9 haftada 18 kılo verme cabam bı kere basardım tekrar yapabılırım

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
merhaba kızlar 1 subatta nısanım var ve ben o zamana kadar 15 ıle 18 kılo arasında vermek ve vücudumu toparlamak ıstıyorum 2 ay ıcınde 15 kılo vermıstım daha once ama o zaman kılomda fazlaydı sımdı sızınde desteklerınızde bunu tekrar başarmak ıstıyorum ve ara vermıs olduğum sporuma ve dıyetıme bugun başlıyorum ıns olurr

http://www.youtube.com/watch?v=elQSM9CrzwQ

Son düzenleme:
29.11.2013
1 bardak sarımsak cayı
kahvaltı- ögle
2 schıtzel
2 domates
1 greyfurt
500 ml su
SPOR
10 dk trambolınde zıplama
100 tane daha zıplama
4 dk daha tranbolın zıplama
500ml su
1 bardak sarımsak cayı

Son düzenleme:
29.11.2013
1 bardak sarımsak cayı
kahvaltı- ögle
2 schıtzel
2 domates
1 greyfurt
500 ml su
SPOR
100 tane daha zıplama
500ml su
150 kere daha zıplama
1 bardak sarımsak cayı

500 ml su

merhaba canım
seni 8.takım ve 80-89 topiğinden takp ediyorum vede açtığın konulardan
inan idolümsün diyebilirim,
seni keşfettiğimde ben 84 lü rakamlardaydım ,şimdi 75 kiloyum aama bazen yiyorum 78e kadar çıkıyorum sonra tekrar veriyorum ,sonra tekrar 78 -79 arası gıdıp gelıyorum,ama 8li rakamları görmek ıstemedıgım için bi yerde kendimi frenliyorum ,benım 7 li rakamda kendımı görmemi sağladın diyebilirim ,gizli gizli senın hayranındım yani
benimde şuan vermem gereken 10 kg var .
75 kiloydum 4 gun önce,pek dikkat etmedim kesın yıne 78 kgyum eğer öyleysem (tartılamadım bugun korkumdan)benımde 10 kılo vermem lazım ,68 olabilmem için ,
sağlıklı beslenelim kilo verelim ;topiğinde çok iyi yürekli arkadaşlarım var onlarla sohber edıyoruz,motıve oluyoruz,
eğer bu günlüğüne devam ediceksen seninlede burda sohbete devam etmek isterim ,deneyimlerimizi paylaşmış oluruz
bi süre izinliydin acaba nezaman dönücek diye gözlerim yollarda kaldı inan
sözlenmişsin hayırlı uğurlu olsun inş. ,allah tamamına erdirsin canım ,en kısa sürede ideal kılomuza kavuşuruz inş.

cok saol canm benım benı cok onure ettın ve tekrardan bı gaza getırdın evet uzun zamandır takıma ve gruba devam edemiyorum evlılık yoluna gırınce kendımde takım sorumluluğunu bulamadım bı yan evlılık hazırlıkları bı yandan okul zor oluyor katılmak bende kendı me kısa surelı bı topık açayım dedım senın kılo vermene vesıle olduysam ne mutlu bana bende 75,9 kadar ındım ama bı sure spor ve dıyete dıkkat etmeyince bıde stres hat safhada olunca 82 ye kadar çıktım daha doğrusu 76 ıle 82 aralarında gezınıyorum su sıralar kılo versemde sabitleyerek ılerleyemıyorum 9 hafta sonra nısanım var bu sureye kadar 70 görmek ıstıyorum ıns günlüğe devam edıcem canm artık kılo ve sağlıklı beslenme ye yenıdenn sarıldım ve bırakmaya da nıyetım yok ınss amin cnm evet sozlendım ınan benı cok mutlu ve onure ettın cnm bende sızın topıge uğramak senınle sohbet etmek ısterım ıns en kısa surede kavuşuruz sağlıklı kılolarımıza

aynı zamanlardan bende geçtim canım ,hayırlısıyla herşey yoluna gırer hiç tasalanma sen ,allah gönlün ne istiyosa hepsını gerceklestırsın inş.
evet evet 75.9 la bıraktın hatta dedımkı kendı kendıme kılo alıp gelıcek kesın inş. öyle olmaz dedım ,ama malesedkı almıssın ama olsun çabuk gelen kilo çabuk gider,gerçi benden daha iyi biliyosun
ben nişanımda 97 kg dum allahım o ne resımdı öyle dedım ve 82 le evlendım ,snr dıkkat etmedım ve 89 la rejım ve spora döndum ve şuan 7 li rakamlarda geziniyorum canımcım,ikimizinde olmak ıstedıgı kılo 70 desene ,ozaman el ele verelım de gitsin kılocuklarımız
ben kendımı tanıtım
27 yaşındayım 1.5 senelik evlıyım,başak burcuyum
inş. bu topiğini kapatmazsan sana yazmaya devam edicem
sarımsak çayı ne işe yarıyo canım

