9 aylik evliyim bircok sikinti yasadim halada devam cok sukur kocam var

Forlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
7
0
36
Ankara
Esimle 3aylik arkadaslik doneminden sonra nissanlandik 2 ay sonrada evlendik ve dugunumuz olmadi kayinpederimin isleri kotuydu ama dugun yapamayacak kadar degil tabi ama yapmadi nisanimda sacma sapandi resmi nikahtan sonra esim yurtdisina cezaire gitti 20 gun sonra bende hop arkasindan ailemin piskolajini tahmin edersiniz :( esim fazla kiskanc bu yuzden butun arkadaslarimi cikardi hayatimdan cezairde 5ay kaldim dil bilmem yol yordam bilmem evlilik ilk asamari alisma suresi kavgalar tartismalar tek bir akrabam esim dostum yok turkiyeyi ailemi adam akilli arayamiyodum cunku fatura cok az konusmama ragmen 1 milyar geliyordu intihara bile kalkistim 5 ay hergun agladim sabahlara kadar bagira cagira sonunda dondum simdi kaynanamin evindeyim ama burdada mutlu degilim adam akilli bir duzen kuramadim hayal ettigim herseyin tersini yasadim ailemin tek kiziyim ve daha 21 yasindayim kaynanam iyi bir ladin evet ama yasanacak kadar degil hala alisamadigim durumlar icinde boguluyorum monoton sacma sapan bir hayatin icine dustum anlatamadigim o kadar cok sey varki hala benim bile anlamadim kaldiramiyorum artik esimin bana sevgisi olmasa olurdum heralde :( bir dedigimi 2 etmeyen esime ihtiyaclarim var diyemiyorum bu duruma alisamadim bekarkende hic ailemden istemezdim cunku gani gani verirlerdi simdi herseyi onun dusunmesini bekliyorum tel bir arkadasim yok ailem uzakta onun akrabalari hep gizli kapakli hep fesat oysaki ben agzimdaki lokmayo cikarip veririm hep sevecenimdir onlar oyle degiller o yuzden esim beni onlardanda uzak tutuyor ama cok binaliyorum yalniz olmaktan :((((

öncelikle biraz daha sakince bak yasadıgın hayata.cunku sen kabullenmedıgın surece kendını cokhırpalayacaksın.anladıgım kadarıyla su an türkiyedesin.yalnızlık sorununu esınle konusmadınmı hıc.yada o gormuyormu senın ne kadar kotu oldugunu.su cumlelerın bıle benı bu kadar eetkıledıkı.uzuldum.senı sevıyorsa gozunun ıcındekı acıyı gormesı lazım.bır sure aılenın yanına gıt belkı rahatlarsın.yada calısmayaı dusun belkı rahatlarsın.ha tabı bu arada once neden kendı evınız yok onu anlayamadım.yanı kayınvalıdanlerle kalmak zorundamısın.

öncelikle biraz daha sakince bak yasadıgın hayata.cunku sen kabullenmedıgın surece kendını cokhırpalayacaksın.anladıgım kadarıyla su an türkiyedesin.yalnızlık sorununu esınle konusmadınmı hıc.yada o gormuyormu senın ne kadar kotu oldugunu.su cumlelerın bıle benı bu kadar eetkıledıkı.uzuldum.senı sevıyorsa gozunun ıcındekı acıyı gormesı lazım.bır sure aılenın yanına gıt belkı rahatlarsın.yada calısmayaı dusun belkı rahatlarsın.ha tabı bu arada once neden kendı evınız yok onu anlayamadım.yanı kayınvalıdanlerle kalmak zorundamısın.

Yasamak zorunda degilim aslinda inan bende bilmiyorum en bastan beri esimin ailesini anlayamadim hersey dalavere dugunbolayi mesela hep soyle olcak denildi o kadar hayaller kurdum sonra yapamicaz denildi cezaire gitmiceksiniz burda ev alicaz dediler cezaire gonderildik dusenebiliyor musun kayinperim hicbirsey olmadi bari kiza gelinlik giydirelim demedi ve almadi esim yalvardi agladi o benim karim diye oyaladi tamam dedi oda olmadi ki bunlari yapamicak durumda degil neymis efendim eskiden cok zenginmis batmis kendine basit bir yakistiramamis iyide ben gelininim ve esim senin ilk oglun peki bizim hayallerimiz bir dugun fotografim bir gelinlikli fotografim yok ;( turkiye geldik bekledik ev bakin cocuklar demesini demedi esim artik benim uzgun halime dayanadi bugun aradi tamam oglum dedi ama :( insallah en azindan bu olur cok degil istedigim kendi hayatim olsun istiyorum esim sikildigimi goruyor ama kendi akrBalari kuzenleriyle hicbiyere gitmeme izin vermiyor seni uzecekler diyor.ustume titriyor kabul ama benimde konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var onada herseyi anlatamiyorum benim yuzumden ben seni mutsuz ettim diyip butun gun yiyip bitiriyor kendini calismakmi ben tek basima markete gidemiyorum nerdeyse 25 gundur evin icindeyim arabamizda problem var cikamiyoruz ve dusuncesiz kaynim bir gun bile abi yengem sikilmistir al arabayi bi cikin demiyor kaynanam psikolajisi bozuk genc yasta esi onu birakip baskasiyla evlenmis ayrilar yani uvey kayinvalideme ne desem az kalir cok fena kaynanamda hala bolluk bereket icindeymis gibi yasamak istiyor esim. E kaynim arasinda ayirimcilik yapiyor kaynima daha duskun buda esimi uzuyor esim calismiyor suan kayinpederim bakiyor hepimize esime is kurcakmis onumuzdeki aylarda ama tabi ne kadar guvenebilirsin bunca olandan sonra cok bunaldim aileme anlatamiyorum annem benim kiymetlim onun uzulmesine dayanamam oda ogrenirse bu kadar uzuldugumu kendini kahreder :( artik oyle bir durumdayimki o sen sakrak ben gitti simdi konusmayan gulmeyen suskun hicbirseyden zevk almayan ben geldi:(

