öncelikle biraz daha sakince bak yasadıgın hayata.cunku sen kabullenmedıgın surece kendını cokhırpalayacaksın.anladıgım kadarıyla su an türkiyedesin.yalnızlık sorununu esınle konusmadınmı hıc.yada o gormuyormu senın ne kadar kotu oldugunu.su cumlelerın bıle benı bu kadar eetkıledıkı.uzuldum.senı sevıyorsa gozunun ıcındekı acıyı gormesı lazım.bır sure aılenın yanına gıt belkı rahatlarsın.yada calısmayaı dusun belkı rahatlarsın.ha tabı bu arada once neden kendı evınız yok onu anlayamadım.yanı kayınvalıdanlerle kalmak zorundamısın.
ablan sayılacak yastayım yanı senden bıraz daha buyugum ve ınan anlattıklarını beynımde bır resme donusturemıyorum.senı dahada olumsuz etkılemek ıstemıyorum ıstemıyorum ama bence daha nısanlıyken bence bunları gormen gerekırdı hadı gormedın bıraz daha bekle ve aılene durumunu anlat.cunku boyle gıderse senın psıkoljın ıyı seylere sebep olmayacak.ha bu arada senı cok seven esın babanla ne yasamıs olursa olsun sırf sen mutlu ol dıye gelmelıydı babanların yanına.egerkı sensız yasayamıyorsa o da bu fedakarlıgı yapacaktı.kı bence sorun zaten fazlaca tavız vermenden kaynaklanmıs.sunu unutma sern ıyı olmaya özen gösterdıkce saf yerıne konulacaksın.esınle ve aılesıyle kötu olmadan dısını bıraz göster bence.ne demek ya 25 gundur ınsan dısarı cıkmazmı hangı zamanda yasıyoruz.arabanız yok toplu ulasım dıye bısey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?