Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim doktor o aya aşı yapmadı 1 yaştan önce o aşıyı yapmam demişti. 3 çocuğumda da 1 yaşında yapıldı neden 9.aya aldıklarını bilmem ama benimkiler 1 yaşında aşı olduklarında ateşi bile çıkmadı fakat takribi 10-15 gün sonra çok yüksek ateş çıkıyordu bir kaç gün. O da aşıdanmış hatta farkettiğim için doktorum şaşırmıştı :)
Bizim doktor o aya aşı yapmadı 1 yaştan önce o aşıyı yapmam demişti. 3 çocuğumda da 1 yaşında yapıldı neden 9.aya aldıklarını bilmem ama benimkiler 1 yaşında aşı olduklarında ateşi bile çıkmadı fakat takribi 10-15 gün sonra çok yüksek ateş çıkıyordu bir kaç gün. O da aşıdanmış hatta farkettiğim için doktorum şaşırmıştı :)
bize de öncesinde 12.ayda yaparız demişlerdi. ama aradılar 9.ayda yapmamız lazım, sağlık bakanlığı yeni düzenleme yaptı dediler. biz de 9.5 ayda yaptırdık. Ates bir sey yok ama doğduğundan beri ilk defa bu kadar sıvı kaka yaptı. geceden beri 3 kez dolu dolu yaptı. Gece karın ağrısı da vardı çok sabaha kadar uyumadı. Bugün de doktoru çalışmıyor. Aradık aksama kadar kaka sayısı artarsa acilde serum taktırın dedi sadece. Aşıyla ilgisi var mı diye sorduk, bilemem dedi
ben de çok kararsızım İstanbulda yaşıyorum bazı doktorlar salgın riski olan illerde yaptırılmasını öneriyorlar ama küçük illerde pek önermiyorlar diye biliyorum bir de yumurta beyazıyla da alaklı bir durum bebeklerinize hiç yumurta vermediyseniz veya beyazını vermediyseniz alerji yapmış olabilir aynı etken madde var aşıda yumurtayla
ben de çok kararsızım İstanbulda yaşıyorum bazı doktorlar salgın riski olan illerde yaptırılmasını öneriyorlar ama küçük illerde pek önermiyorlar diye biliyorum bir de yumurta beyazıyla da alaklı bir durum bebeklerinize hiç yumurta vermediyseniz veya beyazını vermediyseniz alerji yapmış olabilir aynı etken madde var aşıda yumurtayla
aaaa gerçekten mi? KKK aşısından 17 gün sonra 3 gün yüksek ateş yaşadık hatta doktor 6.hastalık olabilir demişti ama sonrasında döküntü olmadı.
Bu arada konu sahibi, KKK aşısının içinde yumurta proteini var. Hatta sağlık ocağında yapılan Hindistan menşeili olanın içinde daha yoğun, yumurta alerjimiz olduğu için özel (daha az yumurta proteini olan) bir aşı yaptırdık biz hastanede. Bebeğinizin yumurta alerjisi olabilir. Sarısına değilse de (yiyor demişsiniz), beyazına olabilir ki zaten beyazı daha alerjik sarıya göre.