Ünideydik bitirdik sonra iş süreci çok söyledi aslında 2-3 yıldır mesleğin içindeNeden evlenemediniz bunca sene?
Engelliyorum bu sefer arkadaşlarıma sarıyor ortak arkadaşlarımız var o yüzden mecburiyetten şu an engeli açık yazsada cevap vermiyorum artık o umrumda değil sadece bu süreci en hasarsız şekilde atlatmak istiyorum yani onun profiline bakmamak hayatında birisi olsa bile sakin davranmak istiyorumHakaret eden, babanıza küfür eden adam değil yakışıklı isterse Johnny Depp olsun kendinize nasıl reva görüyorsunuz?
Engelleyin size ulaşamasın, asla cevap vermeyin. Kendinize saygınız olsun.
Ayrıldıktan sonra hiç profiline girmedim hiç aramadım yazmadım da. O kişiden adım geldi görüldü bile atmadım.Evet haklısınız çok zorlandınız mı aslında ayrılığı kabullendim sadece sonrası instagram hesabından stalklamak vs onu aşamıyorum
bir kişi artınca deli gibi merak ediyorum öfkeleniyorum ya başkasıyla konuşuyorsa diyorum hazmedememek sanırım
Problemim yalnızlık sanırım kimseye güvenmiyorum tam anlamıyla ve fiziksel olarakta sürekli yalnızım yalnız yaşıyorum vs. Tek sığınağım o olduğu için saplantılı şekilde bağlandım şimdi de çok zorlanıyorumDüzelmek ne demek tam olarak? Kendi hayatınıza, tercihlerini böyle bakmak zorunda kaldığınız bir ilişkiden bir hayıt gelmez.
Babanıza küfretmiş "adam" bir iki güzel sözler siz yumuşatıyorsa da ciddi probleminiz var demektir kusura bakmayın. Bunun adı sevgi falan değil.
Maşallah tebrik ederimAyrıldıktan sonra hiç profiline girmedim hiç aramadım yazmadım da. O kişiden adım geldi görüldü bile atmadım.
Bir süre yazdı yazdı benden aksiyon göremeyince o da saldı. Ben hayatından çıktıktan sonra kimle olduğuyla hiç ilgilenmedim.
E bu güvensizlikle zaten bir ilişki olmaz ki.Maşallah tebrik ederimyazmama konusunda bende iradeliyim arasada açmıyorum fakat kontrol etme işini bırakamadım dün geceden beri iki takipçisi arttı kim merak ediyorum yalnız yaşıyor çevreside polis ve oldukça yavşak bi çevreye sahip beni bu kadar kolay silmesini hazmedemem diye korkuyorum çünkü gerçekten her şey için çabaladım emeklerim boşa gitti diye üzülmekten ziyade öfke patlalası yaşıyorum
Ayrıca benim eskisi de subaydı. Hiç umrumda da olmadı.Maşallah tebrik ederimyazmama konusunda bende iradeliyim arasada açmıyorum fakat kontrol etme işini bırakamadım dün geceden beri iki takipçisi arttı kim merak ediyorum yalnız yaşıyor çevreside polis ve oldukça yavşak bi çevreye sahip beni bu kadar kolay silmesini hazmedemem diye korkuyorum çünkü gerçekten her şey için çabaladım emeklerim boşa gitti diye üzülmekten ziyade öfke patlalası yaşıyorum
Onca yılı yanınızda olmayan biri içinde heba etmeseydiniz keşke. Sosyal çevrenizi bile kendisine göre şekillendirmişsiniz.Problemim yalnızlık sanırım kimseye güvenmiyorum tam anlamıyla ve fiziksel olarakta sürekli yalnızım yalnız yaşıyorum vs. Tek sığınağım o olduğu için saplantılı şekilde bağlandım şimdi de çok zorlanıyorum
Artık aşk olduğunu düşünmüyorum bence saplantılı bi bağlılık benimki hatta o da öyle ki ikimizde böyle devam etmeye çalıştık artık gözüm açıldı yazılanlara bakınca bu kadar gurursuz olmamalıydım teşekkür ederim kızlarÖlmüş babama sövecek birisi ben de o'na yakışıklı diyeceğim, üniforma meraklıları var vs diyeceğim.
Bazı şeyleri ne kadar büyütüyorsunuz gözünüzde. Üstünde üniforma var evet içinde ne var? Saygısız, bir kadını tehdit etmekten utanmayan, 10 yıllık sevgilisine yuva kurmaktan aciz bir mahluk.
Neyi niye çekiyorsunuz anlamak mümkün değil.
Küfreden, saygısız biriyle arkadaş olmam kaldı ki siz 10 yıl sevgili kalmışsınız. Yaşınız kaç? Başkasıyla olmasın diye küfürlerini mi çekeceksiniz, kiminle olursa olsun.Kızlar selamm nasılsınız?
Kısaca kendimden bahsedeyim yalnız yaşayan hatta sığınacak canından kanından kimsesi pek olmayan birisiyim.. güzel bir mesleğe güzel bir görünüşe maddi duruma sahibim allaha şükür.
10 yıllık gel gitli bir ilişki içerisindeyim uzak mesafeerkek arkadaşım polis farklı hatta bayağı öğrenci, gençlerin olduğu bir şehirde
Çoook fazla kıskanç yalnız yaşadığım için birazda açık olduğum için on yıldır değişmeye çalıştım düzeldim tüm erkek çevremi sildim 1-2 dostum hariç
Gel gelelim artık tükendik sürekli kavga kaos uzun süredir bayağı ağır hakaret ediyor ithamlarda bulunuyor ama o kadar seviyorum ki gururum aşkımdan geri kalıyor
En son kavgada yine sinirle öfkeyle ölmüş babama küfür etti, şahsıma zaten ağıza alınmayacak şeyler bitirdim artık kafamda istemiyorum ama hala bırakmıyor peşimi sensiz yapamam bırakmam seni diyor tehditler vs. Bu sefer dayanamıyorum uzak durmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum tam soğudum diyorum yoluma bakıyorum karşıma çıkıyor üç beş güzel söz kanacak gibi oluyorum silkeleniyorum ama resmen duygularımı kalbimi kullanıyor öyle hissediyorum nasıl soğuyabilirim beynimde bitse de kalbimde yapamıyorum uzakta diyorum yakışıklıda polis zaten bizim ülkemizde üniforma sevdası çok.. yaşadığı görev aldığı yer malum ya başkasıyla olursa diyorum on yılı bitirmek zor geliyor
Yeri geldi ailem dostum kardeşim oldu yeri geldi her şeyim oldu yardım edin nolur sosyal biriyken içime kapandım zevk almıyorum yürüsem sıkılıyorum daralıyorum ev üstüme geliyor tam toplanıyorum yazıyor anksiyetem tetikleniyor fikir verir misiniz?
Hahaha demekki gerçekten üniformalılardan olmakAyrıca benim eskisi de subaydı. Hiç umrumda da olmadı.
Evet alıcam teşekkür ederim. Asla başkasıyla olmam diyorum ama tabiki nasip kısmetE bu güvensizlikle zaten bir ilişki olmaz ki.
Aranızda hiçbir problem olmasa da olmaz.
Eklerse, yazışırsa o da onun huyudur zaten. Değiştiremezsiniz. Bence bu ilişkiden bir an önce kopun.
Ben o şekilde genelleme yapmıyorum siz üniformalı kızlar bakar falan dediniz diye dedim. Biz tanıştığımızda 18 dik haliyle bu meslekte değildi. Benim ilgimi hiç çekmiyor üniformalı olup olmaması bir erkeğin.Hahaha demekki gerçekten üniformalılardan olmak
Maalesef bende büyük konuşuyordum bağlanınca öyle olmadı. Yaşım 28 onun yaşı 27Küfreden, saygısız biriyle arkadaş olmam kaldı ki siz 10 yıl sevgili kalmışsınız. Yaşınız kaç? Başkasıyla olmasın diye küfürlerini mi çekeceksiniz, kiminle olursa olsun.
Aaa evlendiniz mi mutluluklar dilerim. Tabiki bende üniforması için sevmedim 18 yaşındaydı garsonluk yapıyordu ki benim durumum ondan çok daha iyiydi Vardır bi hayır diyorumBen o şekilde genelleme yapmıyorum siz üniformalı kızlar bakar falan dediniz diye dedim. Biz tanıştığımızda 18 dik haliyle bu meslekte değildi. Benim ilgimi hiç çekmiyor üniformalı olup olmaması bir erkeğin.
Gittim özel sektörde iş yürüten biriyle evlendim bana dünyaları verdi her anlamda.
unutuluyor tabi.Aaa evlendiniz mi mutluluklar dilerim. Tabiki bende üniforması için sevmedim 18 yaşındaydı garsonluk yapıyordu ki benim durumum ondan çok daha iyiydi Vardır bi hayır diyorum
Unutuluyor mu gerçekten geçer mi diyorum kendim atlatsam bile inşallah o da mutlu olur diyorum bir başkasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?