- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 33
- Konu Sahibi esragirgin
-
Daha sonra kızlar bu bulantı ne zaman bitecek diye yazarsınaçlıktan ağladıgım var
[/QUO
Canımm benimm oda kolay değil haklısın
Ama olması sanki bebeği hisssetmek adına İyi ama aşırısı kolay değil sanırım oda anneyi yoruyor sağlıklı olSunlar da arkadaşımm ne diyim bilemedim
Anladım canımm ayy evet öle bişey demek istedim ama ALLAH korusun endişe duyuyorum böyle bulantım azalınca geri gelince raharlıyorum değşşik bi psikoloji benimki sanırım hormonlardan sanırımKorkma anladım seniazaldı bulantılar birşey mi oldu diye düşünme Allahın izniyle hiç birşey olmaz, hem zaten şöyle birşey var birşey olsa Allah korusun, belirtiler hemen geçmez çünkü hormonlar birden düşmüyor
İki aylık olmuşsun zaten maşallah ilk tremester bitti sayılır riskli dönem geride kalmak üzere
O korkuyu yaşayan bir sen değilsin yalnız değilsin inanAnladım canımm ayy evet öle bişey demek istedim ama ALLAH korusun endişe duyuyorum böyle bulantım azalınca geri gelince raharlıyorum değşşik bi psikoloji benimki sanırım hormonlardan sanırım
Ayy 1. Trimstr bitsin rahatlıycam cidden ALLAH ın izniyle İNŞALLAH sağlıkla bebişleri kucaklayalım Çok Aminnn
Anladım canımm haklısın o içgüdü işte kolay olmuyor kontrole kadar içim içimi yiyor benim işte arkadaşım herkeste oluyordur ayy anne olmak çok güzel ama meşakatli sanırımO korkuyu yaşayan bir sen değilsin yalnız değilsin inanannelik iç güdüsü o işte her kontrole kadar o hisler oluyor taki hareketlerini düzenli hissetmeye başlayana kadar
Harika birşey olmakla beraber hep endişeli hal demek evetAnladım canımm haklısın o içgüdü işte kolay olmuyor kontrole kadar içim içimi yiyor benim işte arkadaşım herkeste oluyordur ayy anne olmak çok güzel ama meşakatli sanırım
Evett canımm öyle yapmaya çalışıcam bu internete girmesem zaten bu evhamlarım olmıcak hep burda okuyorum öğreniorum bu tarz şeyleri ve her zaman doğruluğu olmuyor olmadı ama işte okuyunca düşünüyorum inanıyorum bebişin iyi olduna ama emin olamayınca dediğin gibi annelik içgüdüsü sarıveriyorHarika birşey olmakla beraber hep endişeli hal demek evether dönem farklı endişeleri vuruyor işte ya öyle olursa ya böyle olursa diye düşünmeden duramıyor anneler, doğduktan sonra da geçmiyor bu sefer başka başka düşünce ve evhamlar oluyor, iç güdüsel buna engel olamayız ki, o yüzden elinden geldiğinve bunların sadece kendi endişen ve evhamın olduğunu hatırlat kendine
Dün aynısını düşündüm fazla bilmek de iyi değil öğrenmemek lazım bazı şeyleri.. 27 haftalık hamilemiyim demiş miydim hatırlamıyorumEvett canımm öyle yapmaya çalışıcam bu internete girmesem zaten bu evhamlarım olmıcak hep burda okuyorum öğreniorum bu tarz şeyleri ve her zaman doğruluğu olmuyor olmadı ama işte okuyunca düşünüyorum inanıyorum bebişin iyi olduna ama emin olamayınca dediğin gibi annelik içgüdüsü sarıveriyor
Evett canımm bencde girme bendede araştırma güdüsü olmasa çok sevinicem kendimi tutamıyorum ama eminim internetteki herşey gerçek değilki arkadaşım tecrübeledimDün aynısını düşündüm fazla bilmek de iyi değil öğrenmemek lazım bazı şeyleri.. 27 haftalık hamilemiyim demiş miydim hatırlamıyorum
Bende burda konuştukça bazı gebelerde onların evhamı telaşı da vuruyor bana, o yüzden anneler grubuna artık çok girmiyorum
Sen bensin yaEvett canımm bencde girme bendede araştırma güdüsü olmasa çok sevinicem kendimi tutamıyorum ama eminim internetteki herşey gerçek değilki arkadaşım tecrübeledim
