- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
Çok teşekkür ederim canımaa cok gecmis olsun canimonemli olan basta saglik zaten zehirlendiysen birsey yiyip icememissindir miden topplansin bir kac gune baslarsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımaa cok gecmis olsun canimonemli olan basta saglik zaten zehirlendiysen birsey yiyip icememissindir miden topplansin bir kac gune baslarsin
olsun canim oyle dusunme 3 gundur duzgun yememissin vucut direnci kalmamis normal :) birde bebein varmis zorlamana gerek yok. iyi hissedince baslarsin geneÇok teşekkür ederim canım3 gündür adam akıllı yemek yemiyorum midem almıyor ama yiyebildigim şeyler de sırf kalori. Tost, meyve suyu ve çikolata yedim. Bu sabahta tereyağ bal
biraz enerji almam gerekiyor ve bu hafta saldım bu yüzden. 19 aylık bir oğlum var peşinde koşmaya gücüm kalmadı valla diğer türlü.
Ayy çok teşekkür ederim moral oldunolsun canim oyle dusunme 3 gundur duzgun yememissin vucut direnci kalmamis normal :) birde bebein varmis zorlamana gerek yok. iyi hissedince baslarsin gene![]()
gunaydin evet canim herkes kayboldu bir, erisim sikintisi yasiyolardi ama bilmiyorumKızlar neredesiniz ya burası aktif diye buraya gelmiştim ama burasıda duruldu![]()
Bende 1 gün sürdü sonra düzeldi ama bilemiyorum belki de ondandır.gunaydin evet canim herkes kayboldu bir, erisim sikintisi yasiyolardi ama bilmiyorum
canim, cok gecmis olsun, rabbim acil sifalar versin. Annen iyi olsunda diyet vs yapilir onemli olan once saglikMerhabalar kızlar ,ben yazamadm zor zamanlar yaşıyorum annemin sağlık problemleri var.
Hastanede yatıyor şuan
Annemi o kadar çok seviyorum ki,ah canım annem .
Acı çekiyor dayanamıyor
Allah'ım ne zor.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahMerhabalar kızlar ,ben yazamadm zor zamanlar yaşıyorum annemin sağlık problemleri var.
Hastanede yatıyor şuan
Annemi o kadar çok seviyorum ki,ah canım annem .
Acı çekiyor dayanamıyor
Allah'ım ne zor.