9 gün kala beta gcg

Awox kuruma çıkarmıyor ben o kadar testlerde yalancı pozitif gördüm awox tertemiz çıkardı hatta belki o yanlış DİE düşündüm ama ne doğrusu awoxmuş

Verdim negatif dpo 14 tu verdim ovuşasyon uzerinden 20 gun geçti tık yok kafayı yıycm
Merhaba benimde son 1 haftadır kasık ağrılarım vardı bazen sol bazen sağ tarafta ama yeri geldiğinde çok anlık sancı da yaşadım dün doktora gittim geçen ay kist olmuştu kistimin atıldığını ağrılara sebep olacak bişi gözükmüyor dedi rahmin kalınlığı felan da güzel dedi bugün itibariyle reglime 5 gün kaldı o hissettiğim sancılar birden yok oldu sanki eskisi gibi hissetmiyorum bu süreçte lekelenme de yaşadım hatta lekelenme olunca tamam adet olucam dedim ama adetime daha en az 8 9 gün vardı erken regl olacakmış gibi hissettim hep sanki kan gelmiş gibi bı his vardı ama regl yoktu şuanda 5 günüm kaldı test yapmicam günümün geçmesini bekliyorum ama sizce hamile olabilir miyim

Suan lekelenme devam ediyor mu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…