- 23 Nisan 2023
- 1.036
- 184
- 53
- 36
Sonucu bekliyirum sizindeBu testte pembe silik çizgiyi gorebildim ama negatif olabilir ben de acile kan vermeye gidiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucu bekliyirum sizindeBu testte pembe silik çizgiyi gorebildim ama negatif olabilir ben de acile kan vermeye gidiyorum
Aynen ilk yaptığımda inanılmaz silikti dünden beri bir tık daha belirgindi o yüzden dedim sana laboquick pek yanıltmıyor diye. Reglime şu an 4 gün varAaa yaaa cok.mutlu haber bu ins ya testlerin cok.silikti dimi bneim gibu kac gun var reglime
Ama albi yaptim.az once ve erkende yaptim hic silik gölge cikmadi umudum yok.artikAynen ilk yaptığımda inanılmaz silikti dünden beri bir tık daha belirgindi o yüzden dedim sana laboquick pek yanıltmıyor diye. Reglime şu an 4 gün var
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimYaa gercekten mi çok şükür ya Allah im sağlıkla devamını getirsin inşallah ya vallahi çok sevindim![]()
Çok teşekkür ederimAyyyy tebrik ederim çok sevindimm
Çok teşekkür ederim canım amiiinHayirli olsun saglikli bir gebelik gecirisin insallah bacim
Çok teşekkür ederim amin inşallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Albiyi hiç bilmiyorum güvenilir mi değil mi valla bir araştır sitede istersenAma albi yaptim.az once ve erkende yaptim hic silik gölge cikmadi umudum yok.artik
Son testim gün içinde buydu bakalım 1.5 saate belli olurSonucu bekliyirum sizinde
Ya emindim ya ikimiz de 3. Denememiz ben takip yapmadım takip yaptı ve gerçek yumurtlamasını öğrendi gebe kaldı darısı bana hamile olmadığıma eminim ama o kdr sevindim ki kendim hamile gibi sevindim nolur bana da dua edin bu 3. Ay çok değerlendiremedim büyük ihtimal bidaki ay da pik köye denk gelicek değerlendiremeyeceğim allahım nasip etsin bana daCanım çıktı sonucum hamileyim değerim 45![]()
Sonuç çıktı mı bat nedirSon testim gün içinde buydu bakalım 1.5 saate belli olur
17si cumartesi günüydu adet günüm henüz çıkmadı bekliyorumSonuç çıktı mı bat nedir
Benimde 19 Mayıs yapay zekata sordum 16 mayısta da idrarda negatif çıkabilir en mantıklısı 19 ü beklemek diyor ama ben yinede 16 yapcam17si cumartesi günüydu adet günüm henüz çıkmadı bekliyorum
Canım çok teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi ilk ovülasyon denemem tuttu böyle diyorlar diye almıştım doğruymuş Allah var olmazsa ara vereceğim diyordum nasip oldu. İnşallah sana diğer arkadaşlara en kısa sürede güzel haberi almak nasip olur bol bol dua edeceğim hepinizeYa emindim ya ikimiz de 3. Denememiz ben takip yapmadım takip yaptı ve gerçek yumurtlamasını öğrendi gebe kaldı darısı bana hamile olmadığıma eminim ama o kdr sevindim ki kendim hamile gibi sevindim nolur bana da dua edin bu 3. Ay çok değerlendiremedim büyük ihtimal bidaki ay da pik köye denk gelicek değerlendiremeyeceğim allahım nasip etsin bana da
Amin ınsallahCanım çok teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi ilk ovülasyon denemem tuttu böyle diyorlar diye almıştım doğruymuş Allah var olmazsa ara vereceğim diyordum nasip oldu. İnşallah sana diğer arkadaşlara en kısa sürede güzel haberi almak nasip olur bol bol dua edeceğim hepinize
Yaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğinizKızlar pozitif inanamıyorum gerçekten![]()
Demiştim sana çok benzerdi testler çünkü çok sevindim sağlıklı hamilelik süreci geçirip yavrunu sağlıkla kucağına al, alalım inşallahKızlar pozitif inanamıyorum gerçekten![]()