Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımHadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsin![]()
Benimde 3.gün bakalım ne zaman görücez yumurtlamaİnşallah canımuğurlu gelsin bize benim bugün adet başladı ilk gün
Geçen ayda adet 2 nişanda başladı 8 Nisan da bitmişti 15 ve 16 su yumurtlamaydı bu ay doktorla takip etmeyi planlıyorum ilac kullanıp doktora gidecem belki çatlatma iğnesi verir bakalım bu ay da böyle deneyeyim daha önce kasım ve aralık ayında iğneyle denemiştim ilk kez ama olmadı şu iki ayda iğne deneyeyim tekrar diyorum çünkü artık tüp bebeğe başlayacağızBenimde 3.gün bakalım ne zaman görücez yumurtlama![]()
Tam yumurtlama değil mi sizceBenimde 3.gün bakalım ne zaman görücez yumurtlama![]()
Canım yumurtkama bu değil miGeçen ayda adet 2 nişanda başladı 8 Nisan da bitmişti 15 ve 16 su yumurtlamaydı bu ay doktorla takip etmeyi planlıyorum ilac kullanıp doktora gidecem belki çatlatma iğnesi verir bakalım bu ay da böyle deneyeyim daha önce kasım ve aralık ayında iğneyle denemiştim ilk kez ama olmadı şu iki ayda iğne deneyeyim tekrar diyorum çünkü artık tüp bebeğe başlayacağız
Evet canım yumurtlamaCanım yumurtkama bu değil mi
Evet canım yumurtlama
Gebelik olabilir miBugün benim adet günüm ama çok duzensizim ben geçen ay kimyasal gecirdim o yüzden tam gününde olmuyorum hiç lekelenme de var dedim test yapım böyle çıktı gebelikde yaptım onda birşey çıkmadı birde kaç gündür ovulasyon yapıyorum hiç bu kadar böyle görmemiştim
Gebelik testi yaptım çıkmadı ama kiGebelik olabilir mi
Ozaman ikinci defa yumurtluyorsunGebelik testi yaptım çıkmadı ama ki
Öncesinde tam pik görmemiştim zaten sadece aklımı karıştıran lekelenme olması yumurtlama dönemi olabilir miOzaman ikinci defa yumurtluyorsun
Benimde 13 Nisan'daydi yumurtlama ortalama yakın oluyor ya bakalım ... Sen uzun süredir bebek istiyordun dimi canım hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi bide o şekilde ilerle bakalım inşallah güzel haberlerini duyarızGeçen ayda adet 2 nişanda başladı 8 Nisan da bitmişti 15 ve 16 su yumurtlamaydı bu ay doktorla takip etmeyi planlıyorum ilac kullanıp doktora gidecem belki çatlatma iğnesi verir bakalım bu ay da böyle deneyeyim daha önce kasım ve aralık ayında iğneyle denemiştim ilk kez ama olmadı şu iki ayda iğne deneyeyim tekrar diyorum çünkü artık tüp bebeğe başlayacağız
Evet yumurtlama canımTam yumurtlama değil mi sizce
İnşallah canım rabbim bu ay hepimize nasip etsin inşallahSelam ben de aranıza katılayım. Yumurtlama günü 15i görünüyor, ovülasyon testi vs almadım biraz akışına göre bakacağım. Umarım bu ay herkesten güzel haberler alırız.
Yerleşme lekesi olabilir mi acaba? Bazılarında o gün test pozitif çıkmayabiliyor. 3-5 gün sonra testi yenile derimÖncesinde tam pik görmemiştim zaten sadece aklımı karıştıran lekelenme olması yumurtlama dönemi olabilir mi
Yenilerim tabi ama biz de ovulasyon diye ilişki denedik vallahi çünkü ben öncesinde tam pik göremedim malesefYerleşme lekesi olabilir mi acaba? Bazılarında o gün test pozitif çıkmayabiliyor. 3-5 gün sonra testi yenile derim
Hı o zaman yumurtlama olabilir pik gormediysenYenilerim tabi ama biz de ovulasyon diye ilişki denedik vallahi çünkü ben öncesinde tam pik göremedim malesef