86'dan 69'a o 17 kilo gidecek!!

Merhaba arkadaşlaaar :KK53:bu kaçıncı günlüğüm bilmiyorum.Geçen kış azmedip verdiğim kiloları yazın aldım :KK51:Bu sefer 'ALMAMAK'üzere vermeye kararlığım yolum açık olsun yarın menümle kürdeleyi kesip başlıyorum:KK45:

sağlıklı beslenip kalıcı kilo vermek istersen göji berry diye bir meyve var sana onu tavsiye ederim sana bu konuda yardımcı olabilirim...

sağlıklı beslenip kalıcı kilo vermek istersen göji berry diye bir meyve var sana onu tavsiye ederim sana bu konuda yardımcı olabilirim...
Gecen hafta kursta bi abla 15 gümde 3 kilo vermis herseyde yemiş tuhaff cidden ama heryerde yok :KK43:Ben böyle seylere pek itimat etmiyorum canım

Gecen hafta kursta bi abla 15 gümde 3 kilo vermis herseyde yemiş tuhaff cidden ama heryerde yok :KK43:Ben böyle seylere pek itimat etmiyorum canım

valla özelden sana bir link verebilirim oradan aldım bende hem güvenilir hemde ithal kaliteli bir ürün kullanmak istersen yardımcı olurum

Canim evvela yeni günlüğün hayırlı olsun. Takipteyim seni.
Bir de şu goji üzümü aktarlara git. 10 liraya 100 gr alıyorsun epey yetiyor. Ilk zamanlar sabah akşam kullandım sonra açlığa alisinca kriz geldiği zamanlar ya da yorgun olduğum zamanlar 10-15 tane tüketim. Bildiğimiz meyve. Zararı yok dozunu kacirmican. Sağlık için hergün 15 tane yesen olur. Hem iştah kesiyor hem c vitamini deposu. Internette alma, guvendigin bir aktara git. Ama goji zayıflama ilacı değil. Zayıflamaya yardimci. Mucize beklememeli :)
Ayy ne konuştum be:KK53:

Sabah köyaaa erken kalkıp kahvaltımı yapcektim :KK51:saat 8 de çalan alarm kapatım uykuya devaaam ettim 10 da kalktım :oops:

Kahvaltım
1 Haşlanmış yumurta,5 zeytin
1 kk peynir,1 ç.b ıhlamur çayı
Ara
1 elma,yarım kase yoğurt
Öğle
1 kase kepekli sqagetti
1 kase tavuk sote
Ara
1 kupa kuşburnu çayı
2 tane ceviz
Akşam
1 bardak ayran
1 avuç tavuk ızgara
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 kupa ıhlamur çayı

3 litre su
Bugün vücudum hayli direndi doymuyor hasbam :D neyse 10 gün gibi bi sürede alışır artık:KK51:

İlk 10 gün zor olucağını biliyordum ama pes etmicem
MENÜME EK !! :( :(
YARIM ETİ BURÇAK
1 KUPA SICAK ÇİKOLATA
BİRAZ KEPEK EKMEĞİ

2 ZEYTİN,DOMATES
Pess etmek yok feraceli direeeeen

Kahvaltım
1 k.t peynirli yumurta,6 zeytin
2 dilim k.ekmeği,1 bardak adaçayı
Ara
1 küçük elma ve mandalina
1 kase yoğurt
Öğle
1 kase tarhana çorbasın
1 tabak salata,3-4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara
1 mandalina
Akşam
1 kase kuru fasülye
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Ara
1 paket eti burçak
1 bardak neskafe

1.5 litre su

Regliyim o biskuvi hiç yarın kendime bitter alıcam tatlı isteğimi bastırması için

Ben de geldim kuzum hadi birlikte verelim şu kiloları haftada iki gün 1 saat spora gidiyorum tam diyette değilim ama o da olacak inşAllah yediklerini takip edicem ona göre sen yapınca çok sıkı yapıyorsun verirsin bırakma sakın

Ben de geldim kuzum hadi birlikte verelim şu kiloları haftada iki gün 1 saat spora gidiyorum tam diyette değilim ama o da olacak inşAllah yediklerini takip edicem ona göre sen yapınca çok sıkı yapıyorsun verirsin bırakma sakın
İnsallah hosgeldin kuzum:KK19:

Ahh bizim bu halimiz ne olacak seninle feracem al ver al ver harap olduk:( bu defa kalıcı veririz inşallah

Günaydın günlüğüm bugün erkenciyim kurs günü malum:KK51:zaten bütün gece uyuyamadım yarı korku filmi sayılabilecek bi film izledim çünkü:oops:yada ben fazla korkağım:KK53:
Ohhh misss gobi kahvaltımıda ellerimle hazırladım:KK15:herkese mutlu,huzurlu,boll motivasyonlu günleeeeer:KK15:
IMG_20151222_065702-1.webp

Günaydın günlüğüm bugün erkenciyim kurs günü malum:KK51:zaten bütün gece uyuyamadım yarı korku filmi sayılabilecek bi film izledim çünkü:oops:yada ben fazla korkağım:KK53:
Ohhh misss gobi kahvaltımıda ellerimle hazırladım:KK15:herkese mutlu,huzurlu,boll motivasyonlu günleeeeer:KK15:Eki Görüntüle 1724681
Yanınada 1 bardak adaçayı

Back
X