Bebek İkinci El 9-16 yaş prenseslerinize pırıl pırıl markalı kıyafetler çok uyguna kaçırmayın

Her ikisi de kullanilmamıs LC Waikiki marka urunlerdir; ister kızınıza ister sevdiklerinize çok suslu penye 10 tl ve harika kloş kot etek 15 tl

Son düzenleme:
Barbie bebeklerimiz ve son toplu resimlerindeki gordugunuz hersey haksizlik olmasin diye bugun ogleye kadar bekledi ve yarin guzel bir prenses icin yola cikacak insallah. Hayirli, ugurlu olsun.

Sakarya ve Artvin'de ki arkadaslarim, ses verin:)) Ozel mesajiniza ogleden sonra kargo takip numaralarinizi yolladim, hayirli uguurrrlluu olsun

Guzel tisortleri caprileri pantolonlari kizlariniz icin kacirmayin:) Benden urun alan arkadaslar bilir tertemiz ve kaliteli cicilerimizi super indirimler yapip cok cok uyguna veriyorum, herkesi beklerim

Guzel tisortleri caprileri pantolonlari kizlariniz icin kacirmayin:) Benden urun alan arkadaslar bilir tertemiz ve kaliteli cicilerimizi super indirimler yapip cok cok uyguna veriyorum, herkesi beklerim
slm hangi ürünleriniz duruyor kızm 8 yasında ama 11-12 yaş grubu giyiniyor. kışlık neler var elinizde uygun fiyatlı olsun ama :))

Simdilik kislik olarak bunlar var ama ekleyeceklerimde cikabilir tekrar bakarim canim ilk yazdigim fiyatlara takilma cok uyguna birakirim prensesine:)

40 tl oldu kacırmayın yepyenidir:)

Yilbaşına özel tüm ilan sayfalarimda 50 tl üzerine kargo benden üstelik herşey % 10 indirimli:)

LC Waikiki marka pırıl pırıl kloş kadife etek sadece bir kez giyildi cok şık ve kaliteli ince kadifeden pembe çiçekli Fırfırlı etek süslü kızınız icin 15 tl

Son düzenleme:
LCWaikiki marka anvelop cok şık kalın kazak kadife kurdeleli gömlek yaka kol ucu dantel görünümlü kazak etiketinde 15-16 yaziyor ama 11-12 ve 13-14 yaşa uygundur. Kazak alt ön ve kol arka alt kısımlarında hafif pamuklanma olmustur yun temizleme makinasi veya koli bantı yardımıyla temizleyebilirsiniz ikinci ve son resimde gözüküyor 10 tl

Eklentiler

Son düzenleme:

Önü çok güzel işlemeli pembe dikişli yandan fermuarlı iki kez birkaç saat giyilmiş yepyeni uzun boy kot askılı elbise 17 tl alın hediye edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…