9 aydır bebek sahibi olamadım doktora gitmeliyim

winter_is_coming

Baby is loading :)
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.491
1.037
198
35
Kızlar merhaba 25 yasındayım evlendiğim ilk zamanlar korunuyordum normal yollarla ama 2 defa istemeden korunamadık bebek istemediğim halde neden hamile kalmadım acaba dedim sonra korunmayı da bıraktım aslına bakarsanız hem çok çocuk istiyorum hemde şartlar beni soğutuyor ama bir sorun varsa hemen tedaviye başlamak akıllıca olur şimdi hamile kalsam 9 ay sonra kucağıma alabilirim zaten. 9 aydır olmadı doktora gitmek için bir sene olmasını beklemek mi lazım yoksa erkenden gitmek mi. Bir de sorun şu birliktelikten sonra yatsam bile hep spermler dışına akıyor anlamadım gitti tıkalı mıdır nedir yahu sebepsiz yere olmaması da mümkün sanırım sorun yokken yani

Zamanı yoktur bir an önce git birliktelikten sonra popunun altına yastık koy ayaklarını kaldır benimde öyle oluyordu ilaçla mı korundun ilk aylar ? ilaçla korunduysan onun etkisi oluyor diye duymuştum

yok cnım ilaç değil ben korkarım ilaçlardan ..ilkel yolla korunduk adetlerim genelde 30 gnde 1 oluyo normal mi bu herkes 21-28 gün arası diyor

Canım bnde 30 günde 1 oluyorum genelde ama bazen 25 güne 26 güne düştüğüde oluyordu ben her ay düzenli adet olurum ama bu döngü sürem bnm hiç aynı gitmiyordu ortalamasını 28 olarak almak gerekir dediler.

Ayrıca ilişkiden snra ayaklarını dik havaya popoya yastık koy yada ayaklarını duvara daya öle bekle yarım saat fln. Hemen kalkmayın diyorlardı hamile kalmak için ve dr.a git dr seni yönlendirir ya 1 yıl olana kdar bekletir yada başlar hemen kontrollere. Hayırlısı olsun inşAllah.

Sağol canım gttm dün doktora hormon testi yapıp yumurtlaman yok gibi dedi ama adetin 20. günü tam belli olur dedi bi test daha yazdı ve o gün gel dedi yumurtlaman yok ne demek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…