• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.gun sonucum11 cikti sizce nasil?

ARKAMAHALLE

yine vazgecmedim senden
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
689
1
116
Sakarya
Selam kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var 9. Gun 11 cikti kan sonucum
Dun de kahverengi leklenmelerim oldu bugunde az oluyor
Fikirlerinize ihtiyacimvar
Bana cok dusuk geld:50:

hayatım sonucun olduğunu gösteriyo zaten 9.günden sonra yükselişe geçiyormuş sıkma canını 12.gün 50 lerde olucaktır oda en az merak etme tadını çıkar bebeğin senle...

hayatım sonucun olduğunu gösteriyo zaten 9.günden sonra yükselişe geçiyormuş sıkma canını 12.gün 50 lerde olucaktır oda en az merak etme tadını çıkar bebeğin senle...

Hani derler ya agzini opeyim aynen icim birazcik olsun rahatladi
Pazartesi testi tekrarliycam insallah oyle olur kizlar dualariniza ihtiycacim var
Bu 7. Denemem artik bu kadar yaklasmisken kaybetmek istemiyorum:50:

canım tebrıkler hamılesın benımde 9.gun 11,66 12.gun 75 cıkmıstı ama malesef sonu gelmdı kımyasal gebelıkle sonuclandı

Hani derler ya agzini opeyim aynen icim birazcik olsun rahatladi
Pazartesi testi tekrarliycam insallah oyle olur kizlar dualariniza ihtiycacim var
Bu 7. Denemem artik bu kadar yaklasmisken kaybetmek istemiyorum:50:

kardeşimin adeti 1 hafta gecikmişti ve kan sonucu 18 çıkmıştı ve 22 aylık tosunumuz var maşşallah :)))) sonuçlara çok takılma

cnm benimde 9 .günde 11.4 dü kahverengi lekelenmeler için bişey diyemem mümkün old. kadar istirahat et sakın koşturma işyapma inş. bebeğin senle

cnm kusura bakma şimdi farkettim negatif old. nu son negatifin olsun inş. aklıma her geldiğinde tüm anne olmak isteyenlere dua ediyorum kendimle beraber rabbim ço kbekletmesin meleklerimizi inş.

cnm benimde 9 .günde 11.4 dü kahverengi lekelenmeler için bişey diyemem mümkün old. kadar istirahat et sakın koşturma işyapma inş. bebeğin senle

Tebrikler canim ben bu 11 den sonra hic dikkat etmedim nasilsa dusucek yok dedim ve beni terk etti bebisim simdi pisman oldum aslinda sucluluk duydum ama hersey nasip hayirlisi bakalim
Sag salim kucagina alirsin insallah:49:

Tebrikler canim ben bu 11 den sonra hic dikkat etmedim nasilsa dusucek yok dedim ve beni terk etti bebisim simdi pisman oldum aslinda sucluluk duydum ama hersey nasip hayirlisi bakalim
Sag salim kucagina alirsin insallah:49:

canim ya cok uzuldum...uff insallah biter bir an once annelik ozlemimiz:((( avatarindan anladigim kadariyla trabzonlusun..nerde denedin tup denemelrini bende trabzonluyum canim

Back
X