9.gün 1.20 çıkan deger yukselir mi?

buketcakmak22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
66
30
3
33
<div class="bbWrapper">Merhaba kızlar biliyorum umudum yok ama . 9.gün 1.20 çıktı yarın 12.günüm olacak dün ilaçları kestim hafif adet sancım var ama gelen giden yok. Acaba mı diyor insan ? Böyle olup sonra değeri yükselen oldu mu aranızda . 5.gün blast embriyo transferi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1093860" data-quote="buketcakmak22" data-source="post: 73059421" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=73059421" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-73059421">buketcakmak22 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Merhaba kızlar biliyorum umudum yok ama . 9.gün 1.20 çıktı yarın 12.günüm olacak dün ilaçları kestim hafif adet sancım var ama gelen giden yok. Acaba mı diyor insan ? Böyle olup sonra değeri yükselen oldu mu aranızda . 5.gün blast embriyo transferi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Bende mart ayındaki transferimde böyle bişey yaşamıştım .. 7. Gün 2.10 du doktorum 12. Güne kadar ilaçlara devam demişti ama değer değişmedi inşallah sizin için bir mucize olur</div>

Back