• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aydan sonra uzaktayız diye terk edildim :((

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Kızlar 9 aydır uzaktan süren bi ilişkim var. Ayda bır görüşüyorduk ama görüştük mu 5 gün dipdibeydik. Çok şey paylaştık. Ortada tartışma yok bişey yok daha 3 gün önce Yanimdaydi yeni gitti. Giderken seni seviyorum dedi. Önümüzdeki yaz şunları bunları yaparız diye planlar yaptık vs. Derken birden bır mesaj. Askinda sevgisinde sorun olmadığını ama uzaktan artık zor gelmeye başladığını ayrılmamizin daha mantikli olacağını söyledi. Şok oldum tabi. Tamam dedim gururdan başka bişey de diyemedim. Ama dünden beri agliyorum. Seven insan bunu yapar mı ya :(((

Sevse böyle demezdi demekki sevmiyormuş. Boşver güle güle de.
Ayrıca mesajla ayrılmak nedir yaa basiretsiz mi ne :işsiz:
Aaa siz dün sevgilim çok uyuyor iletişimimiz kopuyor diyen hanımsınız.
Gerçekten boşverin doğru düzgün iletişim yokmuş zaten aranızda.

Sevse böyle demezdi demekki sevmiyormuş. Boşver güle güle de.
Ayrıca mesajla ayrılmak nedir yaa basiretsiz mi ne :işsiz:
Aynen 3 gün önce Yanımdaydi. Hiç böyle bişey belli etmedi. Kafanda varsa yüzüme söyle bari. 3 gün sonra msj atmak nedir...her şey güzeldi birde burdayken.

Hayatım diğer konuna da yazabilirdin.
Uyuduğu için bitmek üzereydi..

Şimdi uzak kalmak da nereden çıktı?

Yani dünkü konundaki adamla bu aynı adam mı ?

Hayatım diğer konuna da yazabilirdin.
Uyuduğu için bitmek üzereydi..

Şimdi uzak kalmak da nereden çıktı?

Yani dünkü konundaki adamla bu aynı adam mı ?

Evet aynı tabiki. Hem uzaktayiz hem uyuyor zor konuşuyorduk :( benim de derdim buydu. O da artık zor gelmeye başladığını söyledi.

Mesajla ayrılacak kadar basit bir ilişki gibi mi gelmiş acaba. Boşver fazla ciddiye almamış gibi çok ta ağlayıp üzülme bence

Kızlar 9 aydır uzaktan süren bi ilişkim var. Ayda bır görüşüyorduk ama görüştük mu 5 gün dipdibeydik. Çok şey paylaştık. Ortada tartışma yok bişey yok daha 3 gün önce Yanimdaydi yeni gitti. Giderken seni seviyorum dedi. Önümüzdeki yaz şunları bunları yaparız diye planlar yaptık vs. Derken birden bır mesaj. Askinda sevgisinde sorun olmadığını ama uzaktan artık zor gelmeye başladığını ayrılmamizin daha mantikli olacağını söyledi. Şok oldum tabi. Tamam dedim gururdan başka bişey de diyemedim. Ama dünden beri agliyorum. Seven insan bunu yapar mı ya :KK43:((
Yakininda yenisini bulmus.

:oha: kesinlikle sevmiyor ayrıca egosu tavanda biri hissi uyandırdı bana ben 3 yıl uzaktan ilişki yürüttüm yıpratıcı oluyor tabi ama seven insan ayrılmaz hele en güzel en saf zamanlariniz olması gerek...başka birinden hoşlandı kesin:KK12:

Evet aynı tabiki. Hem uzaktayiz hem uyuyor zor konuşuyorduk :KK43: benim de derdim buydu. O da artık zor gelmeye başladığını söyledi.

Bence sizin için hayırlı olmuş. İletişiminiz az, ilişkiniz sizin zorlamanızla itme kakma gidiyor gibi geldiydi bana diğer konunuzdan ama yazmak istemedim. Boşverin. Sürekli zorlamaktan yorulacağınız bir ilişkiden zaten hayır gelmiyor mutlu olamazdınız. Su gibi akan bir ilişkiniz olduğunda höh ben niye bu kadar uğraşmışım oldurmak için canıma yazık diceksiniz. Sevgiler.

Bence sizin için hayırlı olmuş. İletişiminiz az, ilişkiniz sizin zorlamanızla itme kakma gidiyor gibi geldiydi bana diğer konunuzdan ama yazmak istemedim. Boşverin. Sürekli zorlamaktan yorulacağınız bir ilişkiden zaten hayır gelmiyor mutlu olamazdınız. Su gibi akan bir ilişkiniz olduğunda höh ben niye bu kadar uğraşmışım oldurmak için canıma yazık diceksiniz. Sevgiler.
Evet hep ben cabaliyordum. O hep saliyordu. Ben iyi gitsin diye toparlamaya çalışırken her şey mahvoldu sanki :(

Evet aynı tabiki. Hem uzaktayiz hem uyuyor zor konuşuyorduk :KK43: benim de derdim buydu. O da artık zor gelmeye başladığını söyledi.

Anlamadigim yer aydınlat lütfen ;

Bu doktor senden uzakta doktorluk yapıyor
Ayda 5 gün senin yanına geliyor

Bu 5 günde sanki işten gelip yemek yiyor uyuyor gibi yazmıştın diğer konunda

Şimdi 5 gün dopdolu bir ilişkide adam sürekli uyuyor mu

Eger öyleyse diğer konunda mesleğini belirtmene gerek yoktu...

Sonuçta yanına 5 gün misafir gelmiş ( bize ne mesleginden )

Birde hani hastaları vardı işten yorgun geliyordu.

Misafirliktede mi çalışıyor
İki şehirde mi Dohtorluk yapıyor
Yapıyorsa babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi

Neyse...

Uzaktan kumanda gibi...
Biz de sazandik zaten :P

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: KV_
Banada karışık geldi bu konu önceki konunuzla tezatlık oluşturuyor,hem işten yorgun geliyor sürekli uyuyor diyorsun hemde uzakta yaşıyor tatile geldi 5 gün beraber dolu dolu yaşadık gittiğinde ayrılık msj artı diyorsun bi açıkla tatlım yaa ikisi ayni adam mi ayrı adam mi?....

Anlamadigim yer aydınlat lütfen ;

Bu doktor senden uzakta doktorluk yapıyor
Ayda 5 gün senin yanına geliyor

Bu 5 günde sanki işten gelip yemek yiyor uyuyor gibi yazmıştın diğer konunda

Şimdi 5 gün dopdolu bir ilişkide adam sürekli uyuyor mu

Eger öyleyse diğer konunda mesleğini belirtmene gerek yoktu...

Sonuçta yanına 5 gün misafir gelmiş ( bize ne mesleginden )

Birde hani hastaları vardı işten yorgun geliyordu.

Misafirliktede mi çalışıyor
İki şehirde mi Dohtorluk yapıyor
Yapıyorsa babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi

Neyse...

Uzaktan kumanda gibi...
Biz de sazandik zaten :p

bide ilişki ne kadar sürmüş 9 ay mı 1 yıl mı :) bunu da atlamamak lazım tabiki.

birini bulmus olabilir yuksek bı ıhtımalle. oraya gıdınce de baktı kı kız ona evet dedı sana postayı koydu

Diğer konunada yazdım bence sen bu ilişkiyi sürdürmek adına kendinden çok vermişsin .adamın keyfi yerinde nasıl sa uzaksın orda gezer tozar senle gelir buluşur yine gidince yok uyuyorum yok bilmem ne diye dalga geçer gibi açıklama yapar ..bunları yiyip Nasıl yutuyorsunuz anlamıyorum ..sen bunla evlensen ne olucak belli işte bir kaç kızı birden idare ediyor ..

bu Adamda var bir şey seninle konuşup plan yapacak ama sadece 3 gün sonra mesafeler yüzünden ayrılacak hımm . Sanki sana uyuyorum dediğinde başka biriyle konuştu o konuştuğu daha cazip gelince senden ayrıldı ama sevgimde bir şey yok diyerek te seni cebinde tutmak istiyor gibi geldi bana :(

Back
X