9-10 yıllık ilişki bitirmek..

Neden evlenemediniz bunca sene?
Ünideydik bitirdik sonra iş süreci çok söyledi aslında 2-3 yıldır mesleğin içinde
Ama ben cesaret edemedim düzelsin diye bekledim her defasında söz dedi dikkat edicem dedi sinirle söylüyorum hilç birisi gerçek düşüncem değil diye diye geçti yıllar bekledikçe düzelmedi daha kötü oldu

Hakaret eden, babanıza küfür eden adam değil yakışıklı isterse Johnny Depp olsun kendinize nasıl reva görüyorsunuz?
Engelleyin size ulaşamasın, asla cevap vermeyin. Kendinize saygınız olsun.
Engelliyorum bu sefer arkadaşlarıma sarıyor ortak arkadaşlarımız var o yüzden mecburiyetten şu an engeli açık yazsada cevap vermiyorum artık o umrumda değil sadece bu süreci en hasarsız şekilde atlatmak istiyorum yani onun profiline bakmamak hayatında birisi olsa bile sakin davranmak istiyorum

Ayrıldıktan sonra hiç profiline girmedim hiç aramadım yazmadım da. O kişiden adım geldi görüldü bile atmadım.
Bir süre yazdı yazdı benden aksiyon göremeyince o da saldı. Ben hayatından çıktıktan sonra kimle olduğuyla hiç ilgilenmedim.

Problemim yalnızlık sanırım kimseye güvenmiyorum tam anlamıyla ve fiziksel olarakta sürekli yalnızım yalnız yaşıyorum vs. Tek sığınağım o olduğu için saplantılı şekilde bağlandım şimdi de çok zorlanıyorum

Maşallah tebrik ederim yazmama konusunda bende iradeliyim arasada açmıyorum fakat kontrol etme işini bırakamadım dün geceden beri iki takipçisi arttı kim merak ediyorum yalnız yaşıyor çevreside polis ve oldukça yavşak bi çevreye sahip beni bu kadar kolay silmesini hazmedemem diye korkuyorum çünkü gerçekten her şey için çabaladım emeklerim boşa gitti diye üzülmekten ziyade öfke patlalası yaşıyorum

Ölmüş babama sövecek birisi olacak, ben de o'na yakışıklı diyeceğim, üniforma meraklıları var vs diyeceğim.
Bazı şeyleri ne kadar büyütüyorsunuz gözünüzde. Üstünde üniforma var evet içinde ne var? Saygısız, bir kadını tehdit etmekten utanmayan, 10 yıllık sevgilisine yuva kurmaktan aciz bir mahluk.
Neyi niye çekiyorsunuz anlamak mümkün değil.

Son düzenleme:
Yürüyüş kitap okuma dizi film bunları yapıyorum zaman geçsin diye
Kızlar önereceğiniz dizi film varsa bakabilirim

E bu güvensizlikle zaten bir ilişki olmaz ki.
Aranızda hiçbir problem olmasa da olmaz.
Eklerse, yazışırsa o da onun huyudur zaten. Değiştiremezsiniz. Bence bu ilişkiden bir an önce kopun.

Ayrıca benim eskisi de subaydı. Hiç umrumda da olmadı.

Onca yılı yanınızda olmayan biri içinde heba etmeseydiniz keşke. Sosyal çevrenizi bile kendisine göre şekillendirmişsiniz.
Dizi film önerisi alın tabi ama bence psikolojik bir destekte alın, bu ilişki biter başkası baslar, sağlıklı karar verebilmeniz önemli.

