86'dan 69'a o 17 kilo gidecek!!

Kahvaltım
Kepekli tost
Domates
1 bardak kuşburnu çayı
Ara Öğün
2 tane Salatalık
Öğle Yemeğim
1 tabak bulgur pilavı
1 kase haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
Ara Öğün
1 bardak neskafe
Bir avuç içi kadar fıstık
Akşam Yemeğim
1 tabak haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt,bol limon suyu

3 litre su içtim

Bugün çoook iş yaptım ve suan yprgunluktan geberiyom :D
Basım çok ağriyi ya :(

Canım çok sıkılıyor hiçte ders yapasım Yok püfff:KK51:ama yapmazssam huzursuz olup uyamam:KK53:

Kahvaltım
Tost,1 kupa neskafe
Ara öğün
1 tane salatalık
Öğle yemeğim
1 kase nohut,1 kase yoğurt
3-4 kaşık bulgur pulavı
Ara öğün
1 koca elma
Akşam yemeğim
1 tabak haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt,bol limon suyu

3 litre su

Menüm güzel vallaha :p

Ayy tam icimden diyordum kimse girmiyor günlüğe diye :KK70: :KK70:
Sınavım var bu hafta sonu freni kopmus kamyon gibi dalasım var ama kendimi oyalıyorum derslerle,baska seylerle :KK45:
:) diyete başladigindan beri hic tartildinmi? ne kadar vermişsin canm? ben neredeyse tum gunlukleri takip ediyorum yeme istegimi bastiriyorum bu şekilde.diyetini sakin bozma gerisi corapsokugu gibi geliyor cunku

:) diyete başladigindan beri hic tartildinmi? ne kadar vermişsin canm? ben neredeyse tum gunlukleri takip ediyorum ye. :Dme istegimi bastiriyorum bu şekilde.diyetini sakin bozma gerisi corapsokugu gibi geliyor cunku
Evet canım haklısın pazar günü istanbula gidicem orda tartılıcam pazara kadar iyi menüler çıkarmam gerek ama en en zoru ordasağlıklı beslenmeye devam etmek olucak cidden :D

Evet canım haklısın pazar günü istanbula gidicem orda tartılıcam pazara kadar iyi menüler çıkarmam gerek ama en en zoru ordasağlıklı beslenmeye devam etmek olucak cidden :D
spor yapiyormusun? sporla daha kolay veriliyor kilo.ben spor yapamiyorumcok canim sikiliyor.spor yerine muzigi acip dans ediyorum zumbabenzeri.cok etkili ter attiriyor

spor yapiyormusun? sporla daha kolay veriliyor kilo.ben spor yapamiyorumcok canim sikiliyor.spor yerine muzigi acip dans ediyorum zumbabenzeri.cok etkili ter attiriyor
Vallaha spor yapmıyor cünkü benim gün icinde kosturmam bile bi 300-400 kalori yaktıyor ama istanbul gidince ablamın ev bisikletinden yapıcam birde gün 4 kere yiğeni okula getir götür daha ne olsun ben zaten gündelik hayatta ordan oraya koşan biriyim ev isi olsun normal işler olsun ekstra spor yapınca bu sefer enerjik sıfıra iniyor

Vallaha spor yapmıyor cünkü benim gün icinde kosturmam bile bi 300-400 kalori yaktıyor ama istanbul gidince ablamın ev bisikletinden yapıcam birde gün 4 kere yiğeni okula getir götür daha ne olsun ben zaten gündelik hayatta ordan oraya koşan biriyim ev isi olsun normal işler olsun ekstra spor yapınca bu sefer enerjik sıfıra iniyor
guzel gorunum icin spor şart.bir ara mekik cekiyordum karnim dogum oncesine gore dahada toparlanmiş bide squat super bişiy bacaklari guzel şrkillendiriyor.ufak ufak yaparsan daha bi guzel olur

guzel gorunum icin spor şart.bir ara mekik cekiyordum karnim dogum oncesine gore dahada toparlanmiş bide squat super bişiy bacaklari guzel şrkillendiriyor.ufak ufak yaparsan daha bi guzel olur
Biliyorum ben benim sekilsiz totoyu zamanında squatla şekle soktum :D spor çok yapan biriydim ben ezelden beri kiloluydum ama yapardım şimdi pek yapmıyorum içimden gelmiyor galiba :D benim etim sıkı görsen hayatta 86 kilo demessin kimse inanmıyor zaten mesela gecen kış 69 olmustum herkes 55 misin diyordu :D

Kahvaltım
Tost,1 bardak adaçayı
Ara öğün
Kavrulmsmış kuruyemiş
Bitter çikolata
1 bardak kakolu süt
Öğle yemeğim
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Ara Öğün
5 tane zeytin(tansiyonum düştü diye)
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt

Bugün çok dengesiz oldu 1.ara öğün olmadı ama gene o an aklıma gelen en masum şeyleri aldım :)
Yarın telafi edicim :)

Biliyorum ben benim sekilsiz totoyu zamanında squatla şekle soktum :KK70: spor çok yapan biriydim ben ezelden beri kiloluydum ama yapardım şimdi pek yapmıyorum içimden gelmiyor galiba :KK70: benim etim sıkı görsen hayatta 86 kilo demessin kimse inanmıyor zaten mesela gecen kış 69 olmustum herkes 55 misin diyordu :KK70:
Insan 69 dan 86 ya nasıl çıktın hanim :KK53:
O kilolar gitsin arkadaş En Büyük KK

Menüm mütiş degil ama ben yazıcam çünkü kötü de olsa yazınca ister istemez menüm düzeliyor stresli yoğun bi gündü bende çözüttüm tabikide
Kahvaltım
Lor peynirli tost,1 fincan çay
7 zeytin,1 parça helva
Ara Öğün
1 kase fıstık
1 bardak komposto
Öğle yemeğim
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
1-2 dilim kepek ekmeği
Ara Öğün
1 elma
1 kase kadar fıstık-çerez
1 bardak neskafe
2-3 eti burçak
Akşam
Yoğurtlu Karnıbahar kızartması

Kahvaltım
Lor peynirli kepekli tost
1 bardak ayran
Öğle yemeği
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin,biraz ekmek
Ara
1 elma
Akşam
1 kase sebze çorbası
Yarım kase yoğurt
Patates,Peynir
Ara öğün
1 bardak neskafe
1 bardak komposto
Çerez

Dünyayı yedim gene ya olmuyo böyle simit bölgem sişiyor hissediyorum :KK43: olmuyo böyle spor yapmam gerek kendime çeki düzen vermem gerek olmuyoooo böyle kilo alıyom la ben:mad:
Kahvaltım
1 bardak komposto
4 tane zeytin,1 dilim ekmek
1-2 tane biber kızarmış
Ara Öğün
1 elma,diyet patlamış mısır
1 bardak adaçayı
Öğle
1 tabak barbunya yemeği
2 kaşık pilav
Ara Öğün
1 elma,Goflet :KK43: