• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.günüm ve kahverengi leke yine mi olmadı...

SELAM KIZLAR;

BENDE YENİ KATILDIM ARANIZA...bENDE BU PERŞEMBE SONUÇ İÇİN KAN TAHLİLİ VERİCEM..
YALNIZ BENDE HİÇ BİR ŞEY YOK SADECE ARADA ADET SANCISI GİBİ SANCI OLUYOR..BİDE FAZLA GAZ VAR..BENDE HİÇ BELİRTİ YOK DİYE SIKINTI YAPMAYA BAŞLADIM. AYRICA PROGESTERON FİTİL OLARAK KULLANIYORUM..

SELAM KIZLAR;

BENDE YENİ KATILDIM ARANIZA...bENDE BU PERŞEMBE SONUÇ İÇİN KAN TAHLİLİ VERİCEM..
YALNIZ BENDE HİÇ BİR ŞEY YOK SADECE ARADA ADET SANCISI GİBİ SANCI OLUYOR..BİDE FAZLA GAZ VAR..BENDE HİÇ BELİRTİ YOK DİYE SIKINTI YAPMAYA BAŞLADIM. AYRICA PROGESTERON FİTİL OLARAK KULLANIYORUM..:8:

Gülsüm hastanedeki kırmızı montlu kız senmiydin yoksa eşinin elinde ultrason kagıtları vardıı...

yok gülaycım ben hastanye gitmedim evin yakınnda bi hast de kan veriyorum erdeme gidp kednimi yormim dedim zaten serap da öyle dedi erdeme gelme yolda sarsma kendini dedi bizlik bişey yok dedi..

yok gülaycım ben hastanye gitmedim evin yakınnda bi hast de kan veriyorum erdeme gidp kednimi yormim dedim zaten serap da öyle dedi erdeme gelme yolda sarsma kendini dedi bizlik bişey yok dedi..

Hı tamam canım bi an sana benzettim sankii bir bayan vardı elindede ultrason kagıtları vardı bebkleri olmuş yanii Etkinde kaldım galiba öyle gördümm..Ben çok üzüldüm ama ya anlatamam 2 tane diyince bi anda yüzüm düştü halada moralimm bozuk bende öyle umuyorum inşallah hayırlısı hakkımızda Senin bebişler ne alemde..

Hı tamam canım bi an sana benzettim sankii bir bayan vardı elindede ultrason kagıtları vardı bebkleri olmuş yanii Etkinde kaldım galiba öyle gördümm..Ben çok üzüldüm ama ya anlatamam 2 tane diyince bi anda yüzüm düştü halada moralimm bozuk bende öyle umuyorum inşallah hayırlısı hakkımızda Senin bebişler ne alemde..

bilmiyorum canım iyi olmalarını güçlü olmalarını diliyorum Rabbimden..
yarın öğrencez artık tam olarak iyi ler mi kötüler mi...
sen bozma moralini canım ınş hamiş olcaksın:49:

aradım konştum seram hanmla betül hanım la oya hanımla hepsi ile konştum:))
diyorum ne olur bişey yapılması gerekse yapalım
onlarda şuan yatmaktan başka yapılcak iyi bişey yok
iğneyi vurdurduk işte
eşim eve iğneci geitrdi dışarı bile çıkmadım
dünden beri sanki 1 hafta gibi geldi bana zaman öyle ağır ki...vakit geçmek bilmiyor..

aradım konştum seram hanmla betül hanım la oya hanımla hepsi ile konştum:))
diyorum ne olur bişey yapılması gerekse yapalım
onlarda şuan yatmaktan başka yapılcak iyi bişey yok
iğneyi vurdurduk işte
eşim eve iğneci geitrdi dışarı bile çıkmadım
dünden beri sanki 1 hafta gibi geldi bana zaman öyle ağır ki...vakit geçmek bilmiyor..

canım ya kıyamam yapman gereken tekşey dua etmek ALLAHIN izni ile bebeişlerin sana sıkı sıkı tutunacak ve inşallah yarın değerin 2 ye katlıcak

:nazar:İnşallah canım değerin katlanarak çoğalmıştır.
yarın seninde benimde 12.günüm. hayırlı sonuçlarla gelelim İnşallah.

Bol şans canım sanada banada.:49::49:

:nazar:İnşallah canım değerin katlanarak çoğalmıştır.
yarın seninde benimde 12.günüm. hayırlı sonuçlarla gelelim İnşallah.

Bol şans canım sanada banada.:49::49:

canımmm sonucunu merakla bekliyor olacağım
maaşalhh senin kanaman olmadı:nazar:
ınş beta hcg 60000 çıkar:nazar::emir_bebek::emir_bebek::49:

kızlar 12.30 da kan vermek için çıkacağız yola
yine dualarınızı eksik etmeyin ne olur değerim artmş olsun ınşşşş
3-3.30 gibi evde olurum ben yazarım buraya
umarım hayırlı ve pozitif bir sonçla geri dönerim
bu arada ne kanama ne leke kaldı hiç bişey yok:nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49:

bu arada ne kanama ne leke kaldı hiç bişey yok:nazar::emir_bebek::emir_bebek::49::49:

oooooo maşallahhhh kanama kesilmiş.canım dua ediyoruz inşallah katlanmıştır çifter çifter.merakla seni bekliyoruz allaha emanet olun canım

dualarımız seninle canım inşallah en güzel haberinle geleceksin ben innaıyorum anneler gününe anne olarak gireceksin :)) sabırsızlıkla bekliyorum.....

kızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 42 çıkmş 2 kattan fazla çıkmş Allahım sana ne kadar şükretsem azdır...:49:

:nazar:
henüz 11.gün transfer gününü saymazsak..dr a göre asıl test günüm yarındı

Tebrikler tatlım ikimizde aynı gün öğrendik hamileyiz.
benim transferimde dondurulmuş ve 1 nisan doktor bana 12 nisan da test yap dedi senin nasıl yarın oluyor vallahi bu doktorların bir dediği ötekini tutmuyor.
neise onları boşverelim bebişlerimiz bizimle ,biz hamişiz, onlar analarını seviyor bizlerdeonları çok ama çoook özledik... gelsinler 36 hafta sonra yanımıza dimi...
senin kanaman oldu korktun , benim olmadı ama inan bende belirti yok diyerekten korktum.
şu anda da hiç bir belirti yok gögüslerim bile normal....:49::49:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm...

Son düzenleme:
:nazar:

Tebrikler tatlım ikimizde aynı gün öğrendik hamileyiz.
benim transferimde dondurulmuş ve 1 nisan doktor bana 12 nisan da test yap dedi senin nasıl yarın oluyor vallahi bu doktorların bir dediği ötekini tutmuyor.
neise onları boşverelim bebişlerimiz bizimle ,biz hamişiz, onlar analarını seviyor bizlerdeonları çok ama çoook özledik... gelsinler 36 hafta sonra yanımıza dimi...
senin kanaman oldu korktun , benim olmadı ama inan bende belirti yok diyerekten korktum.
şu anda da hiç bir belirti yok gögüslerim bile normal....:49::49:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm...

AMİN.

kızlar Rabbim bebeklerınızı sıze bagıslasın saglıkla kucagınıza da alırsınız ınsallah.cok sevındım.Darısı inşallah benim gıbı isteyen herkese ve ıcınde bana da olur.AMİN.

Back
X