9 eylül pıhtılaşma testi yaptıranlar baksın nolur??

İşim bitti cnm sonuçlar 1 aya cıkar dedi doktor. 10 tane gene bakıyorlarmış :)
Bende 9 eylülde yaptırdım testlerimi genetik dr çok ilgili soy ağacı çizimi yapıp yarım saat anlattı bize olayı. 12 gene bakıldı artı kadın doğumda diğer tahlillerim yapıldı. Fakat muhatap olunacak Bi kadın doğum dr ü yok maalesef hepsi asistan stajyer bana hamile kalın kalp atışı duyulunca gereken yapılır diyo kavga ettim kızla sorun zaten kalp atışı oluşmuyor erken düşüyor diyorum ona bir çözüm yok diyor. Bende ver sen sonuçları ben iyi Bi dr bulurum dedim çıktım küçücük bir kız bilgi 0 başıma 2 kez geldiği için araştırdım soruşturdum ondan daha fazla bilgiye sahip olduğum kesin. Neyse şimdilik Karataş Aysel hanıma gidiyorum ben kızlar gebelik olunca iyi bir perinatolog bulmam lazım İzmir'den bilenler banada yazsın. Bakılan gen sonucum da bu şekilde. Allah sağlıcakla Bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Eklentiler

• image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 205
Bana biz düşükler için 10 gene bakıyoruz ayrıca kromozon testine bakıypruz dedi. Evet doktor cok ilgili genç bi doktordu.bende cok menmun kaldım.hastanede temiz ve düzenli . Ben kadın doguma gitmedim. Doktor sordu zaten hsg falan cekildimi diye . Coraspin kullanmıyormusun şimdi?? Amin nmm ya inşAllahh Rabb'im saglıcakla kavustursun bebişlerimizd

Bu arada genetik sonucun kaç günde cıktı

Devlet hastanesi derseniz tepecik Cüneyt eftal Taner perinatoloji bölüm başkanı kendisi çok babacan biri onun dışında yeşim baytur bülbül var onun özel muayenehanesi var bayraklıda hastahanelerde perinatoloji ile ilgilenen malesef yok bende 14 haftalık Doğum yaptım pıhtılaşmadan kaybettim bebeğimi bucada özel muayenesi olan tahir özgüdere gidiyorum arkadaşlarım var bebeklerini kaybeden onlar vasıtasıyla tanıştım

Bu arada genetik sonucun kaç günde cıktı

Evet genç Bi dr ben kadın doğuma gittim onlar da 8 tüp kan aldılar bir çok test yapıldı fakat hepsi gayet güzel çıktı. Kromozom için eylüle gün vermişlerdi bize nasip olursa gidicem. Genetik sonuçlarım 1 ayda çıktı. Sonuçları Aysel hn a götürdüm mthfr homozigot büyük ihtimalle kayıplarının sebebi kanpıhtılaşması dedi. Şuan coraspine ve folidoce kullanıyorum. Bu ay korunmayı bıraktık bakalım ne zaman nasip olursa hayırlısıyla inşallah

Peki sizce gebelik olunca mı gitmeliyim birde Cüneyt bey e int randevu alınıyor mu? Çok geçmiş olsun sanada başın sağolsun inşallah şuan hamilelik varmı? Son olarak Tahir özgüderin muayne ücreti ne kadar acaba?

ayy inşAllah cnm saglıcakla gelsinlee bebişler :)

Kızlar benım kayıplarım oldugu için benımde perinatolojiyemimi gitmem gerekit hamile kalınca?

Angel1905 cnm kromozon için tepecik hemen kan alıyor 1 bucuk ay sonra cıkıyoe sonuc. Ben kromozonada baktırdım normal cıktı

Angel1905 cnm kromozon için tepecik hemen kan alıyor 1 bucuk ay sonra cıkıyoe sonuc. Ben kromozonada baktırdım normal cıktı
Kromozom ile ilgili bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum açıkcası çok şükür 4 yaşında Bi oğlum var maşallah sıkıntısız bir gebelik geçirdim pıhtılaşma falan bilmiyordum ozaman bakalım bu ay hamile değilsem Bayram'dan sonra Bi Tepeciğe de giderim.

Bana mayısta korunmayı bırak regl olunca gel testleirnle demişti yani gebelik öncesi gidersen iyi olur şuan gebelik Yok deniyorum ister randevu ister randevusuz farketmiyor sabah 10 a kadar bide akşam 5 ten itibaren muayene ediyor 150 tl tahir bey gebeyken zaten 2 kere gittiğin için özel hastane ile aynı ücrete geliyor

Bizde bu ay denemelere başladık bakalım bat 5 haziran doğru söylüyorsun doğum ücreti nasıldır acaba nerde doğum yaptırıyor ? İyi bir dr arıyorum açıkcası Egepol bana çok yakın ilk doğumumu orda yaptım ama önerilen Bi dr yok şuan orda kararsız kaldım

Egepol banada yakın ordada sumeyye hanım varmış ona iyi diyorlar. Egepolün muayene ucreti falan nasıl cnm biliyormusun

Doğum Çınarlıda amA ücreti konusunda bilgim Yok egepol çok dolu ve hastaya doymuş bence hep sezeryan yapıyorlar

Egepol banada yakın ordada sumeyye hanım varmış ona iyi diyorlar. Egepolün muayene ucreti falan nasıl cnm biliyormusun

Doğum Çınarlıda amA ücreti konusunda bilgim Yok egepol çok dolu ve hastaya doymuş bence hep sezeryan yapıyorlar
Egepol 80 ₺ miş muayne Gökalp bey içinde iyi dedi bir ark ama çok yoğunmuş geçen de 2 ark normal doğum yaptı Egepolde bende şaşırdım ben sezeryan a yönlendirildim çünkü.
Çınarlı içinde iyi hastane diyorlar ama bana biraz uzak işte Karataş Egepol Hayat galan bizim civarlarda acil bir durumda gidebileceğim yerler. Bir de başladığım dr da devam etmek istiyorum bakalım nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…