Cnm senın pıhtılaşma cıkmışmıydı ??bende degisik testlerde var canim beta2 glokoprotein igm igg anti kardiyoplin igg igm antinukleer antikor seklind3 yaziyor. ama ben 9 eylulde vermedim.
ben anlamadim canim her yigidin yogurt yiyişi farklı demek kiCnm benım bu testlerıme baksınlarda yeter :)
kan da pihtilasma çıkmadı canım. on test dediydi o zaman ozelde yaptirmistim on da da çıkmamıştı. riske atmayalim dedi. uni.dede bakilsin deyonce bakilsin defim. çıkmadı. ama igne kullaniyorum komik olan da bu.Cnm senın pıhtılaşma cıkmışmıydı ??
Olsun cnm kullan şifa olsun inşAllah saglıkla al bebegini kucagına. Bende geldim doktora baktırıcan birazdan :)kan da pihtilasma çıkmadı canım. on test dediydi o zaman ozelde yaptirmistim on da da çıkmamıştı. riske atmayalim dedi. uni.dede bakilsin deyonce bakilsin defim. çıkmadı. ama igne kullaniyorum komik olan da bu.
Teşekkürler tatlım saglıkla al bebegini kucagına. Özelde ne kadar odedein 4 testeBen ozelde yaptirdim. Bana soyledikleri su: normalde dusuklere sebep olan 4 gen var, bu 4 gene bakmamiz yeterli dediler ki onlar 12 gene bakmak istiyoruz dese pasa pasa parasini odeyecektim. 4 genden 1 heterozigotum var. Simdi hamileligimde igne kullaniyorum
hafi bakalım bekliyoruz senden haberOlsun cnm kullan şifa olsun inşAllah saglıkla al bebegini kucagına. Bende geldim doktora baktırıcan birazdan :)
İşim bitti cnm sonuçlar 1 aya cıkar dedi doktor. 10 tane gene bakıyorlarmış :)hafi bakalım bekliyoruz senden haber
Kuzum ben testleri egede yaptırdım dokuz eylül tamamen bitmiş bir hastane kapısının önünden geçmem. Son düşüğümde beni 4 buçuk saat heder ettiler. Ben egenin tüp bebeğine gidiyorum, dosyanı tetkiklerini toparla oraya başvur bence. Hocalar çok iyi. Dün mesela pıhtılaşma sonucumu 9 eylül hocalarına okuttum. Önemli bir şey yok dediler. Ama burada gördüğüm homozigotlara hep gebelikte iğne vermişler. Ben henüz kendi doktoruma göstermedim kromozomu bekliyorum. Dokuz eylülden çay bile içmemTeşekkürler tatlım saglıkla al bebegini kucagına. Özelde ne kadar odedein 4 teste
Ayy banada burası cok güzel geldi :) benım kromozonu aralık ayına verdiler. Pıhtılaşma 1 aya cıkar dediKuzum ben testleri egede yaptırdım dokuz eylül tamamen bitmiş bir hastane kapısının önünden geçmem. Son düşüğümde beni 4 buçuk saat heder ettiler. Ben egenin tüp bebeğine gidiyorum, dosyanı tetkiklerini toparla oraya başvur bence. Hocalar çok iyi. Dün mesela pıhtılaşma sonucumu 9 eylül hocalarına okuttum. Önemli bir şey yok dediler. Ama burada gördüğüm homozigotlara hep gebelikte iğne vermişler. Ben henüz kendi doktoruma göstermedim kromozomu bekliyorum. Dokuz eylülden çay bile içmem
Senin aklında olsun canım. İki senedir izmirde çok gezdim ben de. Ege tüp bebek bu işin top noktası. İzmirdesin tetkik sonuçları vs konularda haberleşelim, yardımlaşalım kaynaşalımAyy banada burası cok güzel geldi :) benım kromozonu aralık ayına verdiler. Pıhtılaşma 1 aya cıkar dedi
Ayy olur cnmm :) tepecik hast. Sadece 2 gene bakmıştı bu hastane 10 gene bakıyor en azından :) birde doktor ilgili geldi herseyi anlattı sülalemin soy agacını cizdi :) egede aklımda olsun yolum(uz)dahada düşmesin su hastanelere inşAllah ama yınede aklımın bi köşesinde cnm :)Senin aklında olsun canım. İki senedir izmirde çok gezdim ben de. Ege tüp bebek bu işin top noktası. İzmirdesin tetkik sonuçları vs konularda haberleşelim, yardımlaşalım kaynaşalım
4 lu trombofili, esim ve benim genetik testlerimiz toplamda 1000 tl gibi odedik sgk indirimiyle. Sgk siz fiyati ne akdar bilmiyorumTeşekkürler tatlım saglıkla al bebegini kucagına. Özelde ne kadar odedein 4 teste
Dokuz eylüle hiç uğraşma ben yaptırdım 2 ayda çıktı sana tavsiyem git Tınaztepe hastahanesine 2 haftada çıkıyor 55 tl muayene ücreti veriyorsun sadece 3 hafta bekledim dokuz Eylül'de çıkmayınca Tınaztepe de yaptırdım 6 lı trombofili yaptırdım benKızlar ben 3 düşük yaptım. Ve bunun için tepecik arastırma hastanesine gidip trambofili paneline ve kromozom testi yaptırdım ama tepecik hastanesi benımle dalga gecer gibi 2 gene bakmış pıhtılşma ile alakalı. Ve benım aklıma takıldı bu. Genelde 4-6-12 gene bakılıyor diye biliyprum ben. Ve testimi yenilemek istiyorum 1 kayıp daha benı manevi olarak cok yıpratır. O yuzden sorum su sizlere.9 eylül hastanesinde kaç tane pıhtılaşma genine bakılıyor?bu hastaneye gitmek istiyorum bilenler yazsın lutfen
Muayene ucreti 55 lira testin fiyatı ne kadar cnmDokuz eylüle hiç uğraşma ben yaptırdım 2 ayda çıktı sana tavsiyem git Tınaztepe hastahanesine 2 haftada çıkıyor 55 tl muayene ücreti veriyorsun sadece 3 hafta bekledim dokuz Eylül'de çıkmayınca Tınaztepe de yaptırdım 6 lı trombofili yaptırdım ben
Pıhtılaşma testi için sadece 55 tl muayene ücreti veriyorsun kromozom için eşimle toplamda 200 verdikMuayene ucreti 55 lira testin fiyatı ne kadar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?