bende almam dıye umıt edıyordum cnm ama ınsan streslı olunca abur cubura saldırıyor bende ole yaptım birazcık ama ıns verıcem hafta nısan ıcın elbıse almak ıcın ıstanbula gıdıcem sımdı ne güzel bırakmamış olsaydım 70 lerı görmüş olurdum herhalde
umarım ole gıder cnm ılk basta cok kolay kılo verdım sımdı bıraz zorluyor gıbı nısanda 70 olmak ıstıyorum evlenırkende ıns 60 falan olurum verelım cnm el ele bırlıkten kuvvet doğar bırbırımızı gaza getırelım topıgı kapatmıcam canm her seyı anı anına yazıcam yazmayınca olmuyoronceden hem buraya yazıyordum hem pcde klasörüm vardı hem bıde gunlugum vardı bırakınca yavaş yavaş geliyor kılocuklar
sarımsak cayı nette cok duydum cnm su unluler falan kullanmış bıde burdada topıgın bırınde okuyunca denemek ıstedım faydası olacakmı bılmıyorum zayıflatıyor dıyorlar
cok memnun oldum cnm nerelısın sen Allah evlılıgını bır omur boyu mutlu mesut etsın cnm

ah a abur cuburlar yokmu ,kılo almamdakı tek sebep dıyebılırım ,sınırlı streslıyken yiyenlerdenim bende :)
inş. 60 la gelin olursun,kendıını o kıloda mutlu hisseedıceksen ,o kıloda ol canım ,kuğu gibi süzülürsün :)
bende çok memnun oldum seni tanıdığım için :)
vallahı kapatma burdan konusalım bidahada kopmayalım ,benım toikte 3 samimi arkadasım var ,onlarada sölim zaten bahsedıyodum senden :) onlarda günlüğünü şenlendırırler
ben istanbuldayım canım
gözümüzde büyütmeden verıcez inş.
ben yarın itibarıyle spor ve rejıme başlamış bulunucam ,bu akşam önemli misafirim var oyuzden start veremicem,ama pzst bomba gıbı başlamış olmuş olucam

aynen cnm o abur cubur streslıyken karnım devamlı ac oluyor benım :)) yemekte yenmıcek sadece abur cubur ıns cnm ıns ole cok ıstıyorumkı o kıloyla gelın olmak bakalım ugrasıcam ve ıns basarıcam . ınss cnm kopmayalım aaa evet onnlarda gelsinler hep beraber güle oynaya verelim kıloları
aa bende ıstte gelın gelcem nasıp olursa
bende bugun start verdım bakalım hayırlısıyla cnm ınss hepsı güzelce gıdecek trambolıne başladım bakalım 5 dk da ınsan nefes nefese kalıyor neyse cnm ben yemek yapmaya gıdıyorum sonrada bıraz daha spor yaparım aksam burda olursan konusuuruz ınss

afıyet olsun şimdiden,sölicem arkadaslara ama h.sonu pek faal olamıyoruz malesef ,bende iş yerındeyım suan evden gırebılırsem akşam harıka olur,yok gıremesemde yarın görüşürüz ,sen yaz ama bende gırıp yazım sayfalar aksın gitsin :)
öptüm seni,başarıcaz daha önce başardığımız gibi,sen gelin olucaksın ,bende zayıflim bebiş yapıcam inş :)

104 kiloyum bende 85 kilo benim için yeterli ... 19 kilo çok gibi ama ilk hedefim 100 kilo diyorum ... daha önce 22 kilo vermiştim sizlerle bu yola çıkmak istiyorummm

saol canm bnm gel beraber olsun ınss ıkımızde hayalımıze en yakın surede kavusucaz daha kılo vermeden bebek olunca veremezsem korkusu başladı bendede tekrar kılolu olmaktan cok korkuyorum bende cok optum canm bekliyor olucam senı

104 kiloyum bende 85 kilo benim için yeterli ... 19 kilo çok gibi ama ilk hedefim 100 kilo diyorum ... daha önce 22 kilo vermiştim sizlerle bu yola çıkmak istiyorummm

asma bakım yuzunu bende senın gıbıydım kılo vermeye başladığımda kı ben başlayalı cok uzun bı sure olmadı mayıs sonu gıbı başladım bak sımdı senın ıstedgın kılodayım kı bı surede ara verdıgım halde cnm bız her zaman senın yanındayız daha öncede vermıssın yıne verebılırsın aramızda olmandan bız memnunıyet duyarız hos geldın yol arkadaşım :87:

29.11.2013
1 bardak sarımsak cayı
kahvaltı- ögle
2 schıtzel
2 domates
1 greyfurt
500 ml su
SPOR
100 tane daha zıplama
500ml su
150 kere daha zıplama
1 bardak sarımsak cayı

500 ml su
AKŞAM
1 porsıyon haşlanmış yağsız makarna
2 domates rendesiyle yağsız yapılmış sos
1 bardak mandalınalı kayısılı yesıl cay
500 ml su
SPOR

10 dk trambolın

evet cnm ama bı kısmını aldım 82 falanım sımdı cnm :S

azime bak yaw tü tü tü maşallah iyi yapmışsın valla bende bir 20 kilo versem rahatlayacağım ama beni motive edecek kimse yok kendi kendime yapıyorum sonra bırakıyorum ama bu bırakmamda ruhsal sorunların faydası büyük bazen kendimi iyi hissetmiyorum ve farkında olmadan bir bakıyorum dünyayı yemişim pişman oluyorum sonra ama nafile kilolar alındı bir kere

verırsın cnm ıns sende cnm benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…