Süzme peynir hangi si. Yumuşak mı oluyordu. Tr de değilim peynir çeşit lerını pek tanımamdaYok süzme peynir koyuyorum ben onlari 2 olcu mamayla islatiyorum
alakayi kuramadim ne yazik ki:/ size kolayliklar dilerim ilerideki gunler icinBebeğim biz yemek yerken sofraya oturup yiyor ama tek basına oldugunda yemiyor o yüzden püre veriyoruz zaten
Maalesef cevapları şimdi gördüm; sütüm az değildi. Ama bu da ilk oğlum gibi emmek istemedi. Sebebini bulamadım. Çok stresli oluyordum. Belki etkisi vardır.Benim bebeğim de doğduğundan beri 1 2 dakika emiyodu sonradan anladik ki sütüm azmis sende de ayni sey olabilir aglayark kalkiyo diyorsn ama belki dis de olabilir ama oğun aralarini biraz sıklaştırmalısın bana az gibi geldi ve arı mama kaşık maması ben kullanmıyorum
Cevabım gec olacak ama, yazıyı yeni gördüm. Çocuk yemedi mi,keşke bişeyler yesin diye mecbur kaldım. Şu an 27 aylık. Hala yemede sorunumuz var. Katı istediğini yiyebilir, ama yemiyor. Çorba ve ezilmiş yemeklere devam maalesef.9 ayda bulamaci ya da pureleri artik birakmis olmaniz gerekmez miydi? Cocugunuza cignemeyi ve cignedigini yutabilmeyi ne zaman ogreteceksiniz?
Cevabım gec olacak ama, yazıyı yeni gördüm. Çocuk yemedi mi,keşke bişeyler yesin diye mecbur kaldım. Şu an 27 aylık. Hala yemede sorunumuz var. Katı istediğini yiyebilir, ama yemiyor. Çorba ve ezilmiş yemeklere devam maalesef.
Peynir hangisini koyuyor sun labne mi
Bende deneyim barı sizin kahvaltıyı :)
9 ayda bulamaci ya da pureleri artik birakmis olmaniz gerekmez miydi? Cocugunuza cignemeyi ve cignedigini yutabilmeyi ne zaman ogreteceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?