Aileme 2 ay once gittim 6gun kaldim esim resmen depresyone girdi 24 saat aradi uyuyamiyorum sen olmadan mutsuzum yemek yiyemiyorum 6 gun zehir oldu bana sende gel dedim daha nisanliyken babamla tartismi ama ufak bir tartisma gelmek istemedi utandigi icin sadece 6 gun kaldim bi geldim adam suzulmuz geldigim gibi uyuyalim dedi ve nerdeyse 2 gun uyudu dusunun ne kadar uykusuz kalmis sanki yapisik ikiz olmamiz lazim tamam esimi cok seviyorum ama bu cok anlamsi ve konusmaya kalksam sen beni sevmiyorsun benden uzaklasiyorsun diyo :( ne yapicagimi sasirdim cikamiyorum isin icinden annesi bi arkadasina gitcek hadi gelinimde gelsin diyo esime soyluyo dusunun saat 2 oglum 7de geliriz diyo olmaz cok gec gelmesin diyo delircem artik:(

Arkadaşım yanlış anlama ama neden herşeyi kayınpederden bekliyorsunuz.Gelinlik almadı,düğün yapmadı vs..Evlilik yoluna çıkan insanlar kendi ayakları üstünde durabilmeli..Onların ev almasını,araba vermesini beklemeyin.Bir verirler 10 kere başınıza kakarlar

telefon faturasi nasil bir milyar geliyor oraya takildim ben:)
esinize neden ihtiyaclarinizi soyleyemiyorsunuz orasida onemli..O sizin kocaniz,ona herseyi soyluyebilirsiniz.Ben pedime kadar soyler aldirtirim:D
erkekler herseyi dusunemez,akil edemez..Ha bir erkekten bunu bekle,ha bir inege cilek ver cilekli süt bekle:S oyle birsey.

yasadiginiz zor zamanlarda ne guzel esiniz hep yaninizda oolmus sevgisiyle cok guzel birsey,bir cok kadin bundan muzdarip..
sevgiler!
:49:

Elbetteki oyle ama kayinpederim durumu iyiken esim is kurmak istemis kurmamis acik acik kayinpederimde soyluyor senin paraya ihtiyacin mi var koskoca baban var arkanda demis gel zaman git zaman adam batmis simdi esimin bir meslegi yok ve konustugumuz zaman yuzde yu haklisiniz oglum isini kurmadan olmicem seni sagda solda calistirmam diyor kaldiki soyle bir durum var bize dugun yapamayacagini soylediginde esime durumlarin cok iyi oldugu donemde dugunumuzu dort dortluk yapabilecek kadar pahali bir saat almis esimde baba madem sen yapamiyorsun dugunu ben saatimi satiyim yapiyim dugunumu dedi babasi tamam oglum ver saatini ben satarim dedi aldi satti ve parayi yapacagi bir ise yatirdi esimve ben alt ust olduk sence bu adam yeterince labahatli degilmi

ablan sayılacak yastayım yanı senden bıraz daha buyugum ve ınan anlattıklarını beynımde bır resme donusturemıyorum.senı dahada olumsuz etkılemek ıstemıyorum ıstemıyorum ama bence daha nısanlıyken bence bunları gormen gerekırdı hadı gormedın bıraz daha bekle ve aılene durumunu anlat.cunku boyle gıderse senın psıkoljın ıyı seylere sebep olmayacak.ha bu arada senı cok seven esın babanla ne yasamıs olursa olsun sırf sen mutlu ol dıye gelmelıydı babanların yanına.egerkı sensız yasayamıyorsa o da bu fedakarlıgı yapacaktı.kı bence sorun zaten fazlaca tavız vermenden kaynaklanmıs.sunu unutma sern ıyı olmaya özen gösterdıkce saf yerıne konulacaksın.esınle ve aılesıyle kötu olmadan dısını bıraz göster bence.ne demek ya 25 gundur ınsan dısarı cıkmazmı hangı zamanda yasıyoruz.arabanız yok toplu ulasım dıye bısey var.

Canim 5 ay kaldim orda her seferindede 1 milyar ustu geldi ki 3 gunde bir 6-7 dk konusuyorduk bilemiyorum lanet okumak istemiyorum ama berbet bir memleket o kadar gelismemiski internet 0 bir siteye girmek icin 20 dk beklemek zorundasin berbat yani berbat isteme meselesine gelince birlikte markete alisverise gidince tabiki ihtiyaclarimi aliyorum ama esime mesela ayakkabi al bana diyemiyorum bekarkende ailemden istemezdim hep alirlrdi cunku bu benimle alakali bir durum ve asamadim hala bunu:( malesef

ablan sayılacak yastayım yanı senden bıraz daha buyugum ve ınan anlattıklarını beynımde bır resme donusturemıyorum.senı dahada olumsuz etkılemek ıstemıyorum ıstemıyorum ama bence daha nısanlıyken bence bunları gormen gerekırdı hadı gormedın bıraz daha bekle ve aılene durumunu anlat.cunku boyle gıderse senın psıkoljın ıyı seylere sebep olmayacak.ha bu arada senı cok seven esın babanla ne yasamıs olursa olsun sırf sen mutlu ol dıye gelmelıydı babanların yanına.egerkı sensız yasayamıyorsa o da bu fedakarlıgı yapacaktı.kı bence sorun zaten fazlaca tavız vermenden kaynaklanmıs.sunu unutma sern ıyı olmaya özen gösterdıkce saf yerıne konulacaksın.esınle ve aılesıyle kötu olmadan dısını bıraz göster bence.ne demek ya 25 gundur ınsan dısarı cıkmazmı hangı zamanda yasıyoruz.arabanız yok toplu ulasım dıye bısey var.

Malesef goremedim kor olmustum sanirim annemde cok soylerdi kocan tamam ama sen bu sulalede uzulursun demisti dinlemedim :( soyledikleriniZi dikkate alicam cok tesekkur ederim ilginiz icin

ah be canım.
üzüldüm. o kadar içten yazmışsın ki.
ama daha çok gençsin.
çok yeni evlisiniz.
en önemli şeye sahipsin, eşin seni seviyor.
inan gerisi boş.
düğün fotoğrafın olsa nolur olmasa nolur, gelinlik giysen nolur giymesen nolur, mutlu olmadıktan sonra..
hayatınız hep böyle sürmeyecek ki.
süremez. herşey değişir. dünyanın kuralı bu.
istemesn de değişecek.
yaşınız ilerledikçe, büyüdükçe kendi hayatınızı kurmaya başlayacaksınız zaten.
eşinin sevgisini güvenini kaybetmemeye çalış.
birlik olduğunuz sürece herşey yoluna girecek emin olabilirsin.

Tek dayanagim onun sevgisi zaten oda olmasa ne yaparim bilmiyorum onu istesemde kiramiyorum degismesi gerekn seyler ondada var ama inan 2 hafta once onu aglama sesiyle uyandim konusuyordu seni kaybedemem ne olur saana bisey olmasin ne olur beni sevmekten vazgecme herseyin yarim neden cunku benimle evlendin falan diyodu :( kalktim oyurdum onunla agladim ne yapabilirimki esimden yana tek sikayetim kiskancligi ve bebekmisim gibi herkesten koruma ic gudusu bu beni bunaltiyor ufak ufak kirmadan konusmaya calisiyorum yeni evliyiz daha duzen kuramadik hep yalan dolanla ugrastik o yuzdendir bu kadar kiskanclik ustune titreme diyorum cunku bazen gercekten bogucu oluyor :( umarim yavas yavas duzelir beni anladiginiz ve derdimi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim inanin cok ihtiyacim vardi tekrar tesekkurler

Eşiniz bir mesleği olmadan,babasına güvenerek evlenmiş.Şu kadar parası var da kayınpeder düğün yapmadı,kayınpeder söz verdi eşime iş kuracak.Pardon ama sizin eşiniz çocuk mu hala?Dursun ayakları üstünde.Kimse yardım etmek zorunda değil.Sanırım sizinde mesleğiniz yok.Ve kayınpeder sizi Ceazire göndermesi falan,siz onların oyuncağı değilsiniz,siz çocuk değilsiniz.Kendi kararlarınızı verebilmelisiniz.Valla benim 5 yaşındaki yeğenim bile isteği olmadan 5 adım öteye gitmez,herkesin bir kararı,hayatta duruşu olmalı.Bence başlığı değiştirin.Sorumsuz eşim olabilir başlık.Esas kızmanın gereken eşiniz.Sizi namerte muhtaç ettiği için......

Back
X