:((

bu ne ya
kusura bakmayın kocanız çok trajikomik.
böyle her şeyi önüne hizmet eder misiniz?
ekmek yok diye sofrayı terk eden adama neden ziyafet sofrası kuruluyor?
adam olan "hayatım ekmek kalmamış" dediğinizde "bakkaldan alır gelirim" demeliydi.

Oooo iliski super...bu bir fantazi olmali
her isteneni yapan cici kadin sinirlenmeyen sempatik vede nonos olmayan kabadayi ve tripli kocacik...

Tabikide gitme dukkana, senle ne alakasi var?
Ama kocanada karisamazsin benim fikrim, kardesi ordaki, tabikide yardim edicek.

eşiniz kusura bakmayın ama çok komik. ama yukarıdaki konuda eşimin abisinin dükkanını su bassa o otursa ben kalk gidelim derim. ne demek yani kim ekmek yiyosa o temizlesin anan temizlesin.
bence tek taraflı bakmamak lazım demekki sizde çok normal değilsiniz..

Canım kardeşleriule aynı yerde oturmuyoruz onlar başka şehirde yaşıyor burada olsa bende gider temizlerim tabiki

Ekmek yok diye kustumu ?
oyle adama birde ozel soframi hazirladiniz ? tipe bak ``iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir `` diyince adam oldum zannediyor. Bu cumleden cikardiklarim: vicdansiz,nankor,kisilik bozuklugu,ozguvensiz,sevgisiz buyumus,kucukken ve buyurken bir turlu onaylanmamis olumlu pekistirec almamis,simdide tv de gordugu belkide etrafta gordugu salakca hareketleri yapip ``kabadayi`` rolunu oynayinca adam olacagini deyim yerindeyse ``birsey`` olacagini saniyor. Resmen zavalli.
Hey Allahim ya bunlari bir fabrikadan seri uretimle ayni sistematik hatalarla mi cikariyorlar nedir. Olay donup dolasip yine yetisme tarzina verilen asilanan degerlere buyurken gordugu rol modellere gelecek.

boylelerine agzinizla kus tutsaniz yaranamazsiniz. On kere hosuna gideni yapin tesekkur etmez takdir etmez 11. defa azicik hosuna gitmeyecek birsey yaptiginizda aynen cay olayinda yaptigi gibi terbiyesizlik nankorluk yapar. Idare etmesi katlanilmasi zor yani.
Allah kolaylik versin.

Öyle yapan adama niye sofra hazırladın..cok abartırsan gelir vbaşına yapar.
Yemeği kendin için yap oğlun için yap otur ye.hiiiiiiiç uğrasmazdım öyle bi adama

ya kızlar burdan hepinize sesleniyorum. erkek evladı olanlara özellikle. çocupunuzun her istediğini yapıyosunuz ellerinizle besliyosunuz ağam paşam diye seviyosunuz sonra bu adamlar aynı fabrika hatasımı aynennn öylee.
ama bu hata onlardan değil genelde aile yetiştirmesinden kaynaklı oluyor. çocuğunuzun kafasına bebekken sokuyosunuz annesi onun kölesi karısıda kölesi olacak mantığını..

öküz
hazırlama birşey bağırsın çapırsın, bağırmaya başladığında çocuğunu al odaya geç...
bağıra çağıra insan korkutacağını sanıyor, şiddete dönmeden dişini göster yoksa önünü alamazsın

Aynen yetistirirken verilen bilincle alakali ama birde toplumdan etrafindan aldigi tepkilerlede oluyor. Anne baba evde ne kadar birseyleri duzgun yapmaya calissada, halasi, amcasi,komsusu, arkadasi disaridan herhangi birin soyledigide cok etkiliyor cunku buyurken toplumda kabul gormek onaylanmak ihtiyaci hissediyor herkes, eh toplumun carpik normlari olursa mecbur o normlara uyuyor. Eh kabul edelim ki hepside zaten erkeklerin seve seve uyacagi islerine gelen normlar. Yaptiginin erkek isi olmadigini, xxxx yapmanin erkegin eline yakismadigini, `erkek adam`` sunu yapmaz boyle demez boyle etmez gibi carpik seylerle taaa cocuklugundan beri asilarsaniz birini icinde iyilik olsa bilede yapmaz. Ancak ve ancak cok buyuk bir sevgi vicdan sahibi falan olmasi gerek adamin bu dayatilan kati normlardan uzaklasip, bir evin icinde yasayan kadin ve erkegin esit haklari ve gorevleri oldugunu kabul etmesi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…