9.gün sonucum 23,06

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar idrarda pozitif çıkınca test yaptım 9. gün 23 çıktı bu değer hiçbişi ifade etmiyor heralde 12. gün tekrar yapıcaz inş artar:Saruboceq::Saruboceq:

canım gözün aydın... değerin 9. güne göre çok normal inşallah katlayarak devam eder...inan çok sevindim ... kaçgünüdr hamile haberi duymuyordummm çok sevindim çok... darısı b,zlerin başında... rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...

kızlar idrarda pozitif çıkınca test yaptım 9. gün 23 çıktı bu değer hiçbişi ifade etmiyor heralde 12. gün tekrar yapıcaz inş artar:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum tatlım değerin güzel katlanarak artar inşş:Saruboceq:

saolun kızlar amin inş çok umutsuzdum Rabbim bi umut ışığı gösterdi inş devamıda gelir

tatlım canım degerin 9 gune göre çok çok iyi
11 gun falan 50 olur ama sen bekle 12 gun yaptır tam o zaman göreceksin 60 küsürlerde olucaktı katlayarak gidicek
doktorun fazla umitlendirmemek için heran herşey olabilir diye 12 gun önemli demiştir ama o da suan biliyordur ki çok saglıklı bir deger ve başlangıç olmuş
eminim guzel haberi senden alacagız uzun zamandan sonra inşallah
şimdiden çok tebrik ediyorum
sen sakın sters heyecan yapma normal gunluk hayatına yavaş yavaş devam et kendini oyalayacak seyler bul

selam hiram, benim de 8. gün değerim 12'ydi. 12. gün 233 olmuştu hihoyyyt

seni tebrik edebiliriz bence de. allah tamamına erdirsin. değerini yükseltsin.

hayırlı olsun cnm inş değerin katlarak gider

hamileliğinin güzelliklerle devam etmesi dileğiyle

sevgili hiram tebrik ederim canım bencede hamilesin allah tamamına erdirsin hakan ben gelmişmi yurtdışından

bilmiyorum cnm 1 hafta kalacak demişlerdi belki bu hafta gelmiştir merkezden öğrenebilirsin

hiram bende anatolia da yaptıryorum tedavimi bir şey sormak istiyorum canım sana yumurta toplama işlemini sen anestezi ilemi yaptırmıştın bir de yumurta toplama işlemine hakan bey mi yapmıştı bir de anestezi verdiğimiz ücret içindemi yada ayrı bir ücrete mi tabi benim herhalde yarın akşam çatlatma iğnem yapılacak onın için soruyorum canım

evet anestezili yaptırdım ücrete dahil o ayrı para vermiyorsun herkese anestezi yapılıyor toplamaya mehtap hanım girdi genelde o giriyor seninde hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…