- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
- 23
- Konu Sahibi yazsonumucizesi
-
Ay görsen aşırı tatlı bi kocam var dediğin gibi ponçik bişe tam yengeç ama nemruuuut gıcık sevgi belli etmiyor müneccim miyim ben anlıyımOncelikle kimseyi baymiyorum, kadinim bensonrasinda hakikaten ben de soguk ve duz bir tipim. Hani bazi insanlar vardir sinirlenince cvp bile vermez size bakar kafasini cevirir, o seviye uyuzum yani. Esiniz de boyleyse sabir diliyorum ama biz gercekten seversek poncik oluyoruz
Umursamayarak bir ömür geçmez ama yok doktor bana olağan ilacı yazsın ot gibi yaşarım böyle umursamam diyorsan o ayrı ancak hayat kısa bunada değmez. Bu yüzden en sağlıklısı birlikte gitmeniz benceTerapist olabilir evet ben sadece umursamamak istiyorum
E sevmis ki evlenmis isteAy görsen aşırı tatlı bi kocam var dediğin gibi ponçik bişe tam yengeç ama nemruuuut gıcık sevgi belli etmiyor müneccim miyim ben anlıyım
Çoook seviyorum o da beni seviyor biliyorumBu imtihanı beraber gecmeye cabalayacakmısınız?
Yoksa mutsuz oldugunuz evliliğe devam mı edeceksiniz?
E sevmis ki
Dedim belki umursamaz olursam düzelirUmursamayarak bir ömür geçmez ama yok doktor bana olağan ilacı yazsın ot gibi yaşarım böyle umursamam diyorsan o ayrı ancak hayat kısa bunada değmez. Bu yüzden en sağlıklısı birlikte gitmeniz bence
Ozaman bi terapiste gitmeyi teklif edin değişmesi gerektiğini öğrensin yazık etmesin/etmeyin sevginizeÇoook seviyorum o da beni seviyor biliyorumsadece işi ve işte ki yorgunluğu ve karakterin de ki o duygu saklaması ağır basıyor
Birbirimizi seviyoruz o net.. ilgi alaka kadınına düşkünlük yok anlatabildim miE sevmis ki evlenmis iste
Çok haklısınız bunu denicemOzaman bi terapiste gitmeyi teklif edin değişmesi gerektiğini öğrensin yazık etmesin/etmeyin sevginize
Nasıl değişti meselaAyni eşimin tarif ettiniz kendisi boğa burcu bebek olduktan sonra daha da değişti
Yok düzelmez o öyle sizde böyle umursamaz bir ömür boyu mutsuz mutsuz hatta mutsuzluğun dibini göre göre yaşar gidersinizDedim belki umursamaz olursam düzelir
Ben burnunu sürtmek istiyorum beni de görsen hep beğenilen istenilen bir kız oldum şimdi evlendim ne bir övgü ne bir iltifat içinde parçalanıyor belli etmiyor çok üzgünüm çook eksik hissediyorum kendimi fazlasıyla ben umursamak istemiyorum kafama takmak istemiyorumGerçekten seven erkek bir şekilde karısının etrafında geziniyor. Ben suratsız sevgisiz denmesine çok inanmıyorum. Erkekler düz mantık sevgisini göstermiyorsa sevmiyordur ya da burnunun sürtülmesi gerekir. Ciddi bir konuşma yapıp rest çekeceksiniz. Size ve birlikteliginize önem veriyorsa kendine çeki düzen verecek ya da bitecek. Ömür boyu ilgisiz koca kahrı çekilir mi? Kahrinizdan kısa sürede bir sürü hastalık çıkar Allah korusun erkenden ölürsünüz sizden esirgedigini sizden sonra evleneceği hanıma gösterir. Mahalle teyzesi gibi konustum ama gerçekler böyle. Kadınların başına hep böyle geliyor çünkü.
Bunlar degismiyor tecrubeyle sabit.Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum kızlar umursamazca sırtını döndü ve uyudu.. duygularını belli etmeyen kendimle alakalı bir değişiklik yaptığımda öylesine güzel olmuş diyip bilgisayarında ki oyununa veya başka birşeyle ilgilenmeye devam eden... eve her akşam yorgun bitkin gelen sanki hala bekarmış gibi hayatına devam eden ilgi isteyince "her manada" yorgunum diyip sadece sarılıp uyuyan nemrut suratlı yengeç burcu değişik bir kocayla imtihan içindeyim
Arkadaşlar umursamak istemiyorum ben ne yapmalıyım lütfen bişeyler söyliyin bana ömür boyu ben nasıl bi yol izlemeliyim
Nasıl umursamaz davranabilirim bu adama???
Teşekkür ederim fikirlerin içinYok düzelmez o öyle sizde böyle umursamaz bir ömür boyu mutsuz mutsuz hatta mutsuzluğun dibini göre göre yaşar gidersiniz
benimde kocam yengec oda sevgisini belli etmez ama ben yyatakta ona herseyi verdiğim için bana bağımlı ona her türlü herseyi veriyorum her manada. erkekler zayıf varlıklar onlara yatakta vereceksin herseyiBen nasıl davranacağımı bilmiyorum kızlar umursamazca sırtını döndü ve uyudu.. duygularını belli etmeyen kendimle alakalı bir değişiklik yaptığımda öylesine güzel olmuş diyip bilgisayarında ki oyununa veya başka birşeyle ilgilenmeye devam eden... eve her akşam yorgun bitkin gelen sanki hala bekarmış gibi hayatına devam eden ilgi isteyince "her manada" yorgunum diyip sadece sarılıp uyuyan nemrut suratlı yengeç burcu değişik bir kocayla imtihan içindeyim
Arkadaşlar umursamak istemiyorum ben ne yapmalıyım lütfen bişeyler söyliyin bana ömür boyu ben nasıl bi yol izlemeliyim
Nasıl umursamaz davranabilirim bu adama???
Ben teşekkür ederim inşallah en kısa sürede aranız düzelir ve mutlu olursunuzTeşekkür ederim fikirlerin için
Bu adamlar çok hakkımıza giriyorBunlar degismiyor tecrubeyle sabit.
Kocan istiyor ki veriyorsun benim ki de istese bende onu bağımlı hale getirim inanbenimde kocam yengec oda sevgisini belli etmez ama ben yyatakta ona herseyi verdiğim için bana bağımlı ona her türlü herseyi veriyorum her manada. erkekler zayıf varlıklar onlara yatakta vereceksin herseyi
İnanır mısın yazını okurken dedim ki tek değilmişim. Her hafta en az 2 gün kavga ediyorum ilgisizliği yüzünden, 2 yıldır evliyim biraz düzeldi gibi en azından artık evli olduğunun farkında. Bu duygular geçmiyor ama gamsızlaşıyorsun. Önceden kavga edince günlerce konuşmayan ben şimdi 1 saat sonra gidip sarılıp yanına yatıyorum.Huyunda var arkadaşım huy değişmez bu böyle geldi böyle gidecek ne kadar enerjik de olsam yanında yok adam evet çok mutlu oluyor ama değişmiyor.. ben umursamak istemiyorumbaşarabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?