Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozel hastanedekan testini nerede yaptırdınız, yardımcı olmadılar mı?
Gittigimde 9 gun vardi simdi 5 gunum var adet olmaya9 gün mü var, 5 gün mü?
test yapmaktan artik biktim ya inanin9 gün kala pozitif sonuç almak imkansız ama ben 5 gün kala kendim idrar testinde pozitifi gördüm
Pazartesi 9 gün kalaysa bugün 7 gün kaladir. Ben sizin hesabı anlamadim
Cok uzuldum hayirlisi olsunKanda olsa belli olurdu zaten
anladim tesekkur ederimEsinizlei lişkiye girdikten 1hafta sonra kamda gebelik belli olur. Kan tahlili içinadetinizim gecikmesini beklemenize grek yok.
Haklisiniz ben cok istiyorum ama nasip degilmisTest yapıp sonrasında hayal kırıklıgı yasamak mutlu mu ediyor anlamıyorum.biraz sabırlı olup adet gununun gecmesini bekleyin
Ben sadece 3-4 kere yapmısımdır ondan snra bıraktım yapmayı.2 senedir kafam rahat..ne zaman reglim gecer o zmn yaparım stres olmaya gerek yok
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah.bak ben 2 senedir bekliyorum şimdiye kdr her ay test yapsam hem maddi hem manevi yıpranırdım.sende bugun soz ver kendine lutfen.basta zor ama isteyince dayanabiliyosun.Haklisiniz ben cok istiyorum ama nasip degilmis
Evet benimde beklemem lazim bi ayda kac test aldigimi bilmiyorum. Rabbim ne zaman ol derse insallah size bana ve isteyen herkese nasip olurAllah tez zamanda nasip etsin inşallah.bak ben 2 senedir bekliyorum şimdiye kdr her ay test yapsam hem maddi hem manevi yıpranırdım.sende bugun soz ver kendine lutfen.basta zor ama isteyince dayanabiliyosun.
Kendine eziyet etme
Acelem cocuklari sevmem ve benimde olsun ilgileneyimaceleniz ne
tüp bebekte bile daha geç test yapıyorlar