aslında genede okumadan duramıyorum durmam gerekiyor Çünkü doktorum daha güvenli açıklamalar yapıyor rahat ediyorum ama şuan bu konuda araştırma yapmak istemiyorum kendimi tutmam gerek ama artık araştırdığım için biliyorum güvenmesemde içim rahat etmiyor
Evett canımm aynıyız o halde sağlıkla gebeliğim ilerlerse bende daha neleri takarım bilmiorumSen bensin yaaraştırma konusunda bende senin gibiyim bu aralar erken doğum korkum başladı benimde
Dillendirmiyorum, kocam beyde benden beter evhamlıdır o yüzden ben daha çok onu telkin ederken buluyorum kendimi bu sebeple Bi bakıyorum bende telkin olmuş oluyorumEvett canımm aynıyız o halde sağlıkla gebeliğim ilerlerse bende daha neleri takarım bilmiorum
Bence sende stres yapma öle bişeyin belirtisi varmı yok kendin evham yapıyorsan bence yapma zaten 7 aylık olmuş Nasipse artık sıkıntı olcanı sanmıorum İNŞALLAH zamanın da sağlıkla bebişine kavuşursun arkadaşım
Aminnn arkadaşımmDillendirmiyorum, kocam beyde benden beter evhamlıdır o yüzden ben daha çok onu telkin ederken buluyorum kendimi bu sebeple Bi bakıyorum bende telkin olmuş oluyorum
Yalancı sancılar ve karın sertleşmesi var ama muayenelerim gayet güzel açılma hiç yok şükürler olsun muayeneden sonra daha iyi oldum ama azıcık ucundan hala var
Amiiin arkadaşım sende inşallah
Sende eşine kız stresine stres ekliyor diyeAminnn arkadaşımmAnladım benim gibi salı kalp atışını çok ŞÜKÜR duydum sonra ki gün bulantılar azalınca şuan evhamlıyım
Benim eşim tam tersi gayet normal bana kızıyor sakinleştirmiorda direk kızıyor onun stresini de yaşıorum
Ama bence sen evham yapma doktor o durumda sıkıntıyı kesin farkederdü ve kontrolden önce şikayetin varken şuan azalmış MAŞALLAH Diyim öyle düşün canımm sende rahatlat kendini arkadaşımm
İşte bende kızamıorum biraz stresli bi insan ve herşeye kızabiliyor canımmSende eşine kız stresine stres ekliyor diye
Elhamdülillah birşey yok işte biliyorum da amaaan Bi karışık düşünceler işte
Allah yardımcın olsun canımİşte bende kızamıorum biraz stresli bi insan ve herşeye kızabiliyor canımm
Onunla paylaşamıorum bu endişelerimi o yüzden
Aynen o karışık düşünceler arkadaşımm İNŞALLAH sağ sağlim bebişleri kucaklayalım
Aminnn İNŞALLAH arkadaşımm cümleten hepimizinAllah yardımcın olsun canım
Amiiin inşallah
Canım ben 11+5 oldum çok şükür şu güne kadar ne bulantı ne kusma hiçbirşey yaşamadım çok normal hayatıma devam ettim sadece koku hassasiyeti yaşadım yani hamileyiz diye illaki bulantı olcak diye bişey yok bence biz şanslı taraftayız mutlu olmalısınArkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım dün sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi bugün sabahta istifra bulantı pek olmadı normalmi acaba arkadaşlar Benim gibi varmı şuan sanırım 8+2 oldum
Canımm MAŞALLAH diyim sana ama benim tedaviyle oldu ve 6. Haftadan beri var aslında ama 6. Haftada bi kere daha kesilmişti sanırım şimdi 8+2 lerdeyim 2 gündür pek olmuyor benim gibi olan varmı onu merak ediyorum ben kesilip mesela yada devam edenCanım ben 11+5 oldum çok şükür şu güne kadar ne bulantı ne kusma hiçbirşey yaşamadım çok normal hayatıma devam ettim sadece koku hassasiyeti yaşadım yani hamileyiz diye illaki bulantı olcak diye bişey yok bence biz şanslı taraftayız mutlu olmalısın
ben şuan 9+1 oldum ve 2 gündür benimde bulantılarım azaldı.aynı endişeleri şuan bende yaşıyorum inşallah bir sorun yoktur bugün kontrolüm var bakalımArkadaşlar benim gibi 9. Haftaya girdiğinde bulantı azalması yaşayanlar yazarsa çok sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?