• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 gun kala :(((

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Iyi aksamlar pazartesi gunu kan testi yaptim negatif dedi dr acaba adet gunume 5 gun var acaba yanlis olabilir mi bilgim yok bilgisi olan var mi paylasabilir mi ?

kan testini nerede yaptırdınız, yardımcı olmadılar mı?

Benim bir hafta kala kan testi negatif. İki GUN kala idrar negatif. Ama hamile oldugumu adeti iki GUN gece idrarda öğrendim.

Esinizlei lişkiye girdikten 1hafta sonra kamda gebelik belli olur. Kan tahlili içinadetinizim gecikmesini beklemenize grek yok.

Test yapıp sonrasında hayal kırıklıgı yasamak mutlu mu ediyor anlamıyorum.biraz sabırlı olup adet gununun gecmesini bekleyin
Ben sadece 3-4 kere yapmısımdır ondan snra bıraktım yapmayı.2 senedir kafam rahat..ne zaman reglim gecer o zmn yaparım stres olmaya gerek yok

Test yapıp sonrasında hayal kırıklıgı yasamak mutlu mu ediyor anlamıyorum.biraz sabırlı olup adet gununun gecmesini bekleyin
Ben sadece 3-4 kere yapmısımdır ondan snra bıraktım yapmayı.2 senedir kafam rahat..ne zaman reglim gecer o zmn yaparım stres olmaya gerek yok
Haklisiniz ben cok istiyorum ama nasip degilmis

Haklisiniz ben cok istiyorum ama nasip degilmis
Allah tez zamanda nasip etsin inşallah.bak ben 2 senedir bekliyorum şimdiye kdr her ay test yapsam hem maddi hem manevi yıpranırdım.sende bugun soz ver kendine lutfen.basta zor ama isteyince dayanabiliyosun.
Kendine eziyet etme

Allah tez zamanda nasip etsin inşallah.bak ben 2 senedir bekliyorum şimdiye kdr her ay test yapsam hem maddi hem manevi yıpranırdım.sende bugun soz ver kendine lutfen.basta zor ama isteyince dayanabiliyosun.
Kendine eziyet etme
Evet benimde beklemem lazim bi ayda kac test aldigimi bilmiyorum. Rabbim ne zaman ol derse insallah size bana ve isteyen herkese nasip olur

Back
X