9 ay 10 gün ?

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
slm kızlar, 31+3 günlük hamileyim. hep normal doğum istedim ama bu socaklar nefesimi kesiyor benim. 9 ay 10 gün ne zaman dolacak, nasıl hesaplayacağım? bunu bilmem gerek çünkü dolduğunda gidip sezeryan olmak istiyorum eğer bebişin kilosu ve sağlığı yerinde olursa. sat 6 kasım. 40.haftamın bittiği tarih 13 ağustos

karar vermen için daha çok erken.benim sata göre 36 hafta.ama ultrasona göre 10 gün önden gidiyor. yani 37.haftadayım.ama bebeğim için hangisi sağlıklıysa doğumum öyle olsun.benim için hiç farketmez.şimdiye kadar nasıl sabrettiysen öyle sabretmeye devam et.herkes aynı sorunları yaşıyor.benim suanki halimi bir görsen.hem kaşıntı hem kıramplar,hem uykusuzluk birde bu sıcaklar..daha 31.haftadasın.sezeryan olacaksan yani doktorunla anlaştıysan doktorun 40 haftayı beklemez zaten.çünkü 38.haftadan sonra her an normal doğum sancıların başlayabilir.o yüzden sezeryan olacakları 38+0 ile 39+0 arası sezeryana alıyorlar.bu ne acele

dayanamıyorum sıcaklara, suni sancı ile normal doğum da istemiyorum.

tercih sana ait ama sezeryan sonrasi cekecegin acilarla dogumdaki bana kalirsa bir degil. daha zor olacak senin icin.
epidural yapiliyor simdi zaten.. neyse.. sadece sicaklarda aci cekmekse tek problem yazayim dedim..
herhangi bir sorun yoksa normal dogum en iyisi. bence tabii..
hayirli dogumlar

arkadaşım beni yanlış anlama ama hamileliğin sıkıntılarına katlanamıyorun ama daha bebeğin doğduktan sonra asıl sıkıntı başlıyo merak ediyorum ona nasıl katlanıcaksın uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş ama küçücük bi bebeğe bakmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyosun galiba

canım 3 günlük sıkıntı için bence bebeğinin rahatını bozmabebeğin en güzel geliştiği yer anne karnı... bi vantilatör al karşısına otur ama sırf sıcaklara dayanamıyorum diye bebeğini erken doğum yapma sonra pişman olabilirsin.. yanına bi pet şişe al sıcakladıkça yüzünü boynunu ıslat.. imkanın varsa daha serin bi yerlere git.. istanbulda bile bölgeden bölgeye değişiyor.. sen en azından ağustozda kurtuluyorsun biz napalım eylül sonunda doğum yapacağız...

Aynı dert bendede var. 37+0 oldum ve artık gücüm kalmadı. ne uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum ne bi iş yapabiliyorum. bebeğim baş aşağı pozisyonda 1 aydır ve çok zorluk çekiyorum. doktor 39da alırız dedi. daha 2 hafta var. bana 2 sene gibi geliyor (

evde klima var ama açmıyorum, biryere gidince klima serinliğini arıyorum, bağımlılık yapıo.
bugün doktordaydım, temmuz sonu sezeryan hakkım başlıo, o kadar beklicem de 2 hafta daha normal sancıyı mı bekleyemicem.
vazgeçmiş durumdayım, Allah gücümüzü arttırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…