9 Ay Boyunca Kaç Kilo Aldınız,Bebeğiniz Kaç Kilo Oldu??

ben de 38. haftadayım doktor pazardan snra her an hazırlıklı ol doğuma dedi. salı doktora gittim oğlum 3146 olmuş, ben de 9 kilo aldım. doğuma kadar ne olur bilemem ama bildiğim kadarıyla annenin kilosuyla bebeğin kilosu pek alakalı değil. ama yürüyüşün çok önemli olduğunu düşünüyorum, kiloyla ilgili olmasa da insanın dinç kalmasını sağlıyor ve eminim ki doğuma da kolaylık sağlar.

doğumdan sonra kilo verme sürecine girmek için annenin adet görmesi gerekirki yağlar erisin..kimi 1 yıl içinde regli olurken yeniden kimi 1 ay sonra hemen olabiliyor

ben toplamda 7 kilo almıştım.40+5 haftada doğum yaptım.oğlum 3580 gr doğdu.doğurduğum hafta aldığım kiloları vermiştim.fakat sütüm azdı.süt olsun diye öyle yedim içtim ki verdiğim kiloların tümünü kısa sürede geri aldım.şimdi akıllandım ama ne yapmam gerektiğini biliyorum.
hamileliğimin ilk aylarında ve son aylarında kilo almamıştım. 55 ile hamile kalıp 62 kiloyla doğuma girdim.oğlum çok sağlıklı maşallah.
inşallah bu seferkinde de öyle oluropuyorumnanaktan

hamileliğimin başında 8 kilo verdim ve şuan 33. haftamdayım 2.200 gr aldım şuana kadar

benımde sorunlarımdan bırı bu 61 kılo ile başladım ve suan 71 kıloyum bebegımizde gecen hafta yanı 25.haftada kontrole gıttımızde 876 gr dı doktorumuz bebegımızın kılosunun guzel oldugunu fakat benım bıraz fazla oldugunu söyledı cok uzuldum ekmek yemeyı kestım,bol bol meyve yıyorum...

Toplamda 11 kilo aldım bebeğim 3.410 doğdu
Hastaneden eve geldiğimde 6 kilom gitmişti
Şimdi solucan gibiyim emzirdikçe zayıflıyom=(((

ben toplam 19 kilo aldımmm...39 haftada doğum yaptm..bebeğim 3350 doğdu..ama kilolar 1.ayın onunda gitti.:)))

49-50 gibi hamile kaldım 30. haftam 61 kiloyum bebeğim en son 28+5 te 1500 gr maşallah dr a kilomu sordum nasıl gidiyo diye çok iyi normal dedi zayıfım diye mi dedi bilmiyorum bakalım doğuma kadar ne olacak:)

Ben buna benzer bir konuya cevap yazmistim sanirim ama uzuun zaman oldu..ogluma hamileydim Kadinlar Kulubune uye oldugumda simdi kendisi 7 yasinda :)
49 kilo ile hamile kalmistim,doguma girerken 76 kiloydum yani 27 kilo almisim
dogumda 16 kilo gitti..Oglum 4 kilo 53 cm dunyaya geldi..Hastaneden ciktigimda 60 kiloydum oglum bir yasindayken 50 kilo bol bol emzirdim,yaz kis gunlkuk yuruyus yaptik..Sonra bi baktim 50 kiloyum.Ama ben hic kiloyu kafama takmadim,stres kilo vermeyi engelliyor aklinizda olsun.

ilk hamileliğimde 17 kilo aldım kızım 3.900 gr doğdu simdi 38 haftalık hamileyim 12 kilo aldım bebek 3kg mıs asağı yukarı ama ben biraz daha almasını isterdim küçük bebeğin bakımıda zor oluyor çünkü

doğru değil bu kesinlikle!!! ben 20 kilo aldım oğlum 3040 gr doğdu
daha az kilo alıp 4 kilo civarı doğuran bir sürü arkadaşım var...

hepsini verdinmi canım 8,5 kilonun?

Daha fazlasini bile verdim. Pazar gunu dogum yapali 2 ay olacak. Ben dogumdan onceki kilomun da altina dustum. Bi ara 12 kilo vermis durumdaydim. Simdi biraz kilo aldim:) Simdi, dogumdan beri 10 kilo vermis durumdayim.

bence alakası yoktur ben çok kilo aldım şu an 23 kilo almış durumdayım 33. haftanın içindeyim bebeğim 30+4 te 2 kiloydu şu an ne kadar olmuştur bilmiyorum

offfffffff slm kızlar bende çok aldım çoookk dün doktordan azarı yedim 25. haftama girdim 11 kilo alarak ( boyum uzun ama 68 den 79 çıkmışım..4 aydır günde 2 tane kan kapım var çok kansızım diye içiyorum pekmez ve üzüm yiyorum..kendimi frenleyerek böyle oldum bugünden itibaren dahada sıkı rejim formunda olmam lazım.çok hareketsizim hergün koşubandında 1 saat yürüsem ekmeksiz pilavsız hamursuz bir beslenmeyle son 3 ayda nekadar alırım bilmiyorum denemekten başka çaremde yok zaten (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…