9 aylık bebek, gebelik şüphesi.

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
13.088
11.642
218
29
Kızlar kücük bebeği varken hamile kalan var mı? Bu ay bazı durumlardan dolayı gebelik şüphem var ve belirtiler de yasıyorum. Reglime 4 gün var. 4 gündür soğuk algınlığım da var belirti diye düsündüğüm seyler hastalık sebebiyle de olabilir bilmiyorum. Sadece gebelik yasayan var mı bu kadar erken merak ediyorum. Çok zorlanır mıyım?

Ben öğrenmeden önce nezle gibi bişi olmuştum. Varsa doğurmayı düşünüyor musunuz
düsünüyorum aslında bir bebek isteğim de vardı zaten ama oğlum bir yasına girdikten sonra. zaten pcos hastasıyım ve fsh değerim ilk gebeliğimden önce 9lardaydı. zaten cok bekleme niyetimiz yoktu ikinci cocuk için.

beni en cok korkutan kücük bebeğim eksik hisseder mi? bir de çevre baskısı. herkes çok erken olduğunu düsünecek.

düsünüyorum aslında bir bebek isteğim de vardı zaten ama oğlum bir yasına girdikten sonra. zaten pcos hastasıyım ve fsh değerim ilk gebeliğimden önce 9lardaydı. zaten cok bekleme niyetimiz yoktu ikinci cocuk için.

beni en cok korkutan kücük bebeğim eksik hisseder mi? bir de çevre baskısı. herkes çok erken olduğunu düsünecek.
Çevreyi düşünmeyin insanlar hep konuşur.

Çevreyi düşünmeyin insanlar hep konuşur.
sizin arada ne kadar zaman var bebeklerinizin? ilk gebeliğim çok rahattı ama simdi hastalıktan mıdır bilmem çok halsizim, baş ağrılarım var. 4 gündür hiç iyiye gitmedi. yarın doktor randevusu aldım ama burda tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum. bebeğim varsa bu durum beni üzmesin istiyorum

asla böyle düşünmeyin. benim benden küçük kız kardeşimle aramda 17 ay var ve aslaaa eksik hissetme duygusu yaşamadım. küçüklüğümden beri en iyi anlaştığım kardeşim hatta. ikiz gibi büyüdük.
bunun için bende bir çocuğum olursa art arda olsun istiyorum açıkcası

Şöyle düşünün ikinci çocuğu da yakın yapmazsanız aynı çevre “ biz kaç çocuk büyüttük korkusuna ikinciyi yapamadı “ diyecek bıdı bıdı kısacası çevrenin diyeceği bitmez. Benim kardeşimle aramda bir yaş var ikiz gibi büyüdük ve iyi ki öyle olmuş, en yakın arkadaşımı doğurmuş annem kimsem olmasın o olsun yeter. En son şunuda söylemek isterim ki; bu zor günler geçecek tek çocuk büyütürkende zorlanacaksınız pamuklara sarılı geçmiyor zaman biraz daha fazla zorlanırsınız bu doğru ama kendinize şunu sorun en fazla kaç sene ? 3 5… Merak etmeyin Allah buna göre güç verecektir size.

Siz istiyorsaniz gerisi önemsiz :)
Eksik hissetmez bence, cunku yas farki cok olunca farkinda oluyorlar daha cok ablamdan biliyorum ilk cocugu ikinci dogunca 7 yasindaydi

Back
X