Hayırlı olsun. Ben de bugün aynı şekilde konu açtım, kilolarımız da aynıymış, hedeflerimizde çok yakın :)
Leslie ile ilgili bilgin var mı bilemiyorum ama eğer spor yapmayan biriysen tavsiye ederim. İnanılmaz eğlenceli ve yararlı.. Hem çalışıyorsun hem bebeğin var o yüzden vakit bulduğun anda videoları açıp en azından 1-2 mil yapabilirsin.
Hedeflerimizde çok yakın inşallah en kısa sürede başarırız
Başarılı olacağız bence asla pes etmek yok. Hayatımızın kalanı için pes etmemeye mecburuzz
Aynen bende pek uğramadım ama asıl nedeni kilo vermediğim içindi :) Kilo verince hemen baktım siteye girmek istiyorum
Bugün mutluyum çünkü eşimde diyet yapmaya karar verdi
Diyabet hastası şekeri yüksek çıkmış ve doktor diyetisyene yönlendirmiş
Ramazan boyunca sağlıklı beslenerek zayıflıcaz inşallah En azından köstek olmıcak
benim eşim aşırı zayıf ve sadece evde yemek yer oda tabiki akşamları oluyo bense oldukça kiloluyum ve veremiyorum oysa eskiden yani kızım olana kadar ikimizde zayıftık
bende sizle aynı dertten muzdaribim yani aranıza katılabilirmiyim ???
eşinizin şeker hastası olmasına üzüldüm ama birlikte diyet yapmanıza sevindim
benim eşim aşırı zayıf ve sadece evde yemek yer oda tabiki akşamları oluyo bense oldukça kiloluyum ve veremiyorum oysa eskiden yani kızım olana kadar ikimizde zayıftık
bende sizle aynı dertten muzdaribim yani aranıza katılabilirmiyim ???
tabiki katılabilirsiniz dertler paylaştıkça azalır
Ramazanın başlamasıyla diyet yapmak zorlaşmasaydı daha iyi olcaktı
İkimizde adapte olamıyoruz çok acıkıyoruz ve yiyoruz nolcak böyle bilmiyorum(
Bende doğumdan önce 67 kilo idim canım hamilelik ve emzirme dönemi sonucu böyleyim
İnşaallah veririz canım
Tabiki katılabilirsin canım beraber başarırız inşallah
Aynen canımDaha çok azime ihtiyacımız var sadece
azimliyim ama masa başına oturunca azim gidiyo helebide sevdiğim şeyler varsa
[B[/B]
ramazan da zor ama dayanmak direnmek zorundayız yoksa gitmez bu kilolar durdu benimki durdu çok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?