Artık aşk olduğunu düşünmüyorum bence saplantılı bi bağlılık benimki hatta o da öyle ki ikimizde böyle devam etmeye çalıştık artık gözüm açıldı yazılanlara bakınca bu kadar gurursuz olmamalıydım teşekkür ederim kızlar

Küfreden, saygısız biriyle arkadaş olmam kaldı ki siz 10 yıl sevgili kalmışsınız. Yaşınız kaç? Başkasıyla olmasın diye küfürlerini mi çekeceksiniz, kiminle olursa olsun.

on yılımı bitiremiyorum ne demek.. insanlar 40 yıllık kocalarından boşanıyor evlerini terk ediyor.
hergün onca kadın boşandım kurtuldum diye, bir okadarı boşanmak istiyorum diye konu açıyor. ses çıkartmadan içinde yıkım yaşayanları söylemiyorum bile..
şimdi siz size, ilişkinize saygısı kalmayan ve sizin de saygınızın kalmadığı, fikirlerinizin önemsenmediği yüzgöz olunmuş bir ilişkiyi bitiremiyorum diyorsunuz..
dışarda hayat var, yeni insanlar güzel ilişkiler.. kanserli hücreyi kesip atın.. kendine uygun birini bulsun toksik partnerinizde

E bu güvensizlikle zaten bir ilişki olmaz ki.
Aranızda hiçbir problem olmasa da olmaz.
Eklerse, yazışırsa o da onun huyudur zaten. Değiştiremezsiniz. Bence bu ilişkiden bir an önce kopun.
Evet alıcam teşekkür ederim. Asla başkasıyla olmam diyorum ama tabiki nasip kısmet

Hahaha demekki gerçekten üniformalılardan olmak
Ben o şekilde genelleme yapmıyorum siz üniformalı kızlar bakar falan dediniz diye dedim. Biz tanıştığımızda 18 dik haliyle bu meslekte değildi. Benim ilgimi hiç çekmiyor üniformalı olup olmaması bir erkeğin.
Gittim özel sektörde iş yürüten biriyle evlendim bana dünyaları verdi her anlamda.

Küfreden, saygısız biriyle arkadaş olmam kaldı ki siz 10 yıl sevgili kalmışsınız. Yaşınız kaç? Başkasıyla olmasın diye küfürlerini mi çekeceksiniz, kiminle olursa olsun.
Maalesef bende büyük konuşuyordum bağlanınca öyle olmadı. Yaşım 28 onun yaşı 27

Bir polis eşi olarak diyorum ki kaçarak uzaklaş. Benim eşimde göze batan bir tip ama kendi ç***ne sahip olduktan sonra isterse kızlar sıraya dizilsin olmayınca olmuyor. Artı olarak Eskortlarla bile iş gereği konuşuyor bazen (muhbir) aa bu eskort kocamı ayartır, eskort ya kocam kesin bir şey yapar demedim.

Ee bize bile olsa atanlar oluyor ama düşen kim? Onun üniforması varsa benimde kadın olmam, nefes almam bile yetiyor.

Polisler pislikle uğraşa uğraşa zamanla kendi psikolojileri bile gidiyor ama bu demek değil ki bunu ailesine, çevresine yansıtsın. Eşim çok cin fikirdir ben çok saf kalıyorum yanında. O birine bakınca saniyesinde notunu veriyor ve acayip akıllı hamle yapar. Yani bu meslek hem iyi, hem kötü etkiliyor.

Anlattığın tip bu kutsal mesleği kız düşürmeye kullanan, kişi kendinden bilir işi gibi sizi kısıtlayan, işe yaramaz birisi.

Deli gibi manipüle etmiş sizi. Evliyim sosyal ve samimi erkek arkadaşlarım var, eşiminde kız arkadaşları var yılların dostluğu evlenince tu kaka mı oluyor dostlar? Ne saçma

Aaa evlendiniz mi mutluluklar dilerim. Tabiki bende üniforması için sevmedim 18 yaşındaydı garsonluk yapıyordu ki benim durumum ondan çok daha iyiydi Vardır bi hayır diyorum
Unutuluyor mu gerçekten geçer mi diyorum kendim atlatsam bile inşallah o da mutlu olur diyorum bir başkasıyla

unutuluyor tabi.
ayrıldığım da bile hafiflemiştim. gerçek bir adama aşık oldum, bana gerçek aşkı gösterdi. bir kere bile üzmedi, kırmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…