- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
- 23
- Konu Sahibi yazsonumucizesi
-
Hayır eminim olmadığınaÜzülerek soracağım . Sıfır ilgi .Hayatında başka biri mi var acaba ?
Açıkça konuşun o halde. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu , kırıldığınızı dile getirin. Bazen erkekler herşeyi hemen anlayamıyorlar .Hayır eminim olmadığına
Huyunda var arkadaşım huy değişmez bu böyle geldi böyle gidecek ne kadar enerjik de olsam yanında yok adam evet çok mutlu oluyor ama değişmiyor.. ben umursamak istemiyorumAçıkça konuşun o halde. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu , kırıldığınızı dile getirin. Bazen erkekler herşeyi hemen anlayamıyorlar .
Burclara cok inanmasam da karakteristik ozelliklerine inaniyorum. Bir yengec burcu kolay kolay bu hale gelmez cunku romantik bir ilgi manyagidir. Bir anda mi boyle oldu?Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum kızlar umursamazca sırtını döndü ve uyudu.. duygularını belli etmeyen kendimle alakalı bir değişiklik yaptığımda öylesine güzel olmuş diyip bilgisayarında ki oyununa veya başka birşeyle ilgilenmeye devam eden... eve her akşam yorgun bitkin gelen sanki hala bekarmış gibi hayatına devam eden ilgi isteyince "her manada" yorgunum diyip sadece sarılıp uyuyan nemrut suratlı yengeç burcu değişik bir kocayla imtihan içindeyim
Arkadaşlar umursamak istemiyorum ben ne yapmalıyım lütfen bişeyler söyliyin bana ömür boyu ben nasıl bi yol izlemeliyim
Nasıl umursamaz davranabilirim bu adama???
Bilemiyorum ama böyle bir hayat sürmek çok zor olmaz mı ? Bir gün değil iki değil koca bir ömür. Bu aşılması gereken bir sorunHuyunda var arkadaşım huy değişmez bu böyle geldi böyle gidecek ne kadar enerjik de olsam yanında yok adam evet çok mutlu oluyor ama değişmiyor.. ben umursamak istemiyorumbaşarabilir miyim
Aynen anlatilan gibi bir Yengeç taniyorum. Duygusuz, ilgisiz, hicbir mutluluk emaresi gostermeyen, hediye almaz, ozel gun bilmez, yalnızca kendi en dogrusunu bilir vs vsBurclara cok inanmasam da karakteristik ozelliklerine inaniyorum. Bir yengec burcu kolay kolay bu hale gelmez cunku romantik bir ilgi manyagidir. Bir anda mi boyle oldu?
Ben şokAynen anlatilan gibi bir Yengeç taniyorum. Duygusuz, ilgisiz, hicbir mutluluk emaresi gostermeyen, hediye almaz, ozel gun bilmez, yalnızca kendi en dogrusunu bilir vs vs
Nişanlıyken de böyleydi nasip olcak ya işte evlendik.. yani hep böyle bana yetmiyorBurclara cok inanmasam da karakteristik ozelliklerine inaniyorum. Bir yengec burcu kolay kolay bu hale gelmez cunku romantik bir ilgi manyagidir. Bir anda mi boyle oldu?
Keske evlenmeseydinizNişanlıyken de böyleydi nasip olcak ya işte evlendik.. yani hep böyle bana yetmiyor
bi an dusundum de sen beni anlatmissin, ben de yengecim agsjvjvnhAynen anlatilan gibi bir Yengeç taniyorum. Duygusuz, ilgisiz, hicbir mutluluk emaresi gostermeyen, hediye almaz, ozel gun bilmez, yalnızca kendi en dogrusunu bilir vs vs
Herkesin bir imtihani var öyle iyi bir insan ki ama benim en ihtiyacım olan hisleri bana yaşatmıyor.. çokk nadirBilemiyorum ama böyle bir hayat sürmek çok zor olmaz mı ? Bir gün değil iki değil koca bir ömür. Bu aşılması gereken bir sorun
Sen bayansın amaaaa :) :)bi an dusundum de sen beni anlatmissin, ben de yengecim agsjvjvnh
Ayni eşimin tarif ettiniz kendisi boğa burcu bebek olduktan sonra daha da değiştiAynen anlatilan gibi bir Yengeç taniyorum. Duygusuz, ilgisiz, hicbir mutluluk emaresi gostermeyen, hediye almaz, ozel gun bilmez, yalnızca kendi en dogrusunu bilir vs vs
Bazen de diyorum her adamın kök söktürücü bi huyu var sabredip umursamazca davranayım kiminle evlensem çıkcak delirtecek bi huyu dimiKeske evlenmeseydiniz
Terapist olabilir evet ben sadece umursamamak istiyorumTerapiste, doktora vs gidin bence birlikte. Belki her ikiniz içinde en iyisi böyle olabilir yani en azından bir uzman gözüyle nasıl hareket edeceğinizi öğrenirsiniz. Çünkü yani sevmeden evlenmemişsinizdir diye düşünüyorum vede beni aldatmıyor diyorsunuz o yüzden aklıma bu geliyor
Bu imtihanı beraber gecmeye cabalayacakmısınız?Herkesin bir imtihani var öyle iyi bir insan ki ama benim en ihtiyacım olan hisleri bana yaşatmıyor.. çokk nadir
Oncelikle kimseyi baymiyorum, kadinim benSen bayansın amaaaa :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?