9 Ay Boyunca Kaç Kilo Aldınız,Bebeğiniz Kaç Kilo Oldu??

ne güzel darısı bize...şimdikinde cok az almışsınn nasıl başardın....

ılk oglumdakı kıloyla basladım.aynı gıdıyorum..12 kıloyla sona ulaşırsam ne mutlu bana..
sımdı ıse sebze meyve yogurt agırlıklı beslenıyorum..
ınşallah çok kılo almadan hamılelık gecırırsınız..
ben kuş gıbı hafıfım sımdı..
her işi eskısı gıbı rahat yapabılıyorum.bazen hamılelıgımı bıle unuttugum oluyor..
sız nasıl gıdıyorsunuz..kılo aldınızmı..

Son düzenleme:
herkese mrb konuya bakmayalı baya yorum yazılmış,konuyu açan biri olarak bende cvp yazayım bari 62 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım(sezeryan) doğumda 5 kg mı gitti,bebeğim 3.230 gr doğdu,bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak ve ben hala 69 kgmım...:gitme:1 gr bile veremedim yemediğime rağmen....

olsun canım..bende ılk oglumda 53 le hamıle kalmıstım..
65 le dogurdum..dogumdan sonra 59 oldum..
8 ay kılo vermedım..
çok yemedım..ama emzırırken yınede yemek gerekıyor..
sonra yavas yavas verdım kıloları..
sedacım sende verırsın yakında..bebegın kuçuk acele etme..stres yapma..
hele bıraz buyusun..yaparsın jımlastıık plates..
platesı tavsıye ederım canım..ev hanımıysan tv 8 de var..az az baslayabılırsın.

Son düzenleme:

bırde ben normal dogum yaptım..o yuzden rahattım..ama senın dıkısler acısından jımlastık plates vs. tam bılmıyorum..sen arastır..dıkısler falan agrımasın..sakıncası yoksa yap platesı..

Rekor bende galiba kaydirigubbakcemile3
21 kg ile doğuma gittim 3300 gr doğdu kızım...
Kızım 10 aylık oldu şu an 4 kg fazlam var....

oy maşallah..vermıssın hemencecık kıloları..
benım oglumda 3,250 dogmustu..

ne yapalım sağlık olsun bebişler iyiolsunda veririz bi şekilde,yok dikişlerimde bi sorun yok öğlen,sezeryana girdim akşama ayaktaydım bebeğimle kendim ilgilendim ama malesef jimnastik yapmaya pek zamanım yok,gözümde kesmiyo gerçi sonra gider kendi nasıl olsa ...

haklısın hiç acele etme..hepsı gıdecek...emın ol...

maşallahh size gitmiş kilolarrr

buğün komşum canım maşallahh bayagı kilo almışın dedi
ayy üzüldüm ya
kilo almayı sorun etmiyorum ama
doğumdan sonra vermesi zor oluyor gibi geliyor bana.
hayırlısı bakımm

1 mm idi canımmm kusura bkma gec gördüm sorunua.s
yok canım önemli değill benimkide 1 bileolmaış dedi dr normal dedii

canımm walla aynen benimde öle fazla ayakta kalamıyorum bişey olacak die de korkuyorum hareketlerim kısıtlı yürüyüşe çıkıyorum çok faydası oluyoo
evet canım bizimle aynı dönemde kalan hamilerin çoğu kilo vermiş almamış aldıysada 1.5 kilo falan bizde rekorr bu arada sütün geldimi bugün ben gördüm gelmiş galibaa

neyse canımm bebişler beslensin saglıklı olsun da gerisi önemli degil...ben de günde yarım saat falan yürümeye calısıyorum aksamları...işten cık eve git yemek yap ye falan derken zor oluyo ama napiim hantallasmamak lazım....yok canım süt gelmedi benden...erkenden geliyo muymus öyle?? yoksa sen bol sütlü bi anne mi olacaksın acaba???

31+5 te ben 8 kg aldım
bebişim 1750 gram
12 kilo ile tamamlamayabilirmiyim ki

tabiki canım önemli olan o sağlıklı olsunlardaa
ben çok hantallaşmşım açıldım şükürr
canım o gün biraz geldi bidaha da gelmedii

ben hamilelikte 12 kilo aldım. bebeğim 3,610 gr doğdu. 41. hafta geldi bebişim. annenin kilosuyla bebeğin kilosu arasında bi bağlantı yokmuş zaten. bu arada kızlar erken gelen sütü sakın sağmayın erken doğuma neden olur.

Son düzenleme:

Allah bağışlasın canımm darısı bizler inşalah hayırlısıyla inşalahh kucağımıza alırızz
aa bilmiyodumm sağmak iyi değilmiş bebek için ilk süt çok faydalıymış onu biliyordum ama erken doğumu bilmiyordum çok saol canım benimmopuyorumnanaktan

9 kg aldım 3500 gr'lık bebeğim oldu.doğumdan hemen sonra 5,5 kg gitmişti zaten.40.günümde eski kilomda idim:) ama doğuracım gün bile sporumu yaptım.7 km yürüdüm her gün.kulağıma ve karnıma taktığım kulaklıklarla bebeğime klasik müzk dinleterek yürüdüm her gün.1 saatin içinde yaptım çıktım doğumu.ilk bebek olmasına rağmen.yürümenin faydalarıydı tamamen bu kadar kolay doğurabilmem.
9 ay yediklerime son derece dikkkat ettim.hamur işi hiç bir şey yemedim tadıp bıraktım.sadece sabahları tam buğday ekmeği yedim o kadar.meyveye sebzeye yoğurda peynire balığa yüklendim.

oğlum o kadar sağlıklıki 14 ay bitti bir kez hasta olmadı daha çok şükür...darısı tüm hamişlerin başına...

tam geçirmek istediğim hamilelik..bakalım boğazıma nefsime hakim olup becerebilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…