• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9-12 mothercare çıtçıtlı zıbın paketinde resimde attım

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
kızlar elimde mothercare 9-12 ay paketi bile açılmamış çıtçıtlılar var paketin içinde 6 taneydi ben 1 tanesini içinden bi komşuma hediye götrürmüştüm pakette 5 tane kaldı.4 tanesi 20 tl ediyor ama bir tanesi benden hediye içinde 5 tane giyilmemiş paketli
üstelik kızı olan alırsa anne örgüsü yelegide hediye yolluycam
işte resmi

Eklentiler

• $Fotoğraf0207.webp
    $Fotoğraf0207.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $Fotoğraf0208.webp
    $Fotoğraf0208.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 94
  • $Fotoğraf0209.webp
    $Fotoğraf0209.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $Fotoğraf0210.webp
    $Fotoğraf0210.webp
    10 KB · Görüntüleme: 88
neden sattıgıma gelince benim bebegim bunu kışın giyidremem bunların uzun kollusunu giydiririm diye düşündüm şimdi bu mevsimlerde ve yazın giydirmek ideal alacak olana.ben 40 tl almıştım paketi etiket fiyatıda üzerinde hatta

yokmu alacak arkadaşlar kız erkek farketmez beyaz olunca. bende bebişime bişey alcam takasta yapılır

bundan ben kızıma kullandım çok kullanışlı ve rahat bebeğinin ayına uyanlar kaçırmasın

aynen canım ya yumuşacık pamuk gibi.benim bebegim 9 aylıkken kış ayı oldugu için bu kısa kolluyu giydiremem alırken hiç hesap etmemişim yoksa neden satayım....haftaya cıktıgımda dışarı aynı markanın yeni doganını alacagım neden büüyük aldıysam

ben alırdım canım ama kargo parasına değer mi bilemedim el örgüsü kaç ay için

kargo parası 5 tl anca tutar .bana birsürü kıyafet geldi içinde biberon flanda vardı 7 tl di 5 anca tutar kliosu zaten 4 tl ptt kargo ile

canım yelek 3 yaşına kadar giyebilir.resmi vardı zaten.gördüysen yelekte kesinlikle yün degil sanki tunik kazak gibi emin ol. senin kızın kaç yaşında

telefonum çok eski oldugu için görüntü bozuk sadece ama çok güzel canlı renkler

Eklentiler

• $Fotoğraf0196.webp
    $Fotoğraf0196.webp
    16 KB · Görüntüleme: 71
7 aylık benim kızım çok rahat olur bodylerde tam yaza denk geliyor ama bilemedim :(

ooo tam senin kızına göre inan 3 yaşına kadar giyebilir
emin ol annem hep 35 tl örüp satıyo hatta benim sattıgımı duyarsa çok kızar bile ama napayım kızım olmuycagına göre bende hediye etcem birine
çok karlısın hem mothercare 5 zıbın birdin hemde yanında bedava yelek :)

ipi yün olsa zaten teklif etmem çünkü yün herkeste var bunun ipi farklı
aynen burdaki renkler ve böyle parlak bi ip tüylü degil anlatabildimmı tam baharlık

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 55
ben mothercare pakete 20 tl demiştim. yelek benden oluyo canım.yani hepsini 20 tl

kızlar elimde mothercare 9-12 ay paketi bile açılmamış çıtçıtlılar var paketin içinde 6 taneydi ben 1 tanesini içinden bi komşuma hediye götrürmüştüm pakette 5 tane kaldı.4 tanesi 20 tl ediyor ama bir tanesi benden hediye içinde 5 tane giyilmemiş paketli
üstelik kızı olan alırsa anne örgüsü yelegide hediye yolluycam
işte resmi

satılmıştırr............ Realizm almıştır hayırlı olsun

Back
X