valla bir erkege yumruk atmak cesaret isterne kaaaa kuvvetlıymişsin
Şikayet ede bilirsin, öyle değilmi? Yoksa hala beklemek istiyormusun??Bende ayni seyi dusunuyorum kullanildim borclari temizlendi ve cekti gitti dilerim surunur.
Kadını orda bugazliyor, herhalde kendisini buraksin diye yumruk atmış! Ben olsaydım o yumruğu cok af edersiniz ta.agina indirirdimbir kadın bir erkeğe yumruk atarsa devamı gelmez mi?sen bi kere vurursan sonra bi dalıyorlar kafa göz oldu mu böyle
böyle bir erkeği değil camın önünde,koltukta bile beklemem herşey tek taraflı olmamalı kimbilir nerden çıkacak
yok canım 83 doğumluyum ve görüldüğü gibi safım biraz
40 lı yaşlarda sanan ilk sen değilsin merak etme :)
...............
konu sahibi eşinin mezuniyet konusu kafalarda soru işareti oluşturdu.bu günlerde de çok sahte konu sahte üye olayı olunca hepimiz şüphelendik.o yüzden tepki göstermene gerek yok.
Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim. Ben suanda bir cogunuz gibi bilgisayar basindan yazmiyorum. Forumu telefonumdan girip actim. O yuzden yazdigim mrtinlerdeki yanlisliklari tam olarak fark edemedim. Camin onunde oturuyor olmam his katmak veya ezogelinlikle alakasi yok. Evet gercekten hic kalkmadan camin onunde bekledim. Universite konusuna gelince esim universitede kanyin islrtiyorkrn kiz unide okuyormus. Bana anlatilan bu belki olayin ic yuzu daha farklidir ben bu konulari cok sonra ogrenip vakif oldum neredeyse 6 ay once ogrendim ailesi bu sure icerisinde elinden geleni yapmis. Burada konu cam onunde oturmak vrya unide hamile birakmak degil kimsenin basina boyle bir sey gelmedini istemrm ancak dalga gecer gibi konu dokuluor yok fake falan yazmanizda hos degil. Ben 1 aydir isime bile gidemiyorum. Uzaktan atip tutmak elbette kolay ben bir derdim var diyrrek sizlerle paylasip akil almak istedimama bazilarinizin acimasizca yaptigi rlestiriler acikcasi uzdu asla ayril bosan parani yemis gibi yorumlariniza sozum yok ancak fake dojuluor camii vs gibi yorumlariniz pek kabul edilebilir degil. Ben ilkokul mezunu oldugunu bile temmuz ayinds ogrebdim soylermisiniz hanginiz size uni mezunuyum veya lise mezunuyum diyen kisinin diplomasini istersiniz ben sevdikten sonra gozum bunlari bike gormedi. Hatslarin farkinda oldugum halde benim icin gecti lsnrt olasi bir adami sevdim. Ve o lanet olasi adam yuzunden 1 aydir ne isine gidiyorum nede bormal bir ruh halim kaldi sizden ricam basinuza boyle bir seyin geldigini dusunerek yorum yapmanizdir.
Kadını orda bugazliyor, herhalde kendisini buraksin diye yumruk atmış! Ben olsaydım o yumruğu cok af edersiniz ta.agina indirirdimadam kadının bugasini sıkıyormuş, ne yani ohh, ohh ellerine saglık diye tahtalı köyemi yollasaydı kadını İckiliymiş birde
Bahsettugim para o gun benim yatan maasimdi yani onun parasi degildi. Kavga sebebimiz ise durup dururken boynumu sikmasi ve ben mudurmus musteriymis dinlemem diye bogazimi sikmasi ile basladi. Alkolluydu bende sanirim kendime yediremedim. Ben universite mezunuyum o ise ilkokul mexunu benim yanimda calisiyordu sanirim o gun cok ezildi yanimda. Bosanmak icin dava acip acmamakta kararsizim cunku nerde oldugu belli degil ve 1 yil dolmadan anlasmali dava acamiyormusum. O gece bana ne oldu hic bilmiyorum.
e hani ünv de okurken ilk eşiyle tanışmıştı, burda da ilkokul mezunu demişsin?
Konu sahibinden ilk falso geldi
daha da yorum yapmam konuya :)
Hala camın önünde beklemeye devam mı?Bende ayni seyi dusunuyorum kullanildim borclari temizlendi ve cekti gitti dilerim surunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?