9 ay sonra bir şeyler olmaya başlamıştı.

Baska seylerde var derken ?Yeter be bi iftira atmissiniz alevilere yillardir öyle gidiyor.Konumuz disi olacak karaman da olan olay bizim bi kurumumuzda olsaydi toptan yakardiniz be o sehri.Evlenme o cocuklan hatta hic tanisma ki bigün ayrilirsan bu kafa ile iki iftirada sen atarsin
şuan bana attığınız iftira ne olacak ?

bende sizi ayıpladım mesela gereksiz yere geriliyorsunuz mezhep farklılıklarından haberdarsanız sorun yok bilipte böyle konuşuyorsanız işte o ciddi bir sorun demek ki bildiğinizi yorumlayamıyorsunuz ayrıca burası bir platformsa? farkındaysanız insanlar sorunlarını rahatça yazabilmeli hani amaçta fikir alışverişi ya o bakımdan..
konu sizi çok rahatsız ediyorsa da yazmayın yani ne tuhaf hoşunuza mı gidiyor sinirlenmek durup dururken?
ben buraya alevileri kötülemek için soru sormadım ama çok yanlış yere çektiler ya da kendimi ifade edemedim
bir kere nişanlandım ben ve ailelerle evlenmiyoruz sözünün ne kadar saçma olduğunu anladım aileler çok önemli faktördü o yüzden tedirgin oldum

ben buraya alevileri kötülemek için soru sormadım ama çok yanlış yere çektiler ya da kendimi ifade edemedim
bir kere nişanlandım ben ve ailelerle evlenmiyoruz sözünün ne kadar saçma olduğunu anladım aileler çok önemli faktördü o yüzden tedirgin oldum
ben anladım sizi :)
çok haklı tedirginlikler bunlar iyi düşünüp,ölçüp tartmak gerek ailenin duruşu bi kere çok önemli eş adayının ailesine bakış açısı vs çok ince detaylar bunlar ciddi durumlar sizi yanlış yönlendirmek,kaderinize seyir vermek değil amacım sadece benim ailemde de mevcut bir durum var ve pişmanlık söz konusu diyebilirim 30 yıl öncesine dayanan bi cehalet dönemi ama devir değişti imkanlar fazla araştırın iyice hakkınızda hayırlısı olsun İnşAllah :KK19:

ben anladım sizi :)
çok haklı tedirginlikler bunlar iyi düşünüp,ölçüp tartmak gerek ailenin duruşu bi kere çok önemli eş adayının ailesine bakış açısı vs çok ince detaylar bunlar ciddi durumlar sizi yanlış yönlendirmek,kaderinize seyir vermek değil amacım sadece benim ailemde de mevcut bir durum var ve pişmanlık söz konusu diyebilirim 30 yıl öncesine dayanan bi cehalet dönemi ama devir değişti imkanlar fazla araştırın iyice hakkınızda hayırlısı olsun İnşAllah :KK19:
amin çok teşekürler

Konu Alevi-Sünni çatışmasına dönmüş.
Dini içerik yasaktır.

Back
X