9 aylık evliliği bitirmek zorundayım sanırım…

Size mutlu görünüyorlar. O kadin ne kadar unutabildi bakalim...

Travmanın arkasına sığınmasınlar hiç. Bu toplumun yüzde kaçının babası toksik bir baba degildi? Kaçının koşulsuz seven, dinleyen, anlayan bir babası vardı?

Terapi önerisini çok yanlis buluyorum. Şiddet gosteren erkekler bu sabra, anlayışa, çabaya layık değiller.

+Kim şiddet gösteriyorsa gebersin insallah. Acılar içinde gebersin, enkaz altı olur, yangın yeri olur, derin sularda olur. Gebersinler!
Sebebini bilmiyorum ama sana sarılmak istedim şuan. Ve hak veriyorum sana

Kendime saygımdan kendime bir söz verdim. İlk dayağında ayrılan kadınlar başımın üstünde. Her zaman desteğim yanlarındayım.
Ama Sizin gibilere müstahak diyorum.
Yiyin dayağınızı oturun, bize ne kardeşşşşş iki tokat daha çaksın ağzına kocişkon nassssa barışıyorsun olan bizim sinirlerimize oluyor zerre umrumda değilsiniz üzülmüyorum da :KK14:

Bu yaşadıklarınız gecen 10 yıldaki tüm iyi anıları siler süpürür. 10 yıla kıyamıyorsunuz diye bir ömür bu mutsuzluğa katlanmak mı kendinize reva gördüğünüz? Bu kadar mı kendinizi sevmiyorsunuz?

Eşim bana vursa elini kırarım. Hırsımı alamaz dòvdürürüm. Evet çok yanlış ama yapardım tavsiye etmem .Nerde ne zaman vurduğunun önemi yok elbette. . Amaa balayında nasıl vurdu yahu?

Umarım hakkında hayırlısı olur. İnsan içindeyken bazen bazı olayları durumları göremez. Sende öyle göremiyorsun şuan. Sakinleşin uzaktan ilişkinize bakın .. çift terapisine gidebilirsin..için istemiyorsa ayrilabilirsin . Hani o duygu durumunu sen bilirsin. Kimi insan bunu kaldırabilir görüyoruz . Şahsen benim kaldıramayacağım bir durum direk kapının önüne koyarım.

Kendime göreden ziyade senin evliliğini yönlendirmenden yola çıkarak bu iki öneriyi veriyorum.
İnsanların yaşantısına karakterine vs bu durumlara davranış biçimi değişiklik gösterir. En kısa zamanda gönlünün ferahlamasi dileğiyle..

Bi insanın siddet gostermemis olması gostermeyecegi anlamina gelmeyecegi gibi göstermiş olmasi da hep gosterecegi anlamina gelmez. Karakterini bilmeden bisey demek doğru degil bence siddet konusunda. Bi cigirdan çıktigin icin bi tane vurmak var, bi karsisindakini her cani sikildiginda dövmek var kemalettin tugcunun üvey babasi gibi. Ve pişman olmak da önemli cok pişman olsa tekrarlamama şansı olabilir. Ama gördüğüm kadarıyla yok pişman olmak falan?

Kavga sebepleri neler?
Yani insan ancak ihanet söz konusuysa kendini kaybeder bir tokat atar alır ceketini çıkar ve o evlilik biter.
Vurup sonra evliliğe devam etmez.
Bana göre evlilikte tartışma bağrışma illaki olur ama bir insan eşine vuruyorsa onu sevmiyor demektir. Vuruyorsun ya kinlenip vuruyorsun e nasıl sonra bu insana sarılıp öpebileceksin aklım almıyor? Sevgi bu değil.
Yakın bi arkadaşım da evlenene kadar hiç kavga etmediği kocasıyla evlendikten sonra tartışmalar yaşadığında adam ilk kez sesini yükseltmiş ve arkadaşım bu adamın hiç bağırdığını duymadığı için çok ağır gelmiş adamın bunca bağırması. Evi terk etmiş yaklaşık 2 hafta ailesinde kalmış adam bir daha sesini yükseltmyceğne dair yeminler edip yalvaryakar olmuş. Süründürdü adamı. Hepimiz şok olmuştuk bağırdı diye mi terkettin diye. Bugün bağırmasını sineye çekersem ilerde küfür bile eder demişti. Yani göz yumduğumuz her hata yerini daha büyüğüyle doldurur. Sen şimdi birşeyler yapmazsan daha kötü olacak. Adam bu evliliği zehir edicem sana demiş çok ürktüm adam zerre sevmiyor

Back
X