- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
-
Sakarya ve Artvin'de ki arkadaslarim, ses verin:)) Ozel mesajiniza ogleden sonra kargo takip numaralarinizi yolladim, hayirli uguurrrlluu olsun
barbie bebeklerimiz geldi.kizim coook mutlu oldu.tesekkurleeerr
Cok sevindim, guzel gunlerde oynasin prenses
slm hangi ürünleriniz duruyor kızm 8 yasında ama 11-12 yaş grubu giyiniyor. kışlık neler var elinizde uygun fiyatlı olsun ama :))Guzel tisortleri caprileri pantolonlari kizlariniz icin kacirmayin:) Benden urun alan arkadaslar bilir tertemiz ve kaliteli cicilerimizi super indirimler yapip cok cok uyguna veriyorum, herkesi beklerim
Eki Görüntüle 891412 Eki Görüntüle 891413 Eki Görüntüle 891414 Eki Görüntüle 891415 Eki Görüntüle 891416 LC Waikiki marka harika 13-14 yaş yeni palto/kaban 50 TL
Resimler parlamış flaştan dolayı, çok şık duran ve çok güzel bir pembe içi yumuşacık, sıcacık tutar dışı değişik bir kumaş Hiç giyinilmedi desem çok
daha uygun olur; Biz bacakları üşümesin dedik ama Kızım uzun diye yukardaki montu aldırmıştı, bunu 1 kez denemek için giyindi pırıl pırıl tertemiz duruyor.
slm hangi ürünleriniz duruyor kızm 8 yasında ama 11-12 yaş grubu giyiniyor. kışlık neler var elinizde uygun fiyatlı olsun ama :))
40 tl oldu kacırmayın yepyenidir:)Eki Görüntüle 891412 Eki Görüntüle 891413 Eki Görüntüle 891414 Eki Görüntüle 891415 Eki Görüntüle 891416 LC Waikiki marka harika 13-14 yaş yeni palto/kaban 50 TL
Resimler parlamış flaştan dolayı, çok şık duran ve çok güzel bir pembe içi yumuşacık, sıcacık tutar dışı değişik bir kumaş Hiç giyinilmedi desem çok
daha uygun olur; Biz bacakları üşümesin dedik ama Kızım uzun diye yukardaki montu aldırmıştı, bunu 1 kez denemek için giyindi pırıl pırıl tertemiz duruyor.
NELER VAR 9,10 YAŞA UYAN?Yilbaşına özel tüm ilan sayfalarimda 50 tl üzerine kargo benden üstelik herşey % 10 indirimli:)
hayırlı satışlarınız olsun ama onlar çok büyük olur bize göreillederengarenk Merhaba iyi seneler:) Daha cok 13-14 ve 15-16 yas etiketliler kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?