- Konu Sahibi sametsevgi
-
avatarını yenilesene mehabbet. şafağın ayrı bi telden çalıyo.avatar ayrı bi telden... hem seni kim düpüklüycek bakalım???aklinialirimsmile
nerdesin evritingim yaaa,bak şafak doğan güneş diyosun 2 gün sora ama bizsiz diyosun:sinifsinif:
.....14/11/2010.....ESMERİMM=22 EDİRNE SELAM..... buyrunnnnnnnnn
valla ya coğu kişiyi kendileri olmadan depükledim heesempatiksalakcinni
sabırsızlıkla depük gecemi bekliorummkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmileberaber saydık saydık,kutlamaya ve depüklenmeye gelmiyolarlmaz:
gelin bakeemmmopuyorumnanaktan
sonundaa bizdeee tezkereciii devreee olduk yaaa inanamıyorum bitti gidiyoruz iştee:dance::içelim:çok sağlam depükkkk isteerrrmmmm-tatlicadiarzu-:lepi:hihoyyyt89/3 leerrrrrr kop koopppppppp:sm_cool:
gellsin tezkereleeerrrrrrr:teytey:
sabırsızlıkla depük gecemi bekliorummkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
sonundaa bizdeee tezkereciii devreee olduk yaaa inanamıyorum bitti gidiyoruz iştee:dance::içelim:çok sağlam depükkkk isteerrrmmmm-tatlicadiarzu-:lepi:hihoyyyt
:teytey::teytey::dance:89/3 leerrrrrr kop koopppppppp:sm_cool:
gellsin tezkereleeerrrrrrr:teytey:
sabırsızlıkla depük gecemi bekliorummkaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
sonundaa bizdeee tezkereciii devreee olduk yaaa inanamıyorum bitti gidiyoruz iştee:dance::içelim:çok sağlam depükkkk isteerrrmmmm-tatlicadiarzu-:lepi:hihoyyyt
şöyle en bi sağlamından gelcek hemde,aşkının kucağına uçman için doğrucaaaa:dance:
oyhhh canım benimmmm ağzından bal damlıyorr sabırsızlıkla bekliorummolumunekankayizsmileşöyle en bi sağlamından gelcek hemde,aşkının kucağına uçman için doğrucaaaa:dance:
:teytey::teytey::dance:
delikafadulden
BENDE DEPÜĞÜM EN SERTİNDEN İSTİYORUMsempatiksalakcinni
BANADA BANADA BANADA EN ÖNCE BEN GİDİCEM UNUTMAAkaydirigubbakcemile3
oyhhh canım benimmmm ağzından bal damlıyorr sabırsızlıkla bekliorummolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?