• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 cm'lik miyom :) bitkisel kurler yardim ??

Valla
Biliyorum ama şimdiki doktorlar ilaç yazmadıkları için zararı olurmu yazdırırsam bilmiyorum
Valla bilemedim canım yanlış yönlendirmek istemem mesela sağlık ocağında ki doktora sorabilrin 3 ay kullanmamı söyledi pandemi girince devamını getiremedim felan diye bir soyle bakalım ne dicek

Iste bu konunun tamda ehli yaziyor suan
Annemin birsuru miyomu vardi cokda kanamalıydı rahmi alinicakdi hatta
Bizim memlekette kanteper cicegi var onu demliyip icti 1 aymi 2 aymi kontroldd hic biri yokdu
Gelin hamile kalamıyordu bunu icti hamile kadı
Merak edenlere yazayim ardahanda bukunur bu cicek
Varsa ardahanda nir tanidik yazin toplayip kurutup yollasın
altın otu mu diger ismi google yazınca bu çıkıyor da

Selam kızlar,
Benim 9 cm çapında bir miyomum var. Bekarım, hiç çocuğum da olmadı. 24 yaşındayım doktor sana sıkıntı yaratmıyorsa ameliyatı önermem şuan dedi. Evet çok fazla bir sıkıntım yok adet kanamalarimda, agrım hep oluyordu zaten ama bir artış vs. olmadı. Sadece biraz belim agriyor ve şişkinlik var o kadar. 3 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. Bitkisel tedavi ne yapabilirim küçültmek için. Keten tohumu kullanıyorum her akşam yoğurtla birlikte. Hayıt otu ise yarar mi civanpercemi falan ?
Allah kimsenin başına vermesin. Hepimiz sağlıkla yasayalım ilk önce:)
5 cm rahim duvarında girişe çok yakın bir duvarda miyomum vardı. Evliyim ilişkide acı cekinde doktorda öğrendim. Bitkisel şeyleri önermem daha kötü yapabilir doktorum bana paket gıda şeker hamur herşeyi bırak ve bu doğum kontrol ilacını kullan 1-2 ay sonra görüşelim randevu alırsın dedi. Ben ilacımı kullandım beslenmemi değiştirdim şeker hamur pirinc kola cips çikolata aklına ne gelirse bıraktım. 1,5 ay sonra bezelye kadar kalmıştı erimişti miyom.

Her miyom her bünye aynı değildir ama bitkiselse konu ozaman başta beslenme düzeninden başkamak gerekir kadın sağlığı çok cabuk etkileniyor..

9 cm evet büyük gelebilir ama iyi huyluysa kücülebilir. Dediğim şeyleri bi an önce bırakmanı öneririm neden ?

Rahim kanseri çok yayılmaya başladı, kanserin her türlüsü coğaldı.

1. Stress
2. Yanlış ve sağlıksız beslenme. En büyük nedenlerden biri.

Miyom ve kistler şekerden hamurdan çok cabuk üreyenbilen coğalan birşey.

Back
X