- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Ne yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yok kocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ O NONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdın dedim öyle ben kabadayıyım dedi sonra sofraya oturduk kocam yedi içti kalktı bana yardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumu yanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdi bende nerde hata yaptım yaaa
Zaten iki gün KK 'ya girememişiz tuşlara dokunamayan parmaklarım şişti, sinir yaptı bende.
Hani bir söz vardır cuk oturan buraya
Yüz verdik eşşşşeğe, alnımıza değdi .......
(Fill in the blanks)
Aynen çocuğum benden ilgi beklerken ben ona neler neler hazırladım ama yok işte adam belliki sevmiyor beni oğlumu aşıya götürüp döndük hadi bana yemek hazırla dedi bende güzellikle döylemezsen hazırlamam dedim neyse hazırlarmısın falan dedi yemeğini verdim baktım kardeşi aradı dükkanını su basmış falan dedi bende bişey olmaz annenle kardeşin temizlerler dedim baktım bana bağırıyor sende git temizle o zaman falan diye bende ne alaka brnim dükkanım mı kim parasını yiyosa o temizlesin ayrıca ben kötü bişeymi dedim de e böyle bağırıyosun üzülme annenler temizler dedim oda haaa öyle nimi dedin iyi o zaman dedi bende çok sinirlendim senin kalbin kapkara dedim ve yine oğlumu alıp odama gittim kedin eminim bu adam beni sevmiyo
Kocama karışmadım zaten sadece kocamın bana karşı tavrı kötüTabikide gitme dukkana, senle ne alakasi var?
Ama kocanada karisamazsin benim fikrim, kardesi ordaki, tabikide yardim edicek.
Aynen çocuğum benden ilgi beklerken ben ona neler neler hazırladım ama yok işte adam belliki sevmiyor beni oğlumu aşıya götürüp döndük hadi bana yemek hazırla dedi bende güzellikle döylemezsen hazırlamam dedim neyse hazırlarmısın falan dedi yemeğini verdim baktım kardeşi aradı dükkanını su basmış falan dedi bende bişey olmaz annenle kardeşin temizlerler dedim baktım bana bağırıyor sende git temizle o zaman falan diye bende ne alaka brnim dükkanım mı kim parasını yiyosa o temizlesin ayrıca ben kötü bişeymi dedim de e böyle bağırıyosun üzülme annenler temizler dedim oda haaa öyle nimi dedin iyi o zaman dedi bende çok sinirlendim senin kalbin kapkara dedim ve yine oğlumu alıp odama gittim kedin eminim bu adam beni sevmiyo
Canım kardeşleriule aynı yerde oturmuyoruz onlar başka şehirde yaşıyor burada olsa bende gider temizlerim tabikieşiniz kusura bakmayın ama çok komik. ama yukarıdaki konuda eşimin abisinin dükkanını su bassa o otursa ben kalk gidelim derim. ne demek yani kim ekmek yiyosa o temizlesin anan temizlesin.
bence tek taraflı bakmamak lazım demekki sizde çok normal değilsiniz..
Kendim yaptım mantıyıMantı hazır mı, ev yapımı mı?
Ne yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yok kocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ O NONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdın dedim öyle ben kabadayıyım dedi sonra sofraya oturduk kocam yedi içti kalktı bana yardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumu yanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdi bende nerde hata yaptım yaaa
Kendim yaptım mantıyı
Hepsini kendim yaptım toplam 6 saat sürdüPeki ya işkembe?
ya kızlar burdan hepinize sesleniyorum. erkek evladı olanlara özellikle. çocupunuzun her istediğini yapıyosunuz ellerinizle besliyosunuz ağam paşam diye seviyosunuz sonra bu adamlar aynı fabrika hatasımı aynennn öylee.
ama bu hata onlardan değil genelde aile yetiştirmesinden kaynaklı oluyor. çocuğunuzun kafasına bebekken sokuyosunuz annesi onun kölesi karısıda kölesi olacak mantığını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?