iyi akşamlar arkadaşlar kendimi çıkmazda hiç hissediyorum düşüncelerinize ihtiyacım var.9 yaşında bir oğlum ve 9 aylık bir kızım var her iki hamileliğimde de eşinim ailesi torun istemedi ama şuan çocuklarımı yiyecekler ne hamilelikte ne de doğumda hiç ilgilenmediler nedeni ise eşinim bekar abisi var önce o evlenip çocukları olacakmış eşim doğu kökenlidir. Suanki derdim ise 9 aylık kızıma dedesinin aşkım diyerek sevmesi işten geliyorum aşkımı getirin bana çok özledim onu diye 2 güne bir arıyor telefon ile arıyorlar yan yana gelince aşkım dedesinin aşkı diyerek seviyor aynı ilçede oturuyoruz 5 dakikalık bir mesafemiz var sorun şu ki evet dedesi sevecek tabiki ama ne görümcenin ne de diğer eltimin çocuklarını böyle sevmiyorlar. Eşime kız çocuğunu aşkım diyerek sevmesin lütfen söyle dedim ben söyleyemem dedi ben söylesem daha da inadına yapacaklar lütfen bu konuda bana akıl verir misiniz zaman artık çok kötü kızımın aşkım kelimesini sıradan bir kelime gibi öğrensin istemiyorum çocuklarımı kendi doğurmuş gibi seviyorlar hem istemediler şimdide yiyecek gibi seviyorlar aslında zamanında istemedikleri için çocuklarıma hiç dokunmalarını istemiyorum biliyorum yanlış düşünüyorum ama inanın yaşadığım olaylardan dolayı sinir oluyorum.onlar çocuklarımı sevince nasıl sinir olmayacağım düşüncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim .