....89/2 tertipler haydi burada toplanalım....

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Başlıkta gördüğünüz gibi 89/2 tertipler asker güzelleri haydi burda toplanalım..

merhaba bende varımm 89/2 çok özledim onuu küçük meleğiimm benimm opuyorumnanaktan

175 :gitme:
önceden 400ün altına düşmeyi beklerdim.400e düştüm 200 olsun dedim.şimdi 100 olsun diyorum..sonrada plakalar derim:) diye diye yerim ben bu askerliği lülülülülülü

:roflol::roflol:vala canı aynı sorun bndede var 400 ler bitsin 300 dedim şimdi sıra 200 lerde ayy bi biteydi şu 200 lerde takılıp kaldım yahu zaman hiç geçmek bilmio100 lerle aran nasıl geçio mu zaman canım

:roflol::roflol:vala canı aynı sorun bndede var 400 ler bitsin 300 dedim şimdi sıra 200 lerde ayy bi biteydi şu 200 lerde takılıp kaldım yahu zaman hiç geçmek bilmio100 lerle aran nasıl geçio mu zaman canım

ilk gittigi günler pek bilmiş buldugum insanlar "dur bakalım simdi zaman cabuk gecicek 100lü rakamlar ı bitiremiceksin asıl" derlerdi.ve ben acccaip gıcık olurdum.ya ilk defa ayrı kalıorum 100lere gelene kdr alışırım.ilk günler kadar zor olmaz diyordum ama o bilmiş sandıgım insanlar biliolarmıs :) haklı cıktılar.100lü sayılar bitmek bilmiyo..sanki 2günde bir şafak atıo gibi.son yüz günü düşünemiyorum bile nsl olur artık...

canım bnada hep derlerdi çk şükür 200 lere geçtin çarçabuk geçicek zaman anlamıcaksın dediler geçen zaman yok yane hayırlısıyla bi 100 lere geleydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…