Bunu anlamayan doktor dolu işte düşünün. Bir doktorla da sınırlı kalmamışlardı o zaman. Ama maşallah ne düşük olmuş ne de her hangi bir sağlık sorunu. Büyüdü gitti kerata
O kadar abartılı hamilelikleri gördük ki nasıl yani
Şimdi kendime soramadan edemiyorum eğer bu kadın hamilelik yaşadıysa bu çevremdekiler ne
İnsanlık olarak doğal olan bir süreci olanüstü mü yaşamayımı öğreniyoruz
Bunu anlamayan doktor dolu işte düşünün. Bir doktorla da sınırlı kalmamışlardı o zaman. Ama maşallah ne düşük olmuş ne de her hangi bir sağlık sorunu. Büyüdü gitti kerata
Anasını nikahı artık ya.. biz yumurtlama günlerinden sonra komplexe bağlayıp hamile belirtileri yaşıyoruz .. kadindaki rahatlıya bak..
"Adet görüyorum hamile değilim" ..9 Ay sonra "..iyi yemek yemişim.." haydee buyur sonuc bu
Ayy maşallah ne de tatlı her şeye rağmen doğdum bakışı bu kesinlikle.
İyi ki ilaçlar bebeğe zarar vermemiş. Bebek doğunca ne şok olmuştur kadın ne olduğunu anlayamamıştır heralde.
Bndr komik demedim hos bisey oldugu için guldum m ama siz direk polemige gircek gbi cevap vermissiniz neyse soruma cvb vermek zorunda deglsniz iyi gceler .
aynen iyi ki birşey olmamış yavrucağa, benle yaşıt ama anam gibi duruyor neredeyse yapı meselesi demek ki
kimi olduğundan genç kimi olduğundan çok yaşlı gösterir
bu haberden etkilenmisim ruyamda 9 aylik hamileydim ama ben adet oluyorum duzenli ama ben korkarim doguramam demek ki kilo veremememin sebebi buymus diyordum