- Konu Sahibi Siyahruhluu
Ultrasonda gözüken 17 cm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu miyom kist mi oluyorSelam kızlar,
Benim 9 cm çapında bir miyomum var. Bekarım, hiç çocuğum da olmadı. 24 yaşındayım doktor sana sıkıntı yaratmıyorsa ameliyatı önermem şuan dedi. Evet çok fazla bir sıkıntım yok adet kanamalarimda, agrım hep oluyordu zaten ama bir artış vs. olmadı. Sadece biraz belim agriyor ve şişkinlik var o kadar. 3 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Bitkisel tedavi ne yapabilirim küçültmek için. Keten tohumu kullanıyorum her akşam yoğurtla birlikte. Hayıt otu ise yarar mi civanpercemi falan ?
Allah kimsenin başına vermesin. Hepimiz sağlıkla yasayalım ilk önce:)
Siz ameliyat oldunuzmuUltrasonda gözüken 17 cm
Miyom kitle kist farklı ikisi aynı deyilBu miyom kist mi oluyor
Açık ameliyat yapıcaklardı düşündüm .olursamda kapalı ameliyat olabilir. Ameliyattan korkuyorum bide riskleri var kaç doktor gezdim çoğu doktor ameliyat olma dedi riskli dediBenimde 9-10 cm di neler yaptım neler belki iki üç dört gibi küçük cm lerde işe yarar ama 9-10 cmlere ulastiginda deneme yapmak risk almak demek şuan belki küçük bir kesik yada kapalı olacak bir ameliyati açığa çevirmek demek
Ama deneyin çünkü bende denedim sizi anlıyorum o yuzden
Son kullandığım çoban çantası ama daha randevu alıp kontröle gidicem bakalım faydası oldumu .olmadıysa sonra kanteper çiçeğini bulup alıcam bide onu deniyecemBenimde 9-10 cm di neler yaptım neler belki iki üç dört gibi küçük cm lerde işe yarar ama 9-10 cmlere ulastiginda deneme yapmak risk almak demek şuan belki küçük bir kesik yada kapalı olacak bir ameliyati açığa çevirmek demek
Son gittiğim doktor özelde arkadaşım kapalı ameliyat yapıyor demişti 30 40 bin tlymiş ücretBenimde 9-10 cm di neler yaptım neler belki iki üç dört gibi küçük cm lerde işe yarar ama 9-10 cmlere ulastiginda deneme yapmak risk almak demek şuan belki küçük bir kesik yada kapalı olacak bir ameliyati açığa çevirmek demek
30-40 özelde kapalı yapan varsa şuanda çok iyiSon gittiğim doktor özelde arkadaşım kapalı ameliyat yapıyor demişti 30 40 bin tlymiş ücret
Kapalı yapanlari araştırın özellikle onlara gidin aldırma diyenler riskli diyenler nasıl bir kafayla dediler bilmiyorum bu kendiliğinden küçülen bişey değil aksine büyüyen birşey ve büyüdükce ameliyatta risk artar hangi ildesinizAçık ameliyat yapıcaklardı düşündüm .olursamda kapalı ameliyat olabilir. Ameliyattan korkuyorum bide riskleri var kaç doktor gezdim çoğu doktor ameliyat olma dedi riskli dedi
Bu ay nasipse kan değerlerimi yükseltmeye calisiyorumSiz ameliyat oldunuzmu
Benim yaş 36 ve ameliyat rahim alınma sorunu olduğu için önermiyorlarBirde yaşınız kaç bunu belki menopoz yakinsa demiş olabilirler küçülme ihtimaline karşı ama o durumda da ne kadar küçülür bu büyüklükteki miyom![]()
Birde yaşınız kaç bunu belki menopoz yakinsa demiş olabilirler küçülme ihtimaline karşı ama o durumda da ne kadar küçülür bu büyüklükteki miyom![]()
Nasıl yani .sizin yaşınız kaçBu ay nasipse kan değerlerimi yükseltmeye calisiyorum
Anladım canım ben kist için hayıt otu vitamini soğan suyu ve endopix diye bı ilaç kullanmıştım kuculmusdu ondan sordum canım geçmiş olsunMiyom kitle kist farklı ikisi aynı deyil
Anladım canım ben kist için hayıt otu vitamini soğan suyu ve endopix diye bı ilaç kullanmıştım kuculmusdu ondan sordum canım geçmiş ols
Bu miyom kist mi oluyor
Teşekkür ederim bilginiz için soğon suyuda kullandım olmadı. Hayıt büyütüyor uş sanırım. Sizede geçmiş olsun :)Anladım canım ben kist için hayıt otu vitamini soğan suyu ve endopix diye bı ilaç kullanmıştım kuculmusdu ondan sordum canım geçmiş olsun
İlk miyomun olduğunun söyleyen doktor bana ilaç yazmıştı kullan 3 ay sonra gel demişti 1 aylık ilaçtı sormadım sonra pandemiydi sonra başka bir sebeple hastaneye gitmiştim emar çekilmişti ama emarda 6 .buçuk cm miyomunuz var demişti o doktorAnladım canım ben kist için hayıt otu vitamini soğan suyu ve endopix diye bı ilaç kullanmıştım kuculmusdu ondan sordum canım geçmiş olsun
E nabizdan çıkar hangi ilaç olduğu tarihi doktoru hatırlarsanız ordan çıkarİlk miyomun olduğunun söyleyen doktor bana ilaç yazmıştı kullan 3 ay sonra gel demişti 1 aylık ilaçtı sormadım sonra pandemiydi sonra başka bir sebeple hastaneye gitmiştim emar çekilmişti ama emarda 6 .buçuk cm miyomunuz var demişti o doktor
Benimde 39.size öyle dedikleri için aklıma geldi yaşınız kucukmus ama.ameliyatta kan seviyesi belli bir miktarda olmazsa anestezi uzmanı onay vermez amelîyata ben biraz toparlayıp olacagimNasıl yani .sizin yaşınız kaç
Biliyorum ama şimdiki doktorlar ilaç yazmadıkları için zararı olurmu yazdırırsam bilmiyorumE nabizdan çıkar hangi ilaç olduğu tarihi doktoru hatırlarsanız ordan çıkar