• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 cm'lik miyom :) bitkisel kurler yardim ??

Benimde 9-10 cm di neler yaptım neler belki iki üç dört gibi küçük cm lerde işe yarar ama 9-10 cmlere ulastiginda deneme yapmak risk almak demek şuan belki küçük bir kesik yada kapalı olacak bir ameliyati açığa çevirmek demek
Ama deneyin çünkü bende denedim sizi anlıyorum o yuzden

Selam kızlar,
Benim 9 cm çapında bir miyomum var. Bekarım, hiç çocuğum da olmadı. 24 yaşındayım doktor sana sıkıntı yaratmıyorsa ameliyatı önermem şuan dedi. Evet çok fazla bir sıkıntım yok adet kanamalarimda, agrım hep oluyordu zaten ama bir artış vs. olmadı. Sadece biraz belim agriyor ve şişkinlik var o kadar. 3 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Bitkisel tedavi ne yapabilirim küçültmek için. Keten tohumu kullanıyorum her akşam yoğurtla birlikte. Hayıt otu ise yarar mi civanpercemi falan ?
Allah kimsenin başına vermesin. Hepimiz sağlıkla yasayalım ilk önce:)
Bu miyom kist mi oluyor

Benimde 9-10 cm di neler yaptım neler belki iki üç dört gibi küçük cm lerde işe yarar ama 9-10 cmlere ulastiginda deneme yapmak risk almak demek şuan belki küçük bir kesik yada kapalı olacak bir ameliyati açığa çevirmek demek
Açık ameliyat yapıcaklardı düşündüm .olursamda kapalı ameliyat olabilir. Ameliyattan korkuyorum bide riskleri var kaç doktor gezdim çoğu doktor ameliyat olma dedi riskli dedi

Son kullandığım çoban çantası ama daha randevu alıp kontröle gidicem bakalım faydası oldumu .olmadıysa sonra kanteper çiçeğini bulup alıcam bide onu deniyecem

Son gittiğim doktor özelde arkadaşım kapalı ameliyat yapıyor demişti 30 40 bin tlymiş ücret

Açık ameliyat yapıcaklardı düşündüm .olursamda kapalı ameliyat olabilir. Ameliyattan korkuyorum bide riskleri var kaç doktor gezdim çoğu doktor ameliyat olma dedi riskli dedi
Kapalı yapanlari araştırın özellikle onlara gidin aldırma diyenler riskli diyenler nasıl bir kafayla dediler bilmiyorum bu kendiliğinden küçülen bişey değil aksine büyüyen birşey ve büyüdükce ameliyatta risk artar hangi ildesiniz

Birde yaşınız kaç bunu belki menopoz yakinsa demiş olabilirler küçülme ihtimaline karşı ama o durumda da ne kadar küçülür bu büyüklükteki miyom 🤷🏻‍♀️

Anladım canım ben kist için hayıt otu vitamini soğan suyu ve endopix diye bı ilaç kullanmıştım kuculmusdu ondan sordum canım geçmiş ols

Bu miyom kist mi oluyor

Anladım canım ben kist için hayıt otu vitamini soğan suyu ve endopix diye bı ilaç kullanmıştım kuculmusdu ondan sordum canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim bilginiz için soğon suyuda kullandım olmadı. Hayıt büyütüyor uş sanırım. Sizede geçmiş olsun :)

Anladım canım ben kist için hayıt otu vitamini soğan suyu ve endopix diye bı ilaç kullanmıştım kuculmusdu ondan sordum canım geçmiş olsun
İlk miyomun olduğunun söyleyen doktor bana ilaç yazmıştı kullan 3 ay sonra gel demişti 1 aylık ilaçtı sormadım sonra pandemiydi sonra başka bir sebeple hastaneye gitmiştim emar çekilmişti ama emarda 6 .buçuk cm miyomunuz var demişti o doktor

İlk miyomun olduğunun söyleyen doktor bana ilaç yazmıştı kullan 3 ay sonra gel demişti 1 aylık ilaçtı sormadım sonra pandemiydi sonra başka bir sebeple hastaneye gitmiştim emar çekilmişti ama emarda 6 .buçuk cm miyomunuz var demişti o doktor
E nabizdan çıkar hangi ilaç olduğu tarihi doktoru hatırlarsanız ordan çıkar

Back
X