9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Benimde 3.gün bakalım ne zaman görücez yumurtlama 🙈
Geçen ayda adet 2 nişanda başladı 8 Nisan da bitmişti 15 ve 16 su yumurtlamaydı bu ay doktorla takip etmeyi planlıyorum ilac kullanıp doktora gidecem belki çatlatma iğnesi verir bakalım bu ay da böyle deneyeyim daha önce kasım ve aralık ayında iğneyle denemiştim ilk kez ama olmadı şu iki ayda iğne deneyeyim tekrar diyorum çünkü artık tüp bebeğe başlayacağız

Eklentiler

• IMG_20250503_162333.webp
    IMG_20250503_162333.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 136
Geçen ayda adet 2 nişanda başladı 8 Nisan da bitmişti 15 ve 16 su yumurtlamaydı bu ay doktorla takip etmeyi planlıyorum ilac kullanıp doktora gidecem belki çatlatma iğnesi verir bakalım bu ay da böyle deneyeyim daha önce kasım ve aralık ayında iğneyle denemiştim ilk kez ama olmadı şu iki ayda iğne deneyeyim tekrar diyorum çünkü artık tüp bebeğe başlayacağız
Canım yumurtkama bu değil mi

Eklentiler

• IMG_20250503_162333.webp
    IMG_20250503_162333.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 122
Bugün benim adet günüm ama çok duzensizim ben geçen ay kimyasal gecirdim o yüzden tam gününde olmuyorum hiç lekelenme de var dedim test yapım böyle çıktı gebelikde yaptım onda birşey çıkmadı birde kaç gündür ovulasyon yapıyorum hiç bu kadar böyle görmemiştim
Evet canım yumurtlama

Bugün benim adet günüm ama çok duzensizim ben geçen ay kimyasal gecirdim o yüzden tam gününde olmuyorum hiç lekelenme de var dedim test yapım böyle çıktı gebelikde yaptım onda birşey çıkmadı birde kaç gündür ovulasyon yapıyorum hiç bu kadar böyle görmemiştim
Gebelik olabilir mi

Selam ben de aranıza katılayım. Yumurtlama günü 15i görünüyor, ovülasyon testi vs almadım biraz akışına göre bakacağım 😄. Umarım bu ay herkesten güzel haberler alırız.

Benimde 13 Nisan'daydi yumurtlama ortalama yakın oluyor ya bakalım ... Sen uzun süredir bebek istiyordun dimi canım hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi bide o şekilde ilerle bakalım inşallah güzel haberlerini duyarız

Selam ben de aranıza katılayım. Yumurtlama günü 15i görünüyor, ovülasyon testi vs almadım biraz akışına göre bakacağım 😄. Umarım bu ay herkesten güzel haberler alırız.
İnşallah canım rabbim bu ay hepimize nasip etsin inşallah 💜 ben akışına çok bıraktım olmadı ovulasyona döndüm biraz da böyle denicem bakalim

Öncesinde tam pik görmemiştim zaten sadece aklımı karıştıran lekelenme olması yumurtlama dönemi olabilir mi
Yerleşme lekesi olabilir mi acaba? Bazılarında o gün test pozitif çıkmayabiliyor. 3-5 gün sonra testi yenile derim

Back
X