- 6 Mart 2024
- 13.572
- 12.270
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
düsünüyorum aslında bir bebek isteğim de vardı zaten ama oğlum bir yasına girdikten sonra. zaten pcos hastasıyım ve fsh değerim ilk gebeliğimden önce 9lardaydı. zaten cok bekleme niyetimiz yoktu ikinci cocuk için.Ben öğrenmeden önce nezle gibi bişi olmuştum. Varsa doğurmayı düşünüyor musunuz
Çevreyi düşünmeyin insanlar hep konuşur.düsünüyorum aslında bir bebek isteğim de vardı zaten ama oğlum bir yasına girdikten sonra. zaten pcos hastasıyım ve fsh değerim ilk gebeliğimden önce 9lardaydı. zaten cok bekleme niyetimiz yoktu ikinci cocuk için.
beni en cok korkutan kücük bebeğim eksik hisseder mi? bir de çevre baskısı. herkes çok erken olduğunu düsünecek.
sizin arada ne kadar zaman var bebeklerinizin? ilk gebeliğim çok rahattı ama simdi hastalıktan mıdır bilmem çok halsizim, baş ağrılarım var. 4 gündür hiç iyiye gitmedi. yarın doktor randevusu aldım ama burda tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum. bebeğim varsa bu durum beni üzmesin istiyorumÇevreyi düşünmeyin insanlar hep konuşur.
asla böyle düşünmeyin. benim benden küçük kız kardeşimle aramda 17 ay var ve aslaaa eksik hissetme duygusu yaşamadım. küçüklüğümden beri en iyi anlaştığım kardeşim hatta. ikiz gibi büyüdük.düsünüyorum aslında bir bebek isteğim de vardı zaten ama oğlum bir yasına girdikten sonra. zaten pcos hastasıyım ve fsh değerim ilk gebeliğimden önce 9lardaydı. zaten cok bekleme niyetimiz yoktu ikinci cocuk için.
beni en cok korkutan kücük bebeğim eksik hisseder mi? bir de çevre baskısı. herkes çok erken olduğunu düsünecek.
Şöyle düşünün ikinci çocuğu da yakın yapmazsanız aynı çevre “ biz kaç çocuk büyüttük korkusuna ikinciyi yapamadı “ diyecek bıdı bıdı kısacası çevrenin diyeceği bitmez. Benim kardeşimle aramda bir yaş var ikiz gibi büyüdük ve iyi ki öyle olmuş, en yakın arkadaşımı doğurmuş annem kimsem olmasın o olsun yeter. En son şunuda söylemek isterim ki; bu zor günler geçecek tek çocuk büyütürkende zorlanacaksınız pamuklara sarılı geçmiyor zaman biraz daha fazla zorlanırsınız bu doğru ama kendinize şunu sorun en fazla kaç sene ? 3 5… Merak etmeyin Allah buna göre güç verecektir size.düsünüyorum aslında bir bebek isteğim de vardı zaten ama oğlum bir yasına girdikten sonra. zaten pcos hastasıyım ve fsh değerim ilk gebeliğimden önce 9lardaydı. zaten cok bekleme niyetimiz yoktu ikinci cocuk için.
Siz istiyorsaniz gerisi önemsiz :)düsünüyorum aslında bir bebek isteğim de vardı zaten ama oğlum bir yasına girdikten sonra. zaten pcos hastasıyım ve fsh değerim ilk gebeliğimden önce 9lardaydı. zaten cok bekleme niyetimiz yoktu ikinci cocuk için.
Sonuc ne oldu giniver?düsünüyorum aslında bir bebek isteğim de vardı zaten ama oğlum bir yasına girdikten sonra. zaten pcos hastasıyım ve fsh değerim ilk gebeliğimden önce 9lardaydı. zaten cok bekleme niyetimiz yoktu ikinci cocuk için.
5 gün gecikme var su an test yapmadımSonuc ne oldu giniver?
Oooo hayırlı olsun diyelim mi5 gün gecikme var su an test yapmadım
Ay bu meraksizlik giniver, git test yap Allah askina5 gün gecikme var su an test yapmadım
Yuh ama5 gün gecikme var su an test yapmadım
çok merak ediyorum ama esim dahil kimseye söylemedim daha. bir hafta misafirlerimiz vardı o yüzden dışarı çıktığımda da test alamadımAy bu meraksizlik giniver, git test yap Allah askina
Hemen test yapip buraya yaz lutfen, ben duramazdimçok merak ediyorum ama esim dahil kimseye söylemedim daha. bir hafta misafirlerimiz vardı o yüzden dışarı çıktığımda da test alamadımdün gece gittiler
hamileymisim 5 haftalık. kese göründü ama kanamam varmış rahimde. çok sağlıklı görnüyorum yerleşim yeri dolayısıyla dedi. aksam üstü de hafif pembe kanama basladı. progestan iğne yapıldı bugün. doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı. kanama siddetlenirse hemen gel dedi.Hemen test yapip buraya yaz lutfen, ben duramazdim
Sen naneyi yemedin mi simdi5 gün gecikme var su an test yapmadım
Yeri kotu dedigi neresi acaba, onceki sezaryen miydi senin?hamileymisim 5 haftalık. kese göründü ama kanamam varmış rahimde. çok sağlıklı görnüyorum yerleşim yeri dolayısıyla dedi. aksam üstü de hafif pembe kanama basladı. progestan iğne yapıldı bugün. doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı. kanama siddetlenirse hemen gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?