kızlar idrarda pozitif çıkınca test yaptım 9. gün 23 çıktı bu değer hiçbişi ifade etmiyor heralde 12. gün tekrar yapıcaz inş artar:Saruboceq::Saruboceq:
inş arkadaşlar cuma günü belli olur
hiram tebrik ederim başlığı görünce içimde bi umut doğdu seninle daha önce konuşmuştuk o zaman ben anatoliaya gitmeyi planlıyodum ama bizim için planlar değişti memorialda karar kıldık tanıdığımız orada çalıştığı için. şimdi benim sana bi sorum olacak özel olmazsa yanıtlarsan sevinirim bizim sorunumuz erkek infertilitesi ileri hızlımız %5 sayımız 76mil eşim varikosel ameliyatı olmuştu 8 ay önce sizin sorun neydi keç yumoş toplandı kaç yerleştirildi yerleşirken kaç hücreliydi ve son olarak kaçıncı gün tranfer edildi toplandıktan sonra. ağustosta tüp bebek yaptırıcam beni aydınlatırsan sevinirim istersen özelden de yazabilirsin tekrar çok senin için çok sevindiğimi söylemek istiyorum sağlıkla zamanı geldiğinde kucağına almanı diliyorum:Saruboceq:
kızlar idrarda pozitif çıkınca test yaptım 9. gün 23 çıktı bu değer hiçbişi ifade etmiyor heralde 12. gün tekrar yapıcaz inş artar:Saruboceq::Saruboceq:
slm cnm benim sorunum pko vardı bende eşimde sorun yoktu 18 yumoş toplandı 14 kaliteli dediler ama malesef embriyolar çok kaliteli değildi 1 tane 7 hücreli 2. kalite 5 hücreli 2. kalite 4 hücreli 1. kalite 3. gün transfer edildi çok umudum yoktu ama inş sonucum şimdilik iyi cumaya belli olacak
hiramcim dayanamadın hep erken yaptırdın testlerini ama olsun bak her seferinde katlıyor. merak etme canım 12. gun degerin guzel cikacak allahin izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?