9-10 yıllık ilişki bitirmek..

Bazı gerçekleri başkalarından duymak iyi geliyor. Hayat ondan ibaretmiş gibi davranmaktan sıkıldım başka insanları tanımak istiyorum belki değer verecek onlarca insan varken ki var iş ortamında da görüyorum insanlar üzerimize titriyor fakat hala bi umut emekler yanmasın diye kendimi yaktım Allaha sığındım inşallah bir an önce atlatıcam

Kesinlikle katılıyorum ben böyle birisi değildim asla bu kadar kıskanç değildim egom özgüvenim vardı ama kendisi bana baskı kura kura ofiste konuşma kimseyle görüşme arkadaşlarınla görüşme diye diye bende artık o kafaya girmek üzerdeydim tüm dostlarımla neredeyse mesafe koydum 1-2 hariç. Mesleğim gereği müşterilerle emlakçılarla görüşüyorum bir saat o bir saati sanki on saat oturmuşum gibi büyüten birisi manipule edildiğimin farkındayım ve önüne geçmek için her şeyi yapıcam

hangi emekler???
gururunuzu ayaklar altına aldıklarınız mı?
ölmüş babanıza kadar küfür eden mi?
senin aklın yok ne giyeceğine kimle görüşeceğinize karar veremezsin nazarında davranan emekler mi?

hangi emekler???
gururunuzu ayaklar altına aldıklarınız mı?
ölmüş babanıza kadar küfür eden mi?
senin aklın yok ne giyeceğine kimle görüşeceğinize karar veremezsin nazarında davranan emekler mi?
çok güzel şeylerde yaşadım çok mutlu da oldum ama kötü olunca edilen laflar küfürler hakaretler her şeyi bitirdi bunu düşününce çok zor geliyor boşuna mı sabrettim onca sene diyorum yoksa haklısınız
Adam giydiğime gittiğime karışan hasta birisi

Lütfen şu yaratıkları salın gitsin

hayır mutlu oluyordunuz ve sabrettiniz.
artık mutlu olmuyorsunuz, demekki sabretmek için bir sebebiniz yok..

Soru sahibi bence onu gözünüzde fazla büyütmüşsünüz, polis olmak çok zor bir şey değil. Senin de işin gücün varmış eminim ki çok da güzelsindir Manipüle edip sindirmiş seni vur tekmeyi gitsin.
Ayrıca benim aileme küfür edecek onu var ya.. Neyse banlanmayayım

Adam her erkeği kendisi gibi zannederek sizi kısıtlamış ve yalnızlaştırmış. Üstelik manipülasyonlar, hakaretler ve ithamlarıda cabası. Kim bilir ne haltlar yemiştir sizden uzakta. Terapiye başlayın onu hatırlatacak şeyleri silin veya yok edin. Üzgün anılarınızın olduğu yerlerde eğlenceli şeyler yapın.

10 yıllık ilişki olmaz.
Neden

Çok teşekkür ederimmerkekler elde edene kadar prenses gibi davranıyor sonra bo…nu çıkarıyor bende o duruma düştüm işte. Tekmeyi vurdum inşallah böyle devam ederim

İşim biraz yoğun tempo şu günlerde terapiye vakit ayıramam diye kitap aldım merve başıbüyük bayağı iyi geliyor yazdıklarınızda çok iyi geldi gözüm açıldı biraz
Telefondaki fotoğrafları sildim instagram storyde duruyor bir gün onlarıda yok edicem hesabımı tamamen sıfırladım ondan sonra yeni bi sayfa açıcam
Ve eminim ki yemiştir hatta yedi bir kızı kendisi itiraf etti sonrası kendi vicdanına kalmış

İşte bütün korkularınız bağlılıktan kaynaklı. O bağ zamanla azalacak ve artık hiç umursamayacaksınız.
Umarımmm gerçekten o kadar istiyorum ki çünkü soğudum sadece hırs emeklerin boşa gitmesi bana yaptıkları vs birden kesip atmak zor geliyor bağlandığım için bu da geçince çok mutlu olucam

Zorbalık yapan bir psikopat olduğunu kabul edersen aklında soru işareti kalmaz.

Umarımmm gerçekten o kadar istiyorum ki çünkü soğudum sadece hırs emeklerin boşa gitmesi bana yaptıkları vs birden kesip atmak zor geliyor bağlandığım için bu da geçince çok mutlu olucam
Hırsı bırakın, emekler boşa gitmedi ki güzel an'lar paylaştınız, birlikte olgunlaştınız. Ama demek ki artık yollarınız ayrı çünkü sevgi zorlamamalı aksine rahatlatmalı. Küçültmemeli aksine çoğaltmalı. Gerçekten bitirmek istiyorsanız zihninizde tamamen bitirin ve kendinize odaklanın. Kalbinizdeki bağlılık hızla azalacak. Ama kararınız net olsun.

ağzınızı toplayın. 10 yıldır beraberim polis olalı 2-3 yıl oluyor. Üniforma aşkı olsaydı son 2-3 yıldır tanır konuşurdum farkındaysanız duygusal olarak ylanızım on yıldır güvendiğim sevdiğim birisiydi artık bitirmek istediğim için yardım istiyordum bu kadar

Çok teşekkürler evet engelledim tekrardan umarım böyle devam eder ve biter gider allah gideninde kalanında yolunu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…