Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese çok teşekkürler yorumlar için. Çabala çabala sonu bu olsun. İnsan üzülüyor tabi verdiği emeğe zamana. Herşey bi Hayır vardır diyorum başka bır şey diyemiyorum...
Kızlar 9 aydır uzaktan süren bi ilişkim var. Ayda bır görüşüyorduk ama görüştük mu 5 gün dipdibeydik. Çok şey paylaştık. Ortada tartışma yok bişey yok daha 3 gün önce Yanimdaydi yeni gitti. Giderken seni seviyorum dedi. Önümüzdeki yaz şunları bunları yaparız diye planlar yaptık vs. Derken birden bır mesaj. Askinda sevgisinde sorun olmadığını ama uzaktan artık zor gelmeye başladığını ayrılmamizin daha mantikli olacağını söyledi. Şok oldum tabi. Tamam dedim gururdan başka bişey de diyemedim. Ama dünden beri agliyorum. Seven insan bunu yapar mı ya ((
Acı ama yakınında birini bulmuştur. Çok okuduk burda yan yanayken seviyorum deyip akşam evde ayrılalım mesajlarını. Bu erkeklere özgü bir iki yüzlülük sanırım. Acınızı yaşayın ve geçin. İyimser bahanelerle onu beklemeyin.
Acı ama yakınında birini bulmuştur. Çok okuduk burda yan yanayken seviyorum deyip akşam evde ayrılalım mesajlarını. Bu erkeklere özgü bir iki yüzlülük sanırım. Acınızı yaşayın ve geçin. İyimser bahanelerle onu beklemeyin.
Olabilir. Çok garip gerçekten. Bu erkek milletine hiç güven olmuyor ya. Seviyorum diyip çok rahat gidebiliyorlar. Çabalayan kurtarmaya çalışan genelde hep kadın oluyor.