- 6 Ekim 2015
- 1.632
- 1.075
- 53
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Birak burnu bir az daha surtsun hemen afetme ki her hatasinda tabagi lavoboya birakmakla kendimi afetdirim kafasinda olmasinBizim kabadayı sofrayı toplamış sizce dersini almış mı ne dersiniz
Oğluma mama yapmak için mutfağa gittim geri odaya geldim hemen peşimden geldi bi çay getirmek o kadar zor mu dedi bende zor değilse kendin alsaydın dedim sonra bebek mama yemedimi dedi cvp vermedim kolumdan tuttu cvp ver dedi bende hatanı anlayıp özür dilemezsen konuşmam seninle dedim sonra benim hatam yok dedi bende git o zaman başımdan dedim sonra gelip özür diledi bu kadar yorulduğunu anlamadım dedi ama ben hala konuşmuyorum ve odamdayım
Affetmedim daha zaten off ya oğlumun da aşısı varBirak burnu bir az daha surtsun hemen afetme ki her hatasinda tabagi lavoboya birakmakla kendimi afetdirim kafasinda olmasin
hizmet görmekte ne demek. hizmetçisimi var karşısında. ortak yaşam bu.Bana öyle dicek olana yemeği birak cayı bile koymam alsın kendi.. önce insan gibi davranmasını bilecek sonra hizmet görecek
hımm. bak oda olabilirValla bana daha cok konu sahibi hem film izliyor hem eksi'de takiliyor gibi geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?