀
34 yaşındayım, boyum 158, kilom 72.5, ilk hedefim 69. Beni de listeye ekler misiniz? Teşekkürler 🌸
Merhaba hoşgeldin 🌸 Zaten hepimiz nerede hata yaptığımızı ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz, sende kendini cok güzel anlatmışsın. Çok sıkmadan kalıcı bir şekilde kilo vereceğiz hepimiz yeter ki kararlı olalım ♥️

gunaydin hanimlar
bugun hesaplasma gunu :)
tartildinizmi kizceler?
Ben haftasonu hic bozmadan devam ettim
regli olucam cok sisim ama genede 62.8 ciktim yolumuz uzun ama isik cizgisini goruyor gibiyim.
Her hafta -100 bile versem bir artidir.
Bende bugun kabak diyeti var
Kahvalti : 2 yumurta
! dilim peynir
domates + salatalik sogus + yesil cay
Ogle aksam: kabak sote + 4 yk yogurt
ara: meyve 2 ceviz

Sizde durumlar ne?

Teşekkürler hoş buldum 🌸
Bugün çok erken uyandım 12'ye kadar aç durabilir miyim bilmiyorum. Ama dayanıcam.

Önce 1 bardak sirkeli su. Bi fincan filtre kahve içicem birazdan.
1 yumurta+domates salatalık+ceviz kuru incir kuru dut+yeşillik
Öğlen planım 1 kase cacıktı ama değiştiriyorum 2 avuç çekirdek çitlicem 😀
Akşam ıspanak yemeği, kabak+havuç+pırasa sote, yoğurt.

Aralarda bol su, yeşil çay, filtre kahve içiyorum.

Merhaba hoşgeldin 🌸 Zaten hepimiz nerede hata yaptığımızı ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz, sende kendini cok güzel anlatmışsın. Çok sıkmadan kalıcı bir şekilde kilo vereceğiz hepimiz yeter ki kararlı olalım ♥️
Teşekkürler hoş buldum 🌸
Bugün çok erken uyandım 12'ye kadar aç durabilir miyim bilmiyorum. Ama dayanıcam.

Önce 1 bardak sirkeli su. Bi fincan filtre kahve içicem birazdan.
1 yumurta+domates salatalık+ceviz kuru incir kuru dut+yeşillik
Öğlen planım 1 kase cacıktı ama değiştiriyorum 2 avuç çekirdek çitlicem 😀
Akşam ıspanak yemeği, kabak+havuç+pırasa sote, yoğurt.
Aralarda bol su, yeşil çay, filtre kahve içiyorum.

gunaydin hanimlar
bugun hesaplasma gunu :)
tartildinizmi kizceler?
Ben haftasonu hic bozmadan devam ettim
regli olucam cok sisim ama genede 62.8 ciktim yolumuz uzun ama isik cizgisini goruyor gibiyim.
Her hafta -100 bile versem bir artidir.
Bende bugun kabak diyeti var
Kahvalti : 2 yumurta
! dilim peynir
domates + salatalik sogus + yesil cay
Ogle aksam: kabak sote + 4 yk yogurt
ara: meyve 2 ceviz

Sizde durumlar ne?
Bence gayet iyi gidiyorsun 😍 benim haftasonu her şey çöp oldu ya önce eşimle dışarı çıktık sonraki gün de arkadaşlarda çay partisi 🤦🤦 benim yarın 1 hafta olucak i yüzden yarın sabah tartılacağım bakalım durum ne 🤷

Günaydın kızlar ♥️ bende bu sabah tartıldım, 1 hafta oldu.

Başlangıç 2 Mayıs 57.2, bugün güncel kilom 56.2. inşallah böyle gider ya ipin ucu kaçınca kötü oluyor.

Kızlar kaç gündür buraya girerken sorun yaşıyorum benim gibi olan var mı defalarca uğraşıp giremedim vazgeçtim artk sindi de çok zor girdi 😑

günaydınn, yazamadım dün 61,4 çıktım, geçen hafta birkaç kaçamağım vardı bu hafta hedef 60ları görmek inşallah :))

Selam kızlar 🌸 bir kaç gün önce bende siteye giremedim, hata veriyordu. Onun haricinde de küçük çaplı bir gıda zehirlenmesi yaşadım 3 gündür kendimde değilim diyet falan yalan oldu bu hafta 😭 daha kendimi toplayamadım düzelince yeniden döneceğim buraya ♥️

Selam kızlar 🌸 bir kaç gün önce bende siteye giremedim, hata veriyordu. Onun haricinde de küçük çaplı bir gıda zehirlenmesi yaşadım 3 gündür kendimde değilim diyet falan yalan oldu bu hafta 😭 daha kendimi toplayamadım düzelince yeniden döneceğim buraya ♥️
aa cok gecmis olsun canim :( onemli olan basta saglik zaten zehirlendiysen birsey yiyip icememissindir miden topplansin bir kac gune baslarsin

Back
X