9 gün kala beta gcg

busranursutay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
18
1
1
27
Merhaba 2 çocuğum var Allah izin verirse 3.yü düşünüyoru bu ay planlı gebelik düşündüm yumurtlama günlerini falan takip ettim. Biliyorum çok erken ama ilaç kullanamadığım için sat 9 gün kala beta gcg ve genel kan verdim değerim 0.855 çıktı. Kimi diyor ki gene olsan 9 gün de olsa çıkardı kimisi de diyor bekle yükselir belki değer. Başına böyle bişey gelip de değeri yükselen arkadaşlarım var mı ?

Geç döllenme olduysa yükselme ihtimali var tabi

Daha çok erken adet geçince testi tekrarlamalısınız.

Bende ovitrelle iğne vurundum 28 i dün 10. Gündü kan verdim adete 6 gün vardı <2.5 çıktı bana da herkes bu değer çok aralıkta bi değer yükselir diypr bilmiyorum valla

yumurtlama gunun ne zaman ? yanı testle mı takıp ettın ? 9 gun kala daha yenı bolunen hucre topu oluyor embrıyo bıle degıl de ondan sordum

yumurtlama gunun ne zaman ? yanı testle mı takıp ettın ? 9 gun kala daha yenı bolunen hucre topu oluyor embrıyo bıle degıl de ondan sordum
Söyle söyleyeyim sat 17 temmuz yumurtlama ya 31 temmuz ya 1 Ağustos bende tam olarak bilmiyorum. Bakalım yukselecek mi

Söyle söyleyeyim sat 17 temmuz yumurtlama ya 31 temmuz ya 1 Ağustos bende tam olarak bilmiyorum. Bakalım yukselecek mi
1 agustos desek 8. gun bugun 6 7 gun var adete dıyelım 3 gun sonra test yapabılırsın cok erken vermıssın kan. 6 gun boyunca bolunuyor zaten hucre henuz yerlesme olmuyor kımsenın5 dpo da kanda da cıkmaz ımkansız o. cok abartmıs etrafındakıler. varsa yukselır daha yerlesecek cunku mınnos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…