• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.günüm ve kahverengi leke yine mi olmadı...

AMİN.

kızlar Rabbim bebeklerınızı sıze bagıslasın saglıkla kucagınıza da alırsınız ınsallah.cok sevındım.Darısı inşallah benim gıbı isteyen herkese ve ıcınde bana da olur.AMİN.

inşallah canım darısı başına ve tüm isteyen arkadaşlara inşallah.

:nazar:

Tebrikler tatlım ikimizde aynı gün öğrendik hamileyiz.
benim transferimde dondurulmuş ve 1 nisan doktor bana 12 nisan da test yap dedi senin nasıl yarın oluyor vallahi bu doktorların bir dediği ötekini tutmuyor.
neise onları boşverelim bebişlerimiz bizimle ,biz hamişiz, onlar analarını seviyor bizlerdeonları çok ama çoook özledik... gelsinler 36 hafta sonra yanımıza dimi...
senin kanaman oldu korktun , benim olmadı ama inan bende belirti yok diyerekten korktum.
şu anda da hiç bir belirti yok gögüslerim bile normal....:49::49:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm...

amin canım başına besmeleyide yaz istersen daha iyi olur.....buarada inşallah ikinizde kucağınıza alacağınız günüde görürsünüz son tedavileriniz olur :))

amin canım başına besmeleyide yaz istersen daha iyi olur.....buarada inşallah ikinizde kucağınıza alacağınız günüde görürsünüz son tedavileriniz olur :))
sağol canım hatırlatman iyi oldu.

Bismillahirrahmanirrahıym. Allâhü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum, la te’huzühu sinetun ve lâ nevm, lehu ma fis semâvati ve ma fil ard, men zellezi yeşfeu ındehû illa bi iznih, ya’lemü mabeyne eydihim ve ma halfehüm, ve la yühıytûne bi şey’in min ılmihi illa bimâ şâ, vesia kürsiyyühüs semavati vel ard, ve la yeudühü hıfzuhüma, ve hüvel aliyyül azıym.

Tebrikler tatlım ikimizde aynı gün öğrendik hamileyiz.
benim transferimde dondurulmuş ve 1 nisan doktor bana 12 nisan da test yap dedi senin nasıl yarın oluyor vallahi bu doktorların bir dediği ötekini tutmuyor.
neise onları boşverelim bebişlerimiz bizimle ,biz hamişiz, onlar analarını seviyor bizlerdeonları çok ama çoook özledik... gelsinler 36 hafta sonra yanımıza dimi...
senin kanaman oldu korktun , benim olmadı ama inan bende belirti yok diyerekten korktum.
şu anda da hiç bir belirti yok gögüslerim bile normal....:49::49:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm...
bende hep elimi karnıma koyop ayetel kürsü okudum valla inandım ve kanmam keisldi
canım rudicim senin değerini çok merak ediyorum dooğrsu

kızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 42 çıkmş 2 kattan fazla çıkmş Allahım sana ne kadar şükretsem azdır...:49:

cnm hayırlı olsun gerçekten okadar sevindimki allah tamamını erdirsin her gün sonucun ne die yazdıklarını takip ediyodum inşlh değerin daha çok katlar şu anda burada ezan oknuoyor şu ezanların yüzü suyuı hürmetini rabbim meleklerine tez zamnda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ve tabiki bana ve benimki meleklerine kavuşmayı bekleyen herkese tez zamnda annelik duygusunu yaşatsın AMİN

cnm hayırlı olsun gerçekten okadar sevindimki allah tamamını erdirsin her gün sonucun ne die yazdıklarını takip ediyodum inşlh değerin daha çok katlar şu anda burada ezan oknuoyor şu ezanların yüzü suyuı hürmetini rabbim meleklerine tez zamnda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ve tabiki bana ve benimki meleklerine kavuşmayı bekleyen herkese tez zamnda annelik duygusunu yaşatsın AMİN

canımmmm çok teşekkürleeer
güzel duan için Allah razı olsunnnn
ınş gebeliğim devam eder yarım kalmaz
şuan burdada yatsı ezanı okunuyor ınş değerlerim dahada artar:49:

tebrikler kızlar hayırlı olsun bebişleriniz.allah tamamına erdirdisin inşallah.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin çok sevindim.:49::49::49::49:

bakalım 3.de ınş artar
değerim 42 çıkmş 2 kattan fazla çıkmş Allahım sana ne kadar şükretsem azdır...:49:

bak ben ne dedim gördün mü işte!!.. içime doğmuştu...çok sevindim valla cnm çok mutlu oldum Rabbim dualarımızı kabul etti..çok şükür!!! Rabbim...ama var ya nasıl bişey hissetim bilion mu ben bile tarif edemiyorum o olacak inancımın duygusunu ama hiç şüphelenmedim bilio musun hep bu defa olacak dedim...yani hep öyle hissettim neyse...Allah hayırlısıyla eline almayı da nasip etsin inş. cnm..ama hamileliğine dikkat et cnm..kendini hiç yorma tamam mı ?sağlıcakla...

bak ben ne dedim gördün mü işte!!.. içime doğmuştu...çok sevindim valla cnm çok mutlu oldum Rabbim dualarımızı kabul etti..çok şükür!!! Rabbim...ama var ya nasıl bişey hissetim bilion mu ben bile tarif edemiyorum o olacak inancımın duygusunu ama hiç şüphelenmedim bilio musun hep bu defa olacak dedim...yani hep öyle hissettim neyse...Allah hayırlısıyla eline almayı da nasip etsin inş. cnm..ama hamileliğine dikkat et cnm..kendini hiç yorma tamam mı ?sağlıcakla...

ahhh bitanemmm yaaa
yanımda olsan sana sarılırdım vallahiii
evet çok şükür hamileyimmm
bende anne olabileceğim
anneler gününde bende buruk kalmayacağım artık
canım candan ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim
dualarınz sayesinde oldu:49:

nedense ıçımden bır ses konunuzu okumadan hamıle oldugunuzu duşundum ınsallah oyledır.hamılelıgı duşunmeyen arkasıma bıle hamılesın sen dedım kız yok korunuyoruz dedı ve hamıle çıktı.allahım sanada nasıp etsın cnm guclu ol bebışlerın sana tutunmaya calışıyor:49:

bak cnm ben sana ne yazmıştım ılk msjımda oldu ışte

ruducim cnm burda tesadüfen öğrendim hamiş olduğunu inankii çok sevindimmmm tebrikk ederimmmm
daha önce seninle çok konuşmuştuk hatırlarsannn rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin:nazar:
ankara cnm senide çok tebrikk edrim rabbim kucağına almayıı nasip etsinn tatlım:emir_bebek:

ahhh bitanemmm yaaa
yanımda olsan sana sarılırdım vallahiii
evet çok şükür hamileyimmm
bende anne olabileceğim
anneler gününde bende buruk kalmayacağım artık
canım candan ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim
dualarınz sayesinde oldu:49:

önemli dill cnm..Rabbimize güvendik hepsi bu çok şükür bizi yarı yolda bırakmadı rabbim..Bundan sonra da bırakma Rabbim !!!!

ben sana burdan sarıldım bile..çok öptüm seni..çünkü ben de çok mutlu oldum cnm ya ...:)

bakalım 3.de ınş artar

yaşasın ayyyyyyyyy çok sevindim bak gördünmü oldu işte allahın izni ile boşuboşuna okadar üzdün ALLAH kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

yaşasın ayyyyyyyyy çok sevindim bak gördünmü oldu işte allahın izni ile boşuboşuna okadar üzdün ALLAH kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

zeynebimmmm canımmm hep destek oldunuz nazımı çektiniz 12 gün Rabbim sizede nasip etsinnn
ama ben hala korkuyorummmmm yarın bidaha kan vericez eğer bu da yükselirse tamam olcak ama kalbim yerinden çıkcak gibi çok korkuyorummmm

zeynebimmmm canımmm hep destek oldunuz nazımı çektiniz 12 gün Rabbim sizede nasip etsinnn
ama ben hala korkuyorummmmm yarın bidaha kan vericez eğer bu da yükselirse tamam olcak ama kalbim yerinden çıkcak gibi çok korkuyorummmm

aaaaaaaaaaaa ama sen iyibir azarı hakettin bak ne güzel katlanarak gidiyor neden bu kadar üzüyorsun bebişlerini tadını çıkar hamileliğinin ALLAHIN izni ile yarında 2 ye katlanacak göreceksin sen ayetel kürsiyi okumaya devam et hiç bişey olmaz Rabbim onları korur içini ferah tut

bitanem tabii çekicez nazını hepimiz birbirimize destek olmalıyız çünkü derdimiz aynı bizi bizden başka anlayan olmaz Rabbim topikte isteyen herkezi çocuk sahibi yapar inşallahhhhhhhhhhh

ruducim cnm burda tesadüfen öğrendim hamiş olduğunu inankii çok sevindimmmm tebrikk ederimmmm
daha önce seninle çok konuşmuştuk hatırlarsannn rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin:nazar:
ankara cnm senide çok tebrikk edrim rabbim kucağına almayıı nasip etsinn tatlım:emir_bebek:
Canım iyi bir tesadüf olmuş bak bende senin hamile olduğunu ve hatta yolu yarıladığını öğrenmiş oldum. Allah sağlıkla kucağınıza bebişinizi aldığınız günleri nasip etsin:nazar: peşinizden geliyorum.
Bir önce ki tedavimde konuşmuştık yaklaşık 9 ay önce ama bugune 3. denemeye kısmetmiş.inşallah sonuna kadar güzel gider.
bebişini ve seni öpüyorum tatlım:89:

